36657
-
IXEMGabeo #34568 -
PeruhozXD -
IXEMGabeo #34566 engem Peru, Magyarország és Észak Írország kért fel mondanom se kell, hogy kikhez csatlakoztam:D -
én most a hannover-el tolom
észak-írország meg felkért szövetségi kapitánynak -
A 2007-es (amúgy a kedvenc) kiadás óta nem menedzseltem kisebb csapatokat. Bár ott elég könnyű volt felhozni őket top csapatnak.
Most meghoztad a kedvem. Lehet én is kezdek majd egyet egy gyengébbel. -
IXEMGabeo #34563 Jó csapat, velük toltam a FIFA 10-ben is karriert 4 évig ültem a kispadjukon:) -
Hunor1 #34562 kösz Breki! Most már jók lettek a szurkolói dalok!Menetelek az Union Berlinnel a feljutás felé, egyelőre osztályozós(3.) vagyok. Nekem a kis csapatok a "heppem" -
a kommentátorra leírtuk a megoldást dvd-ről be lehet másolni
és most már olasz is van
-
nepszter1 #34560 Nem tudok kommentátor nyelvet választani csak a magyar lehet :( Teljesen szürke sajnos pedig eredeti a játékom , meg szaggat is kezdem megunni az EA-t ... -
Ha az origin frissítés óta ilyen akkor nagy valószínűséggel új profilt kell csinálni. -
Rudee #34558 Vucinic aránytalannak tűnik. Kicsit hosszabbak a lábai. -
most így megnézve a képet csak nekem tűnnek furcsának a játékos arányok egymás mellett?
főleg a kijelölt játékos mellett lévők -
kész az első javításom az idei részhez
A színt javítja illetve ezt a csíkozást
Included 3 different BUMP
first post pictures - realistic BUMP
second post - realistic BUMP
and this post - third BUMP - corrected neongreen
pitchpatch.rar (995.34 KB)
http://adf.ly/DqmwU
további képek
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=176042&page=2 -
Nálam jó, de póbáld ki ezt
http://www.soccergaming.com/forums/showthread.php?t=175533 -
sziasztok
van már csúnya verzió, ami működik is? :)
találtam egyet ez az Internal reloaded, de nem akar működni sehogy -
Hunor1 #34553 Breki. Köszi sikerült playlistből betennem szurkolói dalokat, DE olyan halk a játékban hogy alíg hallani ! ( és hiába veszem le a többi csúszkán a hangot és tolom 100-ra a saját cuccot. akkor sem lesz domináns ) -
zolaas #34552 Üdv!
Eléggé idegesítő gondom akadt. Megvettem a keresztgyereknek ezt a játékot. feltelepítettem neki, 2 napig semmi baja nem volt, majd azóta, mind a mai napig nem indul a játék. Nincs ékezetes betű a profilban, mp kipipálva, replay file írásvédett. Ötlet? Addig jutunk el, hogy Origin-ből elindítjuk, feljön az ablak a beállításokkal, játék gombra katt, majd beugrig az EA logó, azután meg eltűnik azt kész.... -
Köszönöm. :) -
Mert sokan mások is Fifáznak vele, én meg nagyjából csak arra használnám. -
Én az utóbbit venném már csak a két wireless kontroller miatt is ! :-) -
Ezt miért a FIFA topcikba írod? :O -
Gondolkozom egy PS3 vásárlásán. Akinek van, vagy jobban ért hozzá, ezek mennyire lennének elegek, mennyire éri meg? Ez a 320 giga mennyire lenne elegendő?
Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB (55. 900 ft)
Playstation 3 (PS3 Slim) 320 GB + Gran Turismo 5 + 2 db DualShock 3 Wireless Controller (62. 900 ft)
Leginkább Fifáznék, maximum pár dolgot kipróbálnék még rajta, de "túlzásba" nem hiszem, hogy vinném. Egyébként attól tartok, ha megjelenik majd a 4-es széria, akkor az előzőre már magasról tesznek. -
IXEMGabeo #34546 1. Allah velünk volt -
gólörömöket pedig te állíthatod, korábban ezt is leírtam
pl
-
nem kell külön progi csak playlistet kell készíteni a daloknak és játékon belül beállítani mikor szólaljon meg
korábban részletesen leírtam, hogy állítottam be -
azért van ez mert betölti az új játékos dolgait ezért nem lehet közben elnyomni ez olyan mint pl 10-ben debütáló mecsbetöltődéskor a játékos a labdával animáció -
Hunor1 #34542 Breki van már valami progi amivel szurkolói dalokat lehet beilleszteni a csapatoknak? -
Hunor1 #34541 kezd idegesíteni hogy a góljaimnál mindig kiszaladnak a zászlóhoz! miért csak ez az 1 gólöröm van?? Miért nem random?
a másik idegesítő dolog pedig a cserék animációjánál a túl hosszú idő amíg végre beadja a cserét! -
legendáson kezdtem, állandóan elpicsázott a gép, lejjebb vettem világklasszisra, itt is szinte mindig megvert, de már csak 1-2 gólokkal, lejjebb vettem profira, elején még "egyszer győztem egyszer nem", most meg már 3-4 gólokkal nyerek. érik a világklasszisra visszarakás
ti milyen szinten kezdtetek? -
félprofin nyomtam
és nyertem 4-6
egyel talán nem nehéz,
-
nepszter1 #34538 szaggatásra van valami megoldás ? -
gyerekek nem semmi feladatokat tud adni a fifa... a német-svéd bundás meccs után itt is álljak föl a svédekkel 30 perc alatt 0-4-ről... esélytelen még félprofi szinten is :S -
Allitsd feljebb a grafikai beallitasokat. Minimumon nekem sem voltak. -
nepszter1 #34535 Nincsennek nézők a fifámba bármilyen módba játszom , egy üres stadion fogad mindig esetleg valakinek van hasonló baja ? -
fogalmam sincs mi lehet hacsak nem a V-Synch -
Nem rossz. :P
Ez a kombináció sokszor bejön nekem is, bár látom hogy ez egyszemélyes, úgy nehezebb. Távolról amúgy eddig kevesebb gólt lőttem, bár Younggal durrantottam egyet legutóbb olyan 25-ről. -
Breki, tegnap kirpóbáltam a múltkori két kameraállásodat, de mindkettőnél egy fehér szaggatott vonal fogadott, ami végigfutott a pályán.
Próbáltam a közelítést birizgálni, hátha az a gond, de nem vált be. Nem tudom mi lehet a probléma. -
gólom az arsenal ellen
jelenleg kölcsönbe vagyok a newcastlenél(marseilltől) -
olya van, hogy csereként lépek pályára egy mérkőzen?:D
mert már lejátszottam vagy 60 meccset de vagy kezdek vagy egyel talán nem neveznek a meccsreD:D:D:
de olyan még nem volt, hogy a padozzak és beszáljak csereként a meccsbe...
elég gáz -
Hunor1 #34529 köszi Breki