36657
-
#6683 Hát itt a fórumban. a képfeltöltésnél.Mért hova kell?
-
#6682 nekem idegenben -27ezer otthon 3-400 ezer -
#6681 akkor valamit elég érdekesen csinálsz
nekem ha nem otthon játszok akkor -16 ezer körül van,ha otthon akkor meg +300-400 ezer -
#6680 akármit csinálot, minden meccs végén veszteségem van :s -
#6679 ok, köszönöm, megnézem. -
#6678 nekem: casillas 90, daniel alves 83, ramos 88, helguera 82, clichy 85 - diarra 86 - becks 85, vicente 91 - raul 86 - walcott 82, robinho 90.
pad: király gabi: 71, cicinho 79, bravo 76, gravesen 76, ricardson 82, baptista 83, ronaldo 83. nincs tartalékom, kicsit nagyon elbasztam a csapatot, dehát, igy is tudni kell nyerni, nomeg tervezek a jövőre is ;) még maradok 1-2 évet. -
#6677 hanyadik szezon? -
-
#6675 naszal leszedtem ezt a face installert
gfxpak -p1 -real zdata_13.big m228__ID.o
gfxpak -p1 -real zdata_13.big t21__ID_0_0.fsh
gfxpak -p1 -real zdata_13.big t22__ID_0.fsh
fatbhbuilder.exe
ezvan a fathbuilder.exen belül
és be szeretnék rakni egy arcot, jelen esetben Nasriét
m228__165239.O
t21__165239_0_0.fsh
t22__165239_0.fsh
ez a fileneve
na mit is kell kicserélni a fathbuilder.exen belül h jo legyen?:\ -
#6674 Attól függ milyen szinten játszol Világklasszison már nagyon betömörülnek, és a gép mintha ismerné minden lépésed. Ezek a trükkök számomra annyit jelentenek, hogy szemfényvesztés. Egyet balra, egyet jobbra és leráztad a védőt. Nem kell cselezgetni. -
#6673 csak nálam van az, én vagyok egyedül olyan béna, hogy szinte egyik trükköt sem tudom mecsinálni azok közül amik a faq-ban vannak? ha néha sikerül is, akkor is tutkó hogy elbénázza a csávóka. ha azt akarom hogy elvegyék tőlem a labdát, akkor elkezdek cselezni :DD -
chop #6672 Talan azert, mert gamepadon a 4-est (billentyuzeten meg a kiugratast) megnyomva lehet elohozni a video paneljet (tekeres, lejatszas, stb). -
Tom Tom #6671 A csapat
Nem gyenge mi?:D -
#6670 Elméletileg, igen. De FHn van Kit Raptor amit a teljes kijövetele után adtak ki.
-
#6669 a demo-s kit raptor működik a full verzióval? -
#6668 Arsenallal vagy, helyes. De ezek a szöveget tényleg irtózatosan nagy baromságok. -
Tom Tom #6667 Ez hatalmas:D Aki ezeket kitalálta...
-
#6666 Itt :
-
#6665 a jasc animation rogiban hol van az a crop amivel le lehet vágni a fölös részeket? -
Olli 17 #6664 ha magyar a fifád,,, van olyan játékmód hogy próba... és ott lehet pontokat szerezni.....
nem lehet elüntetni azt a sárga keresztet.... -
#6663 Vannak az úgy nevezett FIFA07 próbák. Azokat kell teljesíteni, és akkor kapod a pontokat.
[szerk .: Risu Führer, feltehetőleg sehogy.] -
#6662 nem tudja valaki hogy lehet eltüntetni a pályaáról azt a sárga kis pöttyöt akkor amikor esik le a a labda??? -
#6661 Fox44 : Mert a kedves EA asszem a 99es verzió után kivette a 45 perces játékot.
Rogar : Első lépés volt a 06ban a magyarítás, 07ben a kommentátor, 08 esetleg 09ben ha az EA úgy látja, hogy jól fogyott itthon a játék egy-két magyar csapatot tuti beleraknak. Nem a színvonal alapján választják ki a bajnokságokat, hanem a pénz és az üzlet miatt. Magasról tesznek ők rá, hogy milyen a focink, ha magyarorság fifás társadalmának 80% megveszi a játékot a magyar klub csapatok miatt.
Pala17 : Rákattintasz a bannerban (felül az a kis grafikus színes kép) a FAQ részére és lám be is hozza. Amúgy, hogy miért nem tudsz igazolni, megtalálod rá az okot a fifába. Mindig ír valamit.
-
#6660 Hali lenne egy kérdésem, ugyen van a fifa07-en belül az az bolt féleség ahol unlockolno lehet új mezeket labdákat stb. ugye ezek pontba kerülnek, és ezekhez a pontokhoz hogy lehet hozzájutni? Mikor lehet szerezni pontot? -
Olli 17 #6659 hát ha annál nagyobb számot nem látsz a választékok közül akkor gondolom igen -
Fox44 #6658 Hello!
Miert csak 10 percre lehet allitani egy felidot? thx
-
#6657 kb...
amugy minek bele magyar bajnokság? főleg idén...fradi nélkül :D
(off) -
#6656 #6644 -
Rogar #6655 Meg hát negyed csillagos csapatot nem lehet beletenni. -
Olli 17 #6654 igen! igazad van!! a magyar bajnokság egy nagy szar!! nem foci!! fujj!! undorítóóóó!!!! igazuk van az EAsoknak -
Olli 17 #6653 háát komolyan.... azért ilyen kérdések... :S de mind1 megválaszolom... azért nincs benne, mert nem csináltak bele! -
Rogar #6652 Szerintem azért nincs benne mert az EA Sportos bunkó parasztok ugy gondolják nem elég szinvonalas. Igazam van? -
#6651 hogy legyen mit kérdezned...
szerinted? -
Rogar #6650 A magyar bajnokság miért nincs benne??? -
Olli 17 #6649 ja igen.. meg még annyi a hamachis játékról, hogy a DIRECT IP-re kell menni, vagy a NETWORKS-ra, vagyis hálózatra??? -
Olli 17 #6648 köszi :) -
pala17 #6647 vki árulja már el léccí,hogy hol van a FAQ?Ill. hogy hogy lehet igazolni mert senki nem jön el hozzám!!!:-((( -
pala17 #6646 vki árulja már el léccí,hogy hol van a FAQ?Ill. hogy hogy lehet igazolni mert senki nem jön el hozzám!!!:-((( -
#6645 Úgy veszed fel a dolgokat ahogy szeretnéd. A gifet meg érdemes jó minőségbe esetleg közepesen konvertálni. Ha a legjobba csinálod nem biztos, hogy kicsi lesz a mérete.
Olli17 : Mikor belépsz Hamachiba akkor megadsz egy nevet a gépednek. Akivel játszol beléptek egy csatira, ha nincs csináltok névvel és jelszóval. Ott látjátok egymás IPjét és nevét. Innentől már csak az marad, hogy aki hostol az beírja az IPt. Aztán Go Gl & Hf :)
Nesto : Szerintem nem sok ember kérdezte ezt, bár engem is érdekelne. Aki tudja kérjük ossza meg velünk.
-
#6644 hali remélem nem keltek botrányt és nemfogtok rám fuck you-zni amiért nem olvastam végig semilyen faq-t meg hozzászólást, csupán annyit szeretnék tudni kiváncsiságból hogy a replay-be mért van a képernyő jobbalsó sarkába egy 4es szám. kösz előre is