36657
-
#6723 ENNYI VOLT -
#6722 -
Tom Tom #6721 Morál növelés:Szerződést hosszabítaasz vele vagy pedig meccseken sokszor játszatod és nem cseréled le és gólokat rúgsz vele. -
Tom Tom #6720 a szezon végén és közepén van.Nem tudtok fiatal jó középpályást?
Végre engedte megvenni ronaldinhot és kéne még valaki mellé... -
#6719 Köszi mert barcával vagyok aztán túl sok az ember elkéne egy párat passzoolnom :D Mert ha idengenben játszom akkkor - 7000 euró -
#6718 Hát júliustól szeptemberig. utána pedig januártól februárig -
#6717 Szerződés hoszabítás vagy sokat játszatod a kezdőben meg ilyenek esetleg növeled a fizetést. -
#6716 Mikor kezdődik az átigazolási időszak? -
#6715 sziasztok! megtudná valaki mondani,hogy hogyan leeht növelni a játékosok morálját? mert sehol nem találom.. hozzáteszem elképzelhető,hogy énvok pancser :P előre is köszi -
#6714 Egy játékos csak akkr fejlődik ha játszik?mert van egy 16 éves Dixon nevű csatárom aki pár éven belül 86os lehet... -
#6713 gforce fx 5200; CPU 2.40GHz; 1,25GB RAM. A játék közepes részletességgel hibátlanul fut, de a menü szaggat főleg ha bevan kapcsolva a információ sáv. mért van az hogy pont a menü szaggat? nemlehet ellene tenni valamit? -
#6712 -
#6711 még nem -
#6710 csak nem biztos h. Lfogadja -
#6709 -
#6708 szerződésmegújításnál... -
#6707 nah az nekem is jól jönne:) -
#6706 Srcáok, FIFA 07-hez legend peccset honnan szerezhetem be ? -
#6705 még mindig nem jutottál el idáig? -
#6704 megmondanád, hogy hol lehet levenni a fizetésüket:S? mert sehol nem találom ahol lehetne állítani:) -
#6703 neki semmit nem kell beírni ha ő hostol---> neked viszont csatlakoznod kell( ip kijelölve, és csatlakozás ) simán működnie kell, vagy ugyanez fordítva... amúgy hallottál arról h. Alt+tab?:) -
#6702 nah szóval rámek h direct ip.
bejön ez a "lap", rámentem az új-ra, és beirtam egy nevet meg haverom ip cimét.
nagy nehezen rámegyek, kiirja h kapcsolodás, majd hogy kapcsolodás sikertelen.
de neki eddig mire kelll hogy rámenjen? ugyanígy az ujra?
vagyha arra megy hogy Gazda, kiirja h ellenfére várás, de mire én belépnék a fifába, addig kiirja neki is hogy kapcsolódás sikertelen! -
#6701 császtok hogyan lehet elérni a karier csapatokat?a sztárcsapatokat?kösz -
#6700 Egy kérdés: a team chemistry avagy csapat összhang az mitől nő, mert még nem jöttem rá:D -
#6699 *fifa 07 exe -
#6698 Hát azt, hogy a fifa 07 hibát észlelt ezért leállt. A kellemetlenségekért elnézését kérjük....Stb -
Tom Tom #6697 Hehe nekem otthon 800 idegenben 2-3:D
Teljesen levittem a fizetéseiket bár most kakának adtam egy 80ast...
Ha otthon játszol állítsd a jegyárakat drágra vagy a szerződéseket úgy kösd hogy kicsi legyen a fizetésük.
Most vettem meg Poldit meg Messit és amint messi 2 meccset játszott az lpool meg akarta venni 52 milláért és én eladtam:PÉs én 46ért vettem... -
#6696 És mit írt ki? Így nem tudunk neked segíteni, az is biztos! ;) -
#6695 Hellosztok!! Az lenne a kérdésem, hogy felraktam a fifa 07 Reloaded verzióját, el akartam indítani a gamet és kiírt egy hibaüzenetet. Ez miért van?? Hogy tudom elinditani a gamet? Kérlek segítsetek!!! -
#6694 hy.
az mitől van hogy mikor haverral ketten akarunk játszani egymás ellen(egy gép, billentyű+gamepad)akkor mikor haver elkezdi irányítani az emberét akad a game,de ha én mek akkor nem!ez mitől van?
-
#6693 Már megvan...bocs a kérdésért -
#6692 Hol tálálom a cfg_pc_ fájlt? -
#6691 ok.köszi akkor az -
Attlen #6690 Attol függ magyart akarsz kommentároral akkor a hungarian IMMXpc-t -
#6689 Egyiket se vedd meg.
-
#6688 Hy!
melyik verziót töltsem le?
FIFA 07 Hungarian-iMMXpC
FIFA 07
(reloaded) -
#6687 nekem otthon +150, idegenben -130 -
#6686 nincs -
kicsirobi #6685 Már bocsi,hogy nem nézek visszább,a FAQ-ban nem találtam,de mi a baj a videókkal,meg a bevonulásnál,meg a kirúgásnál?
2.4cel, 640mb ram,geforce 6600 256mb -
Djemba #6684 MANAGER MÓDBAN VAN BL AZ ELSŐ SZEZONBAN?????