FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
"szó sincs itt x380-rõl a F510 már ilyen egyébként is"

x360 padnak ismeri fel a windows is értsd már meg 😄 pont azért, hogy mindennel kompatibilis legyen, éppen ezért az x360 pad is kompatibilis a fifával és kész, ha tetszik, ha nem. Az meg, hogy melyik kiosztás kényelmesebb emberfüggõ.

Nekem xbox padom van, tudom, hogy felismeri a fifa, neked meg nincs így innentõl ennyi, nincs ezen mit ragozni.

http://goo.gl/gd6Zi5

Breki33
azért ez van mert pc-re ezt támogatja elsõsorban
bármi mást eléggé megkérdõjelezném

szó sincs itt x380-rõl a F510 már ilyen egyébként is

de sztem, túltárgyaltuk
[HUN]FaTaL
Fifában, de ez most kit érdekel? Bármi mással is mûködik.

Felõlem aztán saitek pad is lehet itt, vagy canyon, tökre mindegy milyen képet rak oda. Ez a gombkiosztásra vonatkozik, baloldalt x360, jobb oldalt meg számok. Ez alapján rakosgatja a cuccokat a menüben, amúgy meg tök lényegtelen.

Breki33
nálam ez van

Ezután nincs mirõl beszélni gamepad ügyben 😛
Breki33
hát ha ezt egy fifa fórumon el kell magyarázni
fõleg, hogy ma volt róla szó a kinect kapcsán

ezek szerint mégis kényelmetlen 😛
[HUN]FaTaL
Ja fõleg, hogy xbox padnak ismeri fel a pc az f-510et, szóval továbbra is érthetetlen. Sosem értettem mi a f*szt csinálnak a játékgyártók, hogy nem megy az összes paddal a cucc, mi a szarért nem lehet a directxet használni, azért van.

d-padot minek kell használni?😄
meccs kezdéskor benyomom taktikát aztán kb ennyi volt d-pad
én is, mert marhára kézre áll így
Breki33
nem azt mondtam, hogy nem megy, de legjobban a logitechet ajánlják, nem véletlenül

a pc-s videókon is vele mutatják be a kombókat

de bízzuk a srácra majd õ eldönti
[HUN]FaTaL
Ezt írtam az elõbb, erre belekötött. 😊

#33582: Ehhez képest tökéletesen megy a box paddal.

Breki33
pont ezt akartam írni

nem véletlen hogy a fifahoz a Logitech a legjobban támogatott gamepad

Fifa 13 demo it has support for only logitech F510 & rumble pad.

De a srác majd eldönti
Pethy23
Neked. Az egész megszokás kérdése.
[HUN]FaTaL
Volt Rumblepadom, sokkal kényelmetlenebb.

Pethy23
Ismerõsömnek ilyen van, szinte semmi játék nem ismeri fel magától 😄
Breki33
miért idegesít, kényelmesebb a kéznek jobban elérhetõ ha meg fent van kényelmetlen a d-padhoz lefele nyúlkálni

de próbálja ki egy multiban melyik kényelmes neki

egyébként nekem ezis tetszik itt cserélni lehet és még jól is néz ki

rooney8
szintén 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

[HUN]FaTaL
Engem meg pont az idegesít, hogy alul van a bal analóg a login (ps kiosztás) szóval ez teljesen emberfüggõ, én pl. emiatt vettem box kontrollert. 😊

f510 mellett szól még a 2 év garancia is míg a másikra csak 1 év van.
És nem tudom engem zavarna-e, de így furának tûnik.

PS3 Slim 250 PC

Breki33
szerintem elõbbi

utóbbin feljebb van a bal analóg nekem ez zavaró lenne
Akkor most felmerül a kérdés, hogy melyiket érdemesebb:

F510 8ezerért vagy X360vezetékes 7 ezerért.

X360

Ezt simán csak csatlakoztatnom kell pc-hez és már jó is?

