FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáó!
Az életbe se tok rájönni h hogyan kell emelni?😄
Ugye a régi Q+Dvel nem megy hanem ilyen nyesett lövést csinál!És hát jól jönne az emelés mert egy az egy ellen a kapusok rendre kirohannak!Lécci valaki pötyögje be!Köszi!
hello!aki benne lennne egy kis online