36658
-
hali remélem nem keltek botrányt és nemfogtok rám fuck you-zni amiért nem olvastam végig semilyen faq-t meg hozzászólást, csupán annyit szeretnék tudni kiváncsiságból hogy a replay-be mért van a képernyő jobbalsó sarkába egy 4es szám. kösz előre is -
Olli 17 #6643 nem tudom hogy kell a hamachival játszani!!! légyszives segítsetek!! :) előre is köszi!! -
audi001 #6642 A videot a gólokrol ti milyen minőségbe csináljátok?
és lassitva kell felvenni vagy úgy rendesen? -
Nagyon szívesen.
-
mernokur #6640 koszi :) -
Shift + iránygombok. -
Download here my Face installer.
file.Download
Put the files(To your face files) in Fifa07/Data Map.
In Players.xls you find id of Players
You open the faceinstaller.bat file whit notepad and you change the id.
then you open faceinstaller.bat -
mernokur #6637 billentyuzeten melyik az analog kar?? :) -
Hogy kell embereket eladni? mert én a real madridot menedzselem, és van pár amatőr akiket véletlenül felvettem :s -
FIFA 07 Database Editor:
Innen letölthetitek -
szponzorod van? mert akkor csak az idegenbeli meccseken szabadna minuszt termelni.
fizut akkor sem tudtam levenni, sőt nekem mindig emelni kellett ha hosszabbítani akartam. oddonak pl maxot ajánlottam de nem akart aláírni, így el kellett adnom:((( -
Ma vol egy akkora gólom beckham-el, majdnem félpályáról :o majd ha tudom, akkor beteszem(valszeg holnap) -
ja :( -
Vki keresett itt mezeket ha jól rudom ne egy kis csomag:
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=136161 itt nézzen szét. -
Csavarás y+d
Fizetést csak úgy lehet levenni,hogy ha szerződést hosszabítok?? -
Most megint megtetszett a fifa 07, de hiába menedzselem a csaatot, csak veszteség van :( edig le is vettem a fizetésüket, de ugyanúgy veszteség. valami tippet adjatok plz.
és hogy ehet csavartan lőni? -
én a lazioval vagyok, ott zauri nagyo nnem koser, nálam eléggé barnás a képe, valóságba fehér, fifába szalálla van, életbe nincs neki...
bezzeg az albán válogatott Tare-t le tudták modellezni rendesen...
de már kurvára kezd idegelni, mikor simone inzaghival nyomulok, erre benyögi
"ő filippo inzaghi".
1) baki
2) és akkor most essek hasra, mégha tényleg ő lenne superpippo? nem maradonáról beszélünk:) -
Az arcokban igazad van mert én a Real-al nyomom és pl Cassano qurvára nem úgy néz ki,ahogy az életben nem mondom,hogy eggyátalán nem hasónlít de... -
bár én 3-4 meccs után töröltem tavaly a 2006-ot, és így nem is emléxem nagyon a grafikára, de sztem azért lett volna még hova fejlődni, bár ha jó a játék engem nem érdekel a grafika. aztán az arcok elég sok játékosnál xarok. azért egy olasz válogatott játékost csináljanak már meg pofára nagyjából. mégha nem is stabil kezdő...
hangcsúszás nálam is előfordult nem1xer, ezt el is felejtettem leírni.
összeségébe ahogy írtam, jelentős fejlődést vélek felfedezni, csak utánagondolok, hogy 2003-tól 2006-ig szinte semmi fejlődést nem véltem felfedezni, most meg hirtelen mennyit javult, mégha nagyrészét ellopták a pesből ha őszintén belegondolunk...:) -
Dexantreal #6625 Nah, király a banner
-
Zséé #6624 Mi játszottunk unokatesómmal egy gépen egymás ellen, de egyszerűen rendre röhejes eredmények születtek. Általában ilyen 7-5, 8-7, stb... Ja és 2x6 perces félidőkkel... Ez kicsit elvette a kedvem a játéktól, mivel a pesben sokkal élesebb és reálisabb meccseket szoktunk nyomni. -
Hozzáértők:
Milyen patch(ek) jött(ek) ki a teljes játékhoz?
