FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiket katalógusban lehet vásárolni elemeket, például +1 passzolás a karrierben, illetve +1 mérkõzés ezek nekem miért nem jelennek meg a karrierben? Ez a +1-es dolog is olyan, hogy az adott poszton lévõ játékosnak +1 lesz a statja?
FIFA.13.Multilanguage.Pack
Available Languages
Czech
Dutch
English (USA)
English (England)
French
German
Hungarian
Italian
Polish
Portuguese (Brazil)
Portuguese (Portugal)
Russian
Spanish (Mexico)
Spanish (Spain)
HOW TO:
This is a dvd conteinig all the available languages for FIFA 13 (original game for now)
1.Mount the dvd, install on default/you custom "Origin Games" folder.
2.Go in the Fifa 13 "Game" folder and rename "product.ini_rename_me" to "product.ini"
3.regenerate using the default soft that will pop-up at the end of installation,
or install the soft from "r55-fm12v12_0" and regenerate the files
using FileMaster 12.
4.use in-game settings the valors from "sliders.txt"file.
5.enter the game and at the Game Settings/Commentary pannel choose your prefered language.
PS:
I've made a dvd with autoinstaller & everything in it for all.
Please if there is anyone with good speed & with the solution to share it for more days,
download the files and share them on other ftps/downloading links.
I will keep this link alive, no more then 3 days!
if your game crashes this is the problem and i'm sorry for it:
with the language / commentary files i put in the install kit my files for ENB graphic tweeks.
so, delete this files and try again:
d3d9.dll
d3d9_smaa.dll
dummy.fx
effect.txt
effect_1.txt
enbeffect.fx
enbpalette.bmp
enbseries.ini
FIFA 13 Multilanguage Pack DVD Download link
Available Languages
Czech
Dutch
English (USA)
English (England)
French
German
Hungarian
Italian
Polish
Portuguese (Brazil)
Portuguese (Portugal)
Russian
Spanish (Mexico)
Spanish (Spain)
HOW TO:
This is a dvd conteinig all the available languages for FIFA 13 (original game for now)
1.Mount the dvd, install on default/you custom "Origin Games" folder.
2.Go in the Fifa 13 "Game" folder and rename "product.ini_rename_me" to "product.ini"
3.regenerate using the default soft that will pop-up at the end of installation,
or install the soft from "r55-fm12v12_0" and regenerate the files
using FileMaster 12.
4.use in-game settings the valors from "sliders.txt"file.
5.enter the game and at the Game Settings/Commentary pannel choose your prefered language.
PS:
I've made a dvd with autoinstaller & everything in it for all.
Please if there is anyone with good speed & with the solution to share it for more days,
download the files and share them on other ftps/downloading links.
I will keep this link alive, no more then 3 days!
if your game crashes this is the problem and i'm sorry for it:
with the language / commentary files i put in the install kit my files for ENB graphic tweeks.
so, delete this files and try again:
d3d9.dll
d3d9_smaa.dll
dummy.fx
effect.txt
effect_1.txt
enbeffect.fx
enbpalette.bmp
enbseries.ini
FIFA 13 Multilanguage Pack DVD Download link
idénymérkõzés közbe kilépett😄
vezettem 2:0 ra jöttem egy szöglettel és kilépett😄😄
hát kurva jó😄
mondjuk nem számolta vereségnek, de ez egy sima gyõzelem lett volna nekem
elmehetnek a pcsába
vezettem 2:0 ra jöttem egy szöglettel és kilépett😄😄
hát kurva jó😄
mondjuk nem számolta vereségnek, de ez egy sima gyõzelem lett volna nekem
elmehetnek a pcsába
Nekem is ugyanez , már többször is volt , várjuk a patchet ami kijavíthatna elég sok mindent a karrier módba. Pl. megveszed a katalógusba a mecénás dolgot karrierbe ami ad plusz költség vetést a karrier módba , és az van írva minden évbe ad , csak az a gond elsõ évbe adta de a többibe nem ...
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Karrierben az átigazolás utolsó napján volt egy meccsem és mikor vége lett a 10 órának leszimulálta a meccsem magától. Nem lehet sehogyse visszamenni, meg semmi. Tapasztalt már valaki ilyet?
Fifa 13 Turf Brightness Patch - Download
Hi everyone.
