36657
-
#11128 miért látezne több??? amúgy sztem az audio.big-et kifelejtetted az "átnevezem-bemásolom" akcióból,ha ezt kifelejted,akkor van az,h alig beszél -
hetti #11127 létezik több magyarositás is(kommentár)??
ami nekem van az eléggé szofukar -
cucmalaj #11126 Multizni jön vki? -
Saviola91 #11125 regeneráltam megy cask idegenbeli barca meznél ha hazai barca mezet választok akkor kilép:S:Sesetleg nincs vmi másik ötleted?:Sköszi -
#11124 próbáld meg file masterral regenarate-t -
Saviola91 #11123 Valaki segítsen hogy hogy tegyem be a játékba a barca mezeket mert kitraptorral ha beteszem akkor kidob a játékbol fifa07.exe hibával.. plz köszi -
#11122 Ha jól tudom nem leeht 45 percre rakni de nézd meg a főmenüben a beállításoknál. -
#11121 Tudom hogy ezt egyszer már leírtam, de leírom mégegyszer: Lehet olyat
csinálni, hogy a játék időt ne csak max. 10 percre lejessen állítani, hanem 45 percre is lehessen? Köszi: Zoli -
Glasses #11120 FIFA07_NORDIC_ENG_Patch.zip na ezzel feltudtam patchelni a játékot de aza baj,hogy az eredit exével nem indul a játék ha pedig felül irom crackkel akkor meg nincs semmi változás a játékban pedig a readme benne van a főkönyvtárban hogy sikerált a patch. Valahogy el lehet inditani az eredeti exével a játékot. -
#11119 ha jól emlékszem neveztél is az általam rendezett bajnokságba,csak hát már megvolt a létszám.igaz,h ez nem online,de majd lehet,h jöhetnél beugrónak.direct ip-n játszuk a meccseket,vagy pedig hamachival hálózatban(vagy hamachival direct ip-n :P) -
#11118 #11103 -
#11117 Most komolyan, te hol élsz? Olvasgass már körbe légyszives! :D Egyrészt rá kéne keresni, másrészt visszaolvasni. Valamelyiket biztos meg tudod csinálni! -
#11116 Hali!
Nem kéne csinálni valamilyen Fifa 07 online Bajnokságot???!? -
Glasses #11115 De érdekes nekem a config.dat-on bukik el -
Glasses #11114 Nekem fifa07 reloaded verzióm van angol akkor milyen patch lesz jó hozzá? -
#11113 Message from EA SPORTS
For those who have experienced patching issues this evening, please ensure the following :
- that you are using a full copy of FIFA 07 without any no-cd or similar patches applied.
- that you have downloaded the correct version of the patch for the copy of FIFA you have. If you bought your version of FIFA through EA Downloader you will need to use the Downloader specific patch.
Due to a delay in the online gaming servers being updated there was a period where the game would inform you that you needed to patch, even though you had done so already. This update is now, we believe, complete so this problem should be resolved.
-
#11112 Hogy a két patch világosabb legyen
link -
#11111 nehh! ember a holdon? embereek... -
#11110 van a halál ellen ellenszer? majd a fifa 2020ba vehetsz majd rohadt drágán ilyen kapszulákat és megállíthatod! -
#11109 Meglehet vhogy állítani a játékosok romlását ? -
#11108 hello milyen progival lehet meghalgatni, módosítani, (kiszedni, újat betenni) a kommentátort a fifában? VAn ez a soundmaster06 de nemtom h működik e a 07el, de azé kérdem mert nekem a demo van meg és azzal nem működik....plííííz kommentáljátok legalábba beírásomat
-
#11107 Mert nem lehet.
-
henman #11106 Hello!
Illegális verzióval lehet játszani interaktív ligát?Mert nekem nem fogadja el a regisztrációs kódot. -
mikiking #11105 remélem legközelebb akkor látom itt ,amikor megkapja a linket tőlem :P -
mikiking #11104 hallod tesó, én is szólok neked, mert jó fejnek nézel ki haver, és nekem sok ismeretsségem van tesó, szóval majd küldökm csátesó, minden jót ! -
#11103 mi a megoldás, arra hogy ne lépjen ki a meccs betöltése közben a fifa07.exe-re hivatkozva? -
#11102 szólni fogunk majd,nyugodj meg.pm-ben megkereslek,de mostmár nem sok kell a megjelenésig -
#11101 Uhh! Nagyon brutál ez a gól, lövés! -
#11100 a teljes fifát hol lehet megszerezni? LOLOL! sztem bővítsük a faq-ut ezzel a fontos infoval amit sajnos KIHAGYOTT a szerkeztő!! :D:D pl. saturn, electro world stb stb áruházak, cd boltok -
daviddavid #11099 -
#11098 -
daviddavid #11097 és hol?
-
daviddavid #11096 és hol?
-
daviddavid #11095 mikor lehet letölteni a teljeset?ha lelehet -
#11094 szerezd be a teljest. :D -
daviddavid #11093 unom a demót! -
#11092 Az intert kihagytad ;) Jah azt csak úgy próbáltam hogy mijen logo lenne de elég kaksi, szeretem a Chelsea-t de attól még nem fogok csak velük játszani.. -
#11091 előbb még cselzis logót láttam -
#11090 tényleg??? aztaaaa, ez nagyon jó! Te ilyen profi vagy? azttaaaaa, minnyá elélvezek eme győzelmek láttán, mellesleg érdekes, h egy chelsea-s az arsenallal van, meg a barácval...-.- -
faláb #11089 Látom szereted a Manchestert!:D