Esetleg link? -
teljesen eggyetértek veled! a kommentár mármint a magyar,jó ötlet.. de elégéé össz6van csapva.. :S Pl: a vádők eladják a labdát utána meg kimegy és elkezdi,hogy a védők a helyzet amgaslatán áll... Meg sokszor késik a beszéd.. tehát már rég nem ronaldinhonál van a albda és emgszolal: Ronaldinhonál a labda.. :S Szal nem bánnám,ha jönne ki a kommentárra 1 peccs :) de amugy a graf. elég jólett,és a játékélmény is. nekem viszont összességében teccik a játék -
oks, de engem csak az érdekel, jelen pillanatban -
Valaki esetleg tudna válaszolni!? kössz -
itten van:) -
véleményem a menedzser-módról 1 teljes szezon befejeztével.
1) érdekesnek találom, hogy a milan-inter-roma 3as nincs az első 6ban. bajnok lettem én, 2. udinese és utána 1-2 nyomi csapat majd jön a inter-milan-roma 3as...
2) interbe grosso jobbhátvéd, zanetti bal. logika... materazzit nem találtam meg az interbe.
3) lement a szezon kezdődik a köv. szezon, aug. 2X. szuperkupa-döntő. ugye aug.ban van az igazolási időszak, de mivel csak ez az 1 meccs volt aug.-ban így el is ment az igazolási időszak... kurva jó... okos volt aki ezt kitalálta. legalább lett volna vmi heti bontás, vagy tették volna át szeptemberbe az igazolási időszakot. vagy aug-ban bari meccsek.
más:
kommentátor értelmetlenül hablatyol, nincs rendesen szituhoz párosítva a mondókája a mi pistánknak. 11es kapusba rúgom, kipattan berúgom, erre benyögi micsoda góóóóóól, hatalmas lövés...
11est érdemes középre rúgni, mert eddig mindig a rúgó játékos elé pattant a labda, és mindig bepattintottam az "üres" kapuba. persze hatalmas góóóól.
1-2 napig el lehet vele lenni aztán feledős részemről. de javuló félben van a játszhatóság, a hun kommentár jó ötlet, de van mit csiszolni rajta. EA részéről is. -
hűha, nagyon szép a banner, eddig nem láttam, minden elismerésem a készítőé!
-
yay bocs,nem tudtam h ennyire allergiás vagy rá :D
én még nem próbáltam a direct ip-t,de mindenkitől csak azt hallottam eddig,h szaggat mint állat.másnál is ez van?esetleg van valami megoldás? -
faq -
Lazlo #6614 szijasztok 1 kérdésem lenne.....ha hamachival jáccunk haverral éd direct ip-vel és a hamachi ip-jét adjuk meg..megy a játék és 5perc múlva megszakad mindíg. ötlet? -
El is hisszük :D:d -
Davidsned #6612 A Rabonna-nál nálam sokszor nagyon bugosan rúgja el a labdát. (rossz fele fordul és ellenkező irányba megy a labda) -
nem tom. oldd meg vhogy:D -
Brekiiiiiiiiii
mondom az első hármat adjátok meg a modiknak és ők döntsenek
-
Fantomasso #6609 hááát igen engem a "ha meg nem eredeti akkor..." folytatása érdekelne. -
nemcsak a fű változik -
hajrá köszi -
ha eredeti a gammád akkor elméletileg tod frissíteni, bár még nem tudtam kipróbálni sajna, ha meg nem eredeti akkor... -
Hát ezt nme értem!! Nme indul el a fifa 07!! Már próbáltam csökkentett módan is elindítani de ugy is kiirja azt a szar hibaüzenete!! Könyörgöm vki segítsen!!!! PLS!! Elöre is kössz!!!!