This turf patch will fix the extreme neon green brightness of the pitch (for the people who dislike this). The result is a darker green color, more enjoyable for the eye.
This is a modification of Elticos Turf for FIFA 12, adapted to fix the pitch brigthness in FIFA 13.
Installation:
Copy the ¨pitch¨ folder to your GAME/DATA/SCENEASSETS folder and regenerate.
This turfs will apply on most of the stadiums by default.
thanks and enjoy.
http://www.mediafire.com/?3y3y50wtsazu5qa
Hi everyone.
This turf patch will fix the extreme neon green brightness of the pitch (for the people who dislike this). The result is a darker green color, more enjoyable for the eye.
This is a modification of Elticos Turf for FIFA 12, adapted to fix the pitch brigthness in FIFA 13.
Installation:
Copy the ¨pitch¨ folder to your GAME/DATA/SCENEASSETS folder and regenerate.
This turfs will apply on most of the stadiums by default.
thanks and enjoy.
http://www.mediafire.com/?3y3y50wtsazu5qa
FIFA 13 ModdingWay Mod V 0.7
Version 0.7 changelog
Licensed kits and badges for : Vasco da Gama, Botafogo, Atlético Goianiense, CS Marítimo, .
Added leagues logos.
Added leagues names and licensed teams names ( v 0.7 ) - Only for English Language
Added Revolution Mod by scouser09 www.fifa-infinity.com
http://www.moddingway.com/file/27908.html
Version 0.7 changelog
Licensed kits and badges for : Vasco da Gama, Botafogo, Atlético Goianiense, CS Marítimo, .
Added leagues logos.
Added leagues names and licensed teams names ( v 0.7 ) - Only for English Language
Added Revolution Mod by scouser09 www.fifa-infinity.com
http://www.moddingway.com/file/27908.html
És hol vagy edzõ? Én 4. osztályba kezdtem lehet azért nem akar senki. Jó lenne pedig valaki.
én már kaptam
kb. eddig 10-12 meccset játszottam a szezonban
norvégia keresett meg, hogy legyek a szövkapjuk
természetesen visszautasítottam õket😄😄:
kb. eddig 10-12 meccset játszottam a szezonban
norvégia keresett meg, hogy legyek a szövkapjuk
természetesen visszautasítottam õket😄😄:
Sziasztok. 2 szezont lenyomtam már karrier módban, de még mindig nem ajánlottak válogatott csapathoz állást. Van már aki kapott?
Nekem mindkettõ tetszik, bár sok hülyeség van az új pesben. A demo alapján a Fifa valamivel jobb lehet, de a véglegest még nem próbáltam. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
szerintem is jobb😊
már ketten vagyunk "de ez csak egy vélemény a sok millió fifa/pes használó közül,nem mérvadó,csak saját magamnak 😊"
már ketten vagyunk "de ez csak egy vélemény a sok millió fifa/pes használó közül,nem mérvadó,csak saját magamnak 😊"
igen igen,én véleményem szerint jobb az idei fifa mint a pes,de ez csak egy vélemény a sok millió fifa/pes használó közül,nem mérvadó,csak saját magamnak 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
értem,akkor várni kell türelemmel a törésre,bocs a warezért 😊
27.én jelent meg, illetve 26. án már kézben volt de 27. én lehetett csak elkezdeni játszani.
PS3 Slim 250 PC
<#wow1>#wow1><#csodalk>#csodalk> 25.-e óta kinnt a gém és még nincs feltörve? ASD:SASDG:ASDSG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megvenném,demo alapján veri a pest,de "sajnos" ebben a hónapban csak 1 játékra tudok félretenni,az pedig a football manager
szeptember 25.-én jelent meg a játék,legalábbis az 576 oldalán azt írják már kinntvan,de én sehol nem találom,lehet elírták? külföldi oldalakon sincs fennt,ti tudtok valamit? Demoval játszotok még?
Sziasztok! Cimborámmal szoktunk online játszani, de amikor õ hostol, akkor azt írja neki hogy a választott játékos nem található. Ha fordítva csináljuk mûködik. Mi lehet nála a probléma? Elõre is köszi.
Azt is jól sejtem hogy online módban nincs szerkesztett játékos?
