36657
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• ToCsEk
    Ittvam még pár kép a meccseinkről ezeket mind én nyertem.

• hunbasser
    amúgy sincs warez
  • gabi89
    olvass vissza sokszor be lett már serial írva...
  • hunbasser
    ezek annyira irreális gólok.szépek,de egyáltalán nem valósághűk :\ ettől függetlenül grat neked,csak hát...
  • emikrisztian
    császtok!! az mitől van h ha az animation shop-ba berakom az avit kilép?? eddig nem csinálta naon fontos lenne mert a góljaim kellenek gifbe:D lécci segitsetek h mitől lehet ja és újraraktam a progit is de nem jó..:(
  • vmvr
    ez remek:)
  • ToCsEk
    Hoppá elirtam a 2. meccs

Chelsea - Manchester United 7:2 lett :)
  • ToCsEk
    Játszottam haverral hamachin 2 meccset, nagy jó volt. :)

Chelsea - Manchester United 2:6
    Chelsea - Manchester United 2:7

Én voltam mind2x a Chelsea-vel elsö meccsen kaoptam egy pirosat másodikon meg ő kapott :) ( igy volt igazságos) ezért ekkora a gólok száma.
  • emikrisztian
    császtok!! az mitől van h ha az animation shop-ba berakom az avit kilép?? eddig nem csinálta naon fontos lenne mert a góljaim kellenek gifbe:D lécci segitsetek h mitől lehet ja és újraraktam a progit is de nem jó..:(
  • sza23
    Szeva All!
    Nem tudna nekem vki segíteni Cd-kulcs ügyben?Ha valaki igen, akkor megkérném, hogy privát üzetben segítsen.Előre is Köszi!
  • szapor
    http://gportal.hu/portal/tlklan/
  • gyuri00
    eszt Y+D vewl lőtted?

VAlki nem tud segíteni router mögül nem tudok játdzani neten????
  • gyuri00
    eszt Y+D vewl lőtted

VAlki nem tud segíteni router mögül nem tudok játdzani neten????
  • gabi89
    Grat ezt szépen előtted meg ami előtte volt az sse semmi :)
  • mikiking
    OFF : nekem torrentről van,de nem ez a version, de a fuckomnak akaródzik leirni, hogy mien verzio, tul hosszu
  • Attlen
    Bocs szoval aki-nek warez oldalrol van meg a DD EASTEU Hu t szereze meg?:)
  • Tom Tom
  • drowns41
    Kösz szépen, megvolt 1 perc alatt.
  • Mattboy
    Huh...
    Köszönöm az infót! :)
  • Laci82
    Sziasztok.
    Akkor ugyanúgy akadozik atin?
  • hunbasser
    ne reklámozz!!!![csak azért mondja,mert konkurencia:D]
  • pluhigw
    Sziasztok!Még mindig van pár kiadó hely a "B" ligába a fifa 07 bajnokságra.32 csapatból 23 foglalt.Jelentkezés a honlapon az alábbi linken:
    fifa 07 bajnokság
  • hunbasser
    1 óra? :o
    nekem kb 2-3 perc lehetett,k*rva gyorsan megcsinálta
  • Tom Tom
    jaja nekem is az volt.aztán meg elindítod és elkezd konvertálni egy órát de nekem recsegnek azok a dalok:S
  • hunbasser
    neked és mattboynak is szól:másoljátok be a data\audio mappába,és az ex.batot(ha jól emlékszem) indítsátok el,a végeredmény ott lesz a mappában wav formátumban
  • drowns41
    Nekem is ez kéne, de még én se kaptam választ. Szal HELP plíz
  • Neoncsoves
    laggolást b*sztak kijavítani? ^^vagy vmi optimizációt vihettek voln ble
  • Neoncsoves
    3nny1????????????????
  • atee20
    az ati kartyaknal szaggatt csak a kisvideo?pl amikor bedobasnal szabadrugasnal.....visszajatszas rendben
  • Laci82
    Sziasztok.
    És valakinek van olyan crackje ami a patchelt exe-hez is jó?
  • SmarT
    még egy tipp:

Ha sikerült feltenni a patchet (FIFA07_EASTEU_HU_Patch.zip), akkor a program elindítása után válaszd a Csapat kezelés / Saját csapatok visszaállítása / Frissített online csapatok opciót. Ekkor elvileg megjelennek a változtatások a játékban (bár ebben nem vagyok teljesen biztos, de azért egy kísérletet megér)
  • bigapó
    hali!

hogyan tudom azt megcsinálni, hogy az elején mikor választoma nyelvet, ne english-t írjon, hanem mágyár-t?
    köcce:)
  • SmarT
    FIFA07_DD_EASTEU_HU.zip - egyre közelebb kerülök annak a megfejtéséhez, hogy mi lehet ez :D
    A hivatalos fórum észosztói szerint: "the DD means direct drive, versions of fifa downloaded of ea direct drive on the internet, those versions have fifapace.exe" ---> azaz elvileg a két patch egy és ugyanaz (lásd 11041 hozzászólást), a "DD"-vel megjelöltet azoknak szánták, akik a hivatalos letöltőoldalról szerezték be a teljes játékot.
    Akinek DVD-n van meg az eredeti, az továbbra is ezt használja: FIFA07_EASTEU_HU_Patch.zip
  • Oziris666
    Nekem se megy egyik Patch sem!
  • Mattboy
    Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Elolvastam a faq-ot meg minden....:)
    A zenéket szerettem volna meghallgatni de valamiért semmit nem csinál a progi...
    Megjelenik egy pillanatra az ablak, de el is tűnik....
    Van valami speckó trükk erre?

Help please!

Köszi
  • Breki33
    tegnap emeltem ki külön két sorban az angol leírást hogy egy online egy offline
  • games4ever
    ha rám gondoltál akkor igen. nekem az van.
    amúgy melyik az a kétféle? mármint melyik mire jó? mer ezzel amit felraktam csak a csapatokat frissítette asszem:)
  • Breki33
    gondolom neked eredeti magyar van

amúgy írva vagyon, hogy kétfajtas patch van
  • lobig
    nekem sikerült
  • Breki33
    I have problems installing the patch... I re-installed Fifa and the damn patch doesn't want to work as it says old file was found but blablablaa... Running fifa on original .exe i also tried other fifa patches from the ftp but non work for me. Damn ea ****ed up again!

ezt írta ki nálam is