FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Amúgy már nálam is magyar most már.

Prince23
Nem eng.db-re kellett átnevezni!!! (legalább is nálam) Hanem amit feltöltött csak sima eng-re!!!

Szili08
Ok nde nem találom megC! A Programok tel és törl. között!

Forrest Gump
De különben is, minek hamachi?
Teljesen laggmentes a DIP
Atti12
nekem magyar lett

hunbasser
ha átnevezted a hun.db-t eng.db-re,akkor elvileg már nem volna szabad angolnak lennie...de az is lehet,hogy rosszat tett fel dotkom?mindjárt megnézem én is.

ReaL MaDRid x siempre

Forrest Gump
Egyértelmú hogy a patch miatt szakad a kapcsolat, szedd le és próba úgy!
rooney8
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akit érdekel h honnan lehet letölteni a magyart az írhat nekem privit <#vigyor5>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Prince23
Hát sikerült felülírni, de nekem még mindig full angol😞((

hunbasser
Szili08: a spoiler próbálgatását is az off topikban gyakorold már kérlek,köszönöm 😊

ugyanez a helyzet a képek berakásával.aki elõször tesz be képet ide az sg-re,az elõbb az off topibkan gyakoroljon 😛

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
dotkom már leírta #17791-ben.

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
Melyik mappában tudom felülírni magyarra? (feliratot)

hunbasser
a játék helyét?azt nem szabad.

ReaL MaDRid x siempre

Prince23
Helló!
Vki belonkelt ide egy rapidos magyar nyelvi filet. Azt hová kell felülírni?
nem találom.

Szili08
Ahgeléyt akarttam!

Szili08
MEgprobáljuk!

hunbasser
Spoiler használata

a játék letöltésének helyét,vagy cracket még spoilerben se linkelj,ezen kívül,ami a játékhoz tartozik,jöhet minden,de azt meg ugye nem kell spoilerben.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
hmm,ilyet még nem tapasztaltam.

az nem lehet,hogy te vagy õ már igazolgattatok pár játékost?mert ugye akkor nem ugyanaz a játékoskeret,és így már nem fog mûködni.annak idején a fifa 07-hez is leszedték a javító patchet,amiben már ugye database frissítés is van,és hát volt akinek felment,volt akinek nem...és sokan emiatt nem tudtak egymás ellen játszani.

ReaL MaDRid x siempre

Szili08
Nem dehogy! Ha tudnám hogy kell spilert! Akkor belinkelném! Ja meg mé van az hogy megszakad a kapcsolat Direkt Ip-n Mikro kezdõdne a maecs? Feltettem az a cinematic patxh-et! Irjatok!

hunbasser
a kommentátort szeretnéd belinkelni?

ReaL MaDRid x siempre

Szili08
Vagyis nem lefagy hanbem azt irj hogy megszakattt a kapcsolat! De az Angol verzióval nem volt ijen gond!( monjuk ott a pach se volt fenn)

hunbasser
az azért tényleg nagy szégyen,hogy kihagyták belõle a Bernabéut...bár van a Fan shopban 2 stadioncsomag,lehet,hogy azok egyike talán tartalmazza a Bernabéut,legalábbis remélem.ha már a Real:az sem jó pont,hogy a csapatválasztásnál csak egy sima fehér mez van,azon semmi címer,szponzor,sportszergyártó logo,vagy csíkok...semmi,tök fehér.már csak imádkozni tudtam,hogy a játékban ne ilyen legyen,hálistennek nem lett olyan...

mondtátok,hogy nem mûködik a kapuskijövetel.nálam mûködik,csak egyszer megnyomom a shiftet,és máris átvált kapusra,de szerintem most nem mozog olyan gyorsan és szabadon,mint a demoban.egyébként a gamepadeseknek a jobb analógkart kell lenyomni,ha jól tudom.

nem tudom,megnézegettétek-e a tutorialokat.van 3 tutorial a játékon belül,az egyik a kapus irányítása,ugyanaz a videó került be,amit már youtubeon is láthattunk.van még ezenkívül két tutorial,és azokban direkt figyeltem a csíkozást,és hihetetlen!! ott a fû nem olyan,mint a játékban! ez is vicces...ezt úgy értem,hogy nem olyan,hogy nincs benne az a hiba,amikor az egyik fûsávnak az egyik széle teljesen éles.

az a helyzet,hogy az EA a gameplayre próbált rágyúrni,de kb már 2 évvel ezelõtt is hasonló gameplaynek kellett volna lenni.

azt hiszem itt kérdezte valaki,hogy a PS3-as FIFA 08 csak grafikában tér-e el pc-s kistesójától.a válasz:nem! a grafika csodaszép,a gameplay is nagyon jó(legalábbis a youtubeos videók alapján ezt mondom),szóval ég és föld a kettõ.és hogy miért nem tudták ugyanezt megcsinálni pc-re?fogalmam sincs,de az hót ziher,hogy nem lehetetlen,ezt bizonyítja a rivális focijáték példája is.