Gondolok itt a képességekre, meggváltoztatott posztokra , ilyenekre 😄
Gondolok itt a képességekre, meggváltoztatott posztokra , ilyenekre 😄
eddig minden ok, egyszer volt, hogy nem tudtam EA szerverhez csatlakozni.
Mondjuk online meccsen volt már lag...
Mondjuk online meccsen volt már lag...
Sziasztok!
Gyáróriások - Fifa videót szeretném nektek belinkelni. Aki nem látta nézze meg. 😊 Így készül.
[spoiler[/spoiler]
Gyáróriások - Fifa videót szeretném nektek belinkelni. Aki nem látta nézze meg. 😊 Így készül.
[spoiler[/spoiler]
Ha odafigyelsz akkor nem.Csak ha valakit cserélni akarsz,ne legyen benne más tranzakcióban.
Köszönöm , bár ezzel az egyik újdonság elveszik, de a patch biztos javitja 😄
Egy hiba elõfordul.Karrierben jártam úgy,hogy felajánlottam egy játékoscserét a gépnek-elfogadta-DE közben meg is akarták venni a játékost-küldte hogy elfogadja a feltételeket....aztán gondolkodott a kicsike,és már néztem is a hátteremet <#whatever>#whatever>
Nekem abszolút semmi. Néha a meccsek végén ( 85-90. perc között megfagy pár másodpercre ) ezt nem értem miért, de ezen kívül semmi gond. Remélem hamarosan jön egy patch ami ezt orvosolja, de mondom ezen kívül semmi gond.
Akik eddig megvették a játékot, azoknak maradéktalanul mûködik? nem lép ki meg ilyenek?
Illetve ha van valami hiba, akkor könnyen javitható?
Illetve ha van valami hiba, akkor könnyen javitható?
jah igen tényleg igaz.. 😄
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
ok köszi! és itt mi a teendõ?
ezt írd be a start menübe Services.msc és itt keresd
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Az 1.-vel nem lehet gond mert Shader 4.0-m van 2.-kal sem mert már megtedtem sõt 3.-kal sem mert már ezt is megcsináltam a 4-ket pedig néztem az utasításod szerint, de ott meg nem találtam a win media playert! De köszi a válaszodat! Ha esetleg vmit még tudnál segíteni azt is megköszöném!
ezeket próbáld meg hátha vmelyik segít
Lehetõségek
1. Error Message E0001 = This game requires a shader model 3 (or better) card
2. dokumentumok mappába a fifa13 replay fájlt írásvédetté kell tenni (jobb klikk -> tulaj. -> alul pipáld ki az írásvédettséget)
3. A felhasználói fiókodba ne legyen magyar ékezetes karakter a nevedben.
4. Le van tiltva nálad is a win media player, vissza kell állítani. Start -> vezérlõpult -> programok eltávolítása -> windows összetevõk ki be kapcsolása -> média kezelési szolgáltatások a menüben és ott tedd vissza a pipát a media player elé. akkor menni fog
Lehetõségek
1. Error Message E0001 = This game requires a shader model 3 (or better) card
2. dokumentumok mappába a fifa13 replay fájlt írásvédetté kell tenni (jobb klikk -> tulaj. -> alul pipáld ki az írásvédettséget)
3. A felhasználói fiókodba ne legyen magyar ékezetes karakter a nevedben.
4. Le van tiltva nálad is a win media player, vissza kell állítani. Start -> vezérlõpult -> programok eltávolítása -> windows összetevõk ki be kapcsolása -> média kezelési szolgáltatások a menüben és ott tedd vissza a pipát a media player elé. akkor menni fog
Egész pontosan a hospitality beállítás után a profilom mentése sikertelen majd lefagy.
Valaki meg tudná nekem mondani mi a teendõ, ha lefagy a játék a hospitality beállítása után. Eredeti játékom van és a rendszerkövetelmény és a frissítések is megvannak. A választ elõre is köszönöm.
komám fifa törés van,csak crack nincs 😊 :\
Azt tudja valaki, hogy az elsõ hivatalos javítás mikor fog érkezni? És hogy letölthetõ lesz valahonnan vagy csak Origin automatikusan lefrissíti majd? Illetve ami már most is elérhetõ javítás az csak a kommentátor file-okat tartalmazza vagy mást is? Mert kb 6-700 megát szedett, de nem tudom, hogy miket.