FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
I met God. She's black
ez egyébként is jó reklámtáble mez mez logók stb berakásához
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIFA.13.GERMAN.INTERNAL-0x0007
Ebben is az RLD-s crack van???
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
köszönöm!
Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad
Grafikus kártya vezérlõpultjában vsync be, a játék menüjében pedig ki.
Voilá!
Szerintem valami szoftveres módszert akar alkalmazni a játék a függõleges szinkronra, vagy valami hasonló lehet azzal azért olyan szar.
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Te találtál esetleg olasz, japán, koreai, arab, svéd kommentárokat?
Én nem próbáltam az editort, bemásoltam a fájlokat+a Fidel-féle data7.biget és mûködik mindegyik kommentátor.
marseillel kezdtem te kölcsönadtak clermonthoz,
vagy elég a buttonsettinges ini-t átmásolni 12-bõl.
De tényleg érdemes gamepadot venni 😄D
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Már várom,hogy jövõhéten online játszam!
Évek óta nem vettem meg se Fifa-t se Pes-t de ez azonnali vétel annyira tetszik😊
aero stb........
A legtöbb nõnek pl az sem számít hogy fullHD, vagy sima SD minõségben néznek valamit. Tapasztalatból mondom. 😉
x2 245 2,9 meg 2 giga ram 4670 1gb
és xp-m van, minden tökéletes semmi szakadás meg akadozás nincs,
de elhiszem, hogy neked baja van, azért kérdeztem az oprendszert wp7 szar
igaz néha nem elérhetõ online a játék, de ez gondolom az ea szervezerek hibája de minden tökéletes