PS3 Slim 250 PC

[HUN]FaTaL
A vezetékes 😄

vezetek nelkuli Xbox gamepadnal nincs jobb
SLICK
ez kurvanagy 😄 besírtam 😄DDDDDD

rooney8
hogy kivan :_SADSA:_

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Forza Italia
azt neeee... sírok xdxdxd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

shevy
szerintem ez a legjobb video, szakadtam rajta

shevy

😄😄 beteg ez a csávó. de komoly.

PS3 Slim 250 PC

Rudee
Mi is ilyenek lennénk, ha a megjelenés elõtt hetekkel már kézhez kapnánk <#wink>

Szar Bayern, szar Bayern :)

rooney8
xbox kontroller rulz!!

Rudee
Elég gyengusz az elmúlt évekéhez képest, azt hittem valahogy kivarázsolták a demo filejaiból az eredetit.

rooney8
nagyon beteg 😄DD

Breki33
én a logitech vezeték nélkülimet évek óta nem használom nehéz nem szeretem a fogását még más is a gombok elhelyezkedése az enyémen
plusz elem dolgok felesleges sugárzás eladó ha vkinek kell 😛

sztem is jobb a vezetékes
Breki33
ez lemaradt 😊

Breki33
ez készített arc a játékhoz
Rudee
Nekem vezeték nélküli van. Még kb 5 éve vettem, azóta ha 5-6x cseréltem elemet akkor sokat mondok. Pedig használatban van eleget. És nem duracell-t veszek, csak ilyen párszáz forintos gagyit. Szerintem kényelmesebb és ha havonta kéne cserélni az elemet, akkor is megérné az a 2-300HUF.

Breki33
videó

állat ez a másik gyerek Olajidebt 😛

köszi a tanácsokat srácok. Valószinû a PC-s lesz, mivel nem csak online szeretnék játszani, de azért veszem meg a játékot hogy online is tudjak, ellenkezõ esetben nem venném meg.

Ha pedig nincs tartalombeli különbség és csak annyiban jobb az online ps3-nál hogy többen vannak, de ez nem akadály a gyors ellenfél találásban és nem kell több percet várni mire valami olyan ellenféllel dob össze akivel laggmentes és jó a játék akkor PC-verzió lesz.

Közben tegnap sikeresen leejtettem a gamepadomat, most ha bedugom usb-be csak be-be villan a piros fény ami jelzi hogy be van dugva a cucc aztán kialszik, a gép is kiadja a hangot hogy csatlakoztattam de azt irja h nem ismeri fel az ezközt, meg hogy valami probléma miatt leállította mûködését, aztán ha tekergetem a kábelt a gamepadnál akkor néha megint világít pirosan vagy néha bevillan, azt hinném hogy érintkezési hiba van, de ha az usb nél baszkurálom a kábelt akkor is villog néha, ezért ez más hibára utal. Úgy néz ki vehetek új gamepadot. Igazság szerint szerettem is volna egy jobbat venni. Most a leg ideálisabbnak a Logitech F510-et látom 8 ezerért kb.
F310 is elég lenne ha rezegne, mivel az elõzõben volt ilyen funkció, ezért nem szeretnék visszalépést. F710 pedig nekem felesleges, csak azért mert vezeték nélküli, és még elemet is cserélgethetném. Remélem jól gondolkozom.

Ja és engem érdekelne az a videó a "profikról" 😊

PS3 Slim 250 PC

ez így honnan ?

Breki33
Huszti

Breki33
õ a fifa cselezõ guruja :-)

biztos nem akkor kapja meg a játékot amikor mi
Rudee
Õ valami béta teszter lehet, mert a demo megjelenése elõtt már twitteren írt 1-2 dolgot, ami addig kívülálló számára nem lehetett ismert.