a FIFA 09-en már csak az segíthetne,ha a FIFA 08-at nem sokan vennék meg,és nem lenne belõle akkora bevétel,akkor talán megdöbbennének az ea-sek,és magukba szállnának...ha jövõre akarnak valamit alkotni,akkor már MOST neki kell ülniük a FIFA 09-hez,a gameplayt meg a grafikát már most is meg lehet csinálni,nyáron az arcok nagyrészét is már meg tudnák csinálni,és szeptember 1. után már a keretek is meg tudnák kreálni.

de az is egy vicc,hogy a FIFA 08 is augusztus 25-ei játékoskereteket tartalmaz,már ha jól láttam...

ReaL MaDRid x siempre

Szili08
én megmondom honnan lehet leszedni ha elmondjátok hogy ekll a spoilert!<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor><#vigyor>

Szili08
Csá all! Van 1 kis nagy gondom! Mikor Multizni akarunk Dirket Ip-n keresztül hamachival, az egyik hawerral! Rendesen megtalálja a servert kiválasszuk a csapatok betölt és akkor mikor kezdpdne a meccs lefagy!! Mi a gond?? Feltettem azt a cinema valamit amit feltett az a csávó! Irjatok!

Akkor türelmesen várok!!!<#zavart1><#circling>
hunbasser
<#worship>

hatalmas köszönet az egész topik nevében 😊

ReaL MaDRid x siempre

És hova megyeget felfele ... ??? <#vigyor0>

szép bár elég beginner gyanús a fokozat...

dotkom
nyugi-nyugi mar megyeget folfele...

http://atwwebmaker.tx.hu/

Ehh, maradok az újnál, de azért<#eljen>!
BaziJoe
Akkor kiváncsi leszek mimarad a forumból!!!

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

sebtib
Szeretnék kérdezni valamit:nekem a FIFA 08 ha elkezdek egy meccet a kép eltorzul.Miért lehet ez

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

PLZ #17823
Magyarosítás kommentárt, szöveget feltudjátok majd tolni??? Elõre is köszi!!!
SLICK
akkor bizony tehetnek egy szivességet -.-

kas123
Lejátszottam az elsõ Be a Pro szezonos mecscemet. Robinhoval játszok. Rögtön egy mesterhármassal indított.

Jah ez egy jó kérdés,én geniusomon sem mûködik!így meg aztán nemsokmindenre jó!

Császtok a Game Controllomon ,hogy kell beálítanni ,hogy mûködjön a cselezõs kar??Segítsetek
ForzaInter
ezt nemtom, eztis egy srác mondta nekem...

Yo, Bitch!

Dave00
Thx!

De akkor a cselek miatt leszek megint kavarodásban. Úgyhogy nem jó. És hogy lehet a shiftel fogadni a lasztit hogy rögtön megindúljak úgy mint a 07-ben? Vagy mással kell?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ForzaInter
progfiles/easports/fifa08/data/input-ba lépj
Devdata-ba lépj bele F4-el(!!!), ott a legelsõ a keyboard.
Utána 3sor csupa számkarakterekbõl, ebbõl a legalsó sorban látsz egy ilyet,h 16|10|2 ezt átírod 31|10|2-re.
Elmented, indítod a fifát.

Yo, Bitch!

Winz
Kösz,erre vóltam kíváncsi.
Akkor lehet rámegyek a PS3-as 08-ra is majd.
A múltkor láttam egy gémpléjt a fifa08-ból a yutyubon,ott teljesen új gólöröm volt,még a felsõ kivetítõn is láccottak a csákók.
A magyar hang meg nem fog hiányozni,alig frissítették,a 80%-a régi szöveg...."úgy ragad hozzá mint ha bézbólkesztyû lenne rajta,vagy mint ha beragasztózták vólna"😛

Szeplőtelen szűz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Leírod a megoldást mielõtt nyolcvanan neked esnek? 😊

Elõre is köszi!
ForzaInter
embeváltást orvosolhatad simán, egy számot kell átírni sé már s-el paszolsz és emebrtváltasz😊

Yo, Bitch!

Nem érdemes megvenni! Max letöltheted aztán idegeskedhetsz a béna passzok miatt, a felcserél emberváltás miatt, meg a shift gomb megnyomásha után a labdával lefordúltál annó, na most meg rögtön a kapusra vált. Szar lett a 08 szerintem, vagy jó sokat kell probálni hogy megszokjad(juk).

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

na arra gondoltam

átásoltam a hármat át is neveztem õket,de kommentár nemmûködik:S nemvágom

Breki33
aztse

vmit nagyon keversz

én fifában azt a "szépséges" alap füvet cseréltem
akkor skineket