36657
-
#11088 Ittvam még pár kép a meccseinkről ezeket mind én nyertem.
-
#11087 amúgy sincs warez -
#11086 olvass vissza sokszor be lett már serial írva... -
#11085 ezek annyira irreális gólok.szépek,de egyáltalán nem valósághűk :\ ettől függetlenül grat neked,csak hát... -
emikrisztian #11084 császtok!! az mitől van h ha az animation shop-ba berakom az avit kilép?? eddig nem csinálta naon fontos lenne mert a góljaim kellenek gifbe:D lécci segitsetek h mitől lehet ja és újraraktam a progit is de nem jó..:( -
#11083 ez remek:) -
#11082 Hoppá elirtam a 2. meccs
Chelsea - Manchester United 7:2 lett :) -
#11081 Játszottam haverral hamachin 2 meccset, nagy jó volt. :)
Chelsea - Manchester United 2:6
Chelsea - Manchester United 2:7
Én voltam mind2x a Chelsea-vel elsö meccsen kaoptam egy pirosat másodikon meg ő kapott :) ( igy volt igazságos) ezért ekkora a gólok száma. -
emikrisztian #11080 császtok!! az mitől van h ha az animation shop-ba berakom az avit kilép?? eddig nem csinálta naon fontos lenne mert a góljaim kellenek gifbe:D lécci segitsetek h mitől lehet ja és újraraktam a progit is de nem jó..:( -
#11079 Szeva All!
Nem tudna nekem vki segíteni Cd-kulcs ügyben?Ha valaki igen, akkor megkérném, hogy privát üzetben segítsen.Előre is Köszi! -
szapor #11078 http://gportal.hu/portal/tlklan/ -
gyuri00 #11077 eszt Y+D vewl lőtted?
VAlki nem tud segíteni router mögül nem tudok játdzani neten???? -
gyuri00 #11076 eszt Y+D vewl lőtted
VAlki nem tud segíteni router mögül nem tudok játdzani neten???? -
#11075 Grat ezt szépen előtted meg ami előtte volt az sse semmi :) -
mikiking #11074 OFF : nekem torrentről van,de nem ez a version, de a fuckomnak akaródzik leirni, hogy mien verzio, tul hosszu -
Attlen #11073 Bocs szoval aki-nek warez oldalrol van meg a DD EASTEU Hu t szereze meg?:) -
Tom Tom #11072 -
#11071 Kösz szépen, megvolt 1 perc alatt. -
#11070 Huh...
Köszönöm az infót! :)
-
Laci82 #11069 Sziasztok.
Akkor ugyanúgy akadozik atin? -
#11068 ne reklámozz!!!![csak azért mondja,mert konkurencia:D] -
pluhigw #11067 Sziasztok!Még mindig van pár kiadó hely a "B" ligába a fifa 07 bajnokságra.32 csapatból 23 foglalt.Jelentkezés a honlapon az alábbi linken:
fifa 07 bajnokság -
#11066 1 óra? :o
nekem kb 2-3 perc lehetett,k*rva gyorsan megcsinálta -
Tom Tom #11065 jaja nekem is az volt.aztán meg elindítod és elkezd konvertálni egy órát de nekem recsegnek azok a dalok:S
-
#11064 neked és mattboynak is szól:másoljátok be a data\audio mappába,és az ex.batot(ha jól emlékszem) indítsátok el,a végeredmény ott lesz a mappában wav formátumban -
#11063 Nekem is ez kéne, de még én se kaptam választ. Szal HELP plíz -
Neoncsoves #11062 laggolást b*sztak kijavítani? ^^vagy vmi optimizációt vihettek voln ble -
Neoncsoves #11061 3nny1???????????????? -
#11060 az ati kartyaknal szaggatt csak a kisvideo?pl amikor bedobasnal szabadrugasnal.....visszajatszas rendben
-
Laci82 #11059 Sziasztok.
És valakinek van olyan crackje ami a patchelt exe-hez is jó? -
SmarT #11058 még egy tipp:
Ha sikerült feltenni a patchet (FIFA07_EASTEU_HU_Patch.zip), akkor a program elindítása után válaszd a Csapat kezelés / Saját csapatok visszaállítása / Frissített online csapatok opciót. Ekkor elvileg megjelennek a változtatások a játékban (bár ebben nem vagyok teljesen biztos, de azért egy kísérletet megér) -
#11057 hali!
hogyan tudom azt megcsinálni, hogy az elején mikor választoma nyelvet, ne english-t írjon, hanem mágyár-t?
köcce:) -
SmarT #11056 FIFA07_DD_EASTEU_HU.zip - egyre közelebb kerülök annak a megfejtéséhez, hogy mi lehet ez :D
A hivatalos fórum észosztói szerint: "the DD means direct drive, versions of fifa downloaded of ea direct drive on the internet, those versions have fifapace.exe" ---> azaz elvileg a két patch egy és ugyanaz (lásd 11041 hozzászólást), a "DD"-vel megjelöltet azoknak szánták, akik a hivatalos letöltőoldalról szerezték be a teljes játékot.
Akinek DVD-n van meg az eredeti, az továbbra is ezt használja: FIFA07_EASTEU_HU_Patch.zip -
#11055 Nekem se megy egyik Patch sem! -
#11054 Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Elolvastam a faq-ot meg minden....:)
A zenéket szerettem volna meghallgatni de valamiért semmit nem csinál a progi...
Megjelenik egy pillanatra az ablak, de el is tűnik....
Van valami speckó trükk erre?
Help please!
Köszi -
#11053 tegnap emeltem ki külön két sorban az angol leírást hogy egy online egy offline -
#11052 ha rám gondoltál akkor igen. nekem az van.
amúgy melyik az a kétféle? mármint melyik mire jó? mer ezzel amit felraktam csak a csapatokat frissítette asszem:) -
#11051 gondolom neked eredeti magyar van
amúgy írva vagyon, hogy kétfajtas patch van -
#11050 nekem sikerült -
#11049 I have problems installing the patch... I re-installed Fifa and the damn patch doesn't want to work as it says old file was found but blablablaa... Running fifa on original .exe i also tried other fifa patches from the ftp but non work for me. Damn ea ****ed up again!
ezt írta ki nálam is