Breki33
Ja Hjerpseth-vel kapcsolatban aki elég profi ugye minden évben õ készíti ezeket a Skills videokat

Nemsemmi miket tud pár nap után a neten van fent egy video ahol
KSIOlajidebt-el játszanak egymás ellen a Fifa 13-al úgy hogy közben a sarokban a kamera mutatja õket, hogy reagálnak a játékban a helyzetekre.

Nagyon érdekes a másik srác végig gesztikulál nagy helyzeteknél õ meg tök nyugodtan ül ott.

Ha vkit érdekel, hogy profik hogy játszanak a játékkal megkeresem a videót.
Rudee
Ha az online játék a lényeg, akkor PS3. Sokkal jobb.

Ha offline is akarsz játszani, akkor a PC mellett szól valóban a sok kiegészítõ.

Breki33
Énis a PC-t javasolnám.

Konzol mellett max ez szól legalábbis nekem
http://www.fifahungary.hu/hirek/Fifa_13_Kinect_integracios_video_es_PS3_move_tamogatas

PC-nél a már írt grafika moddolás, de ezen kívül pl utólag berakható Nou Camp ami a játékból kimaradt, hangok eredeti szurkolások lecserélhetõsége ami sztem nagyon sokat dob a hangulaton és pl, a camera #33533-es hozzászólásban írt változtatása PC csak egy ini fájlba pár sor bemásolásával megoldható pár perc alatt.
Én a pc-t ajánlom. Tartalom ugyanaz, 12-ben pcn max 5 mp alatt talált ellenfelet. Jobb a grafika, modolható, egyedüli negatívum talán az, hogy kevesebben vannak. De ezt csak akkor veszed észre ha zavar az, hogy ultimate teamen 250 ezer helyett 50 ezer aukcióba van.

nekem tetszik a játék a demo alapján.
Az lenne a kérdésem hogy ps3-ra vagy pc-re érdemesebb megvenni?
Tartalom szempontjából mennyire különböznek?
Multiplayer szempontjából nekem anno a 11 volt meg ps3-ra és 5-10 secen belül összedobott egy ellenféllel. Pc-tekintetében ez mennyire jól mûködik?
Ps3 nál lagg nem volt tapasztalható ha megfelelõ ellenféllel rakott össze, és általában a legideálisabbat találta meg. Pc-nél laggal mi a helyzet? 4megás netem van csak, de mint mondtam konzolon simán jó volt.

A demo alapján hajlok a PC-felé, mivel szerintem grafika szemponjából jobb mint a ps3-as verzió. ( kipróbáltam mind2-t) És egyéb különbséget nem véltem felfedezni. + ügye a konzolos drágább is.

Vélemény?

PS3 Slim 250 PC

Breki33
ja mégy egy a nagyon jó ami tetszik a játékban az a részletes tanító mód pl a cselezésnél pontosan be lehet gyakorolni a cseleket a profiknak is mond újat és kezdõknek se kell nézni a youtubes Hjerpseth videókat, hogy hogyis van az a csel?

http://www.youtube.com/user/MHjerpseth?feature=CAQQwRs%3D
Breki33
a sprintelés sztem lassabb lett a játékmenet meg talán gyorsabb

ha nem tolod meg a labdát természetes, ha a labda nélküli egy idõ után utolér

szerelés gombon a D-t (nálam kettes) érted mikor kicsit jobban odalép?
azzal vigyázni kell nem megfelelõ ütemben és helyzetben nyomva könnyen elvihetik melletted
palinho96
engem az akaszt ki, hogy az ellenfél minden játékosa gyorsabb mint én. XDDD
akárhogy sprintelek, robinho-t lefutja vidal. de ha vidallal vagyok robinho futja le. xDD Ez wtf? 😄
Én hiába nyomom a szerelés gombot ki cselez. én megpróbálom kicselezni Õ salag mentesen elveszi a labdát..
én vagyok ennyire béna, hogy Hard-on nem megy vagy még vannak bugok 😉

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)