FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReaL MaDRid x siempre
az NG patch,az fel ment,csak én utána lefuttattam a fatbhbuildert,hogy biztosra menjek,és itt meg a végén runtime errorral lépett ki,és amikor a meccset töltötte volna,akkor kilépett a fifa hibaüzenettel :\ de most megpróbálom újra,épp most másoltam vissza a data mappát
ReaL MaDRid x siempre
nem látszik már semmiféle eltérés
ReaL MaDRid x siempre
amit az okoz, hogy a középkezdõkörnél lévõ textúrát széthúzza ott
Hiába raktam be ugyanazt a textúrát alá úgyis különbözött
Így tudtam megoldani, hogy körbevágtam a középkezdõkört és a többihez készítettem egyszínû textúrát ugye azt nyújthatja

#16312 Sztem jobb a fifába, és ezt most nem azért mondom mert fifás vok. De lehet hogy tévedek mert a PES-be csak egyszer játszottam hóba és nem annyira teccett.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Nekem felvan téve egy patch, tehát lehet, hogy én csak azért tudom beállítani, mikor még nem volt fent a patch, akkor nem néztem, szóval lehet, hogy csak azért bírom beállítani.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
#16301 Sztem is jobbak lettek az arcok. Pl: Eto'o arca sztem tök jó lett
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ReaL MaDRid x siempre

A barcanak a meze csak egy nagy feketeség, nem tom mitõl van
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Kevésbé látszik az átmenet, de nem tudom jobb-e összeségében.
Az átmenetet mindenképp javítom még
Ez pedig a tavalyi fórumrásunk és a Fifa 2002 közös produktuma
Fyrex:<#worship>#worship>
ReaL MaDRid x siempre
az eredményjelzõ meg luxus
ReaL MaDRid x siempre
Avanti Crociati!
Nálatok jó az eredménykijelzés felbontás állítása után?
Nekem nem a sarokban van ha raptorban beállítom a felbontást
Ilyen nekem is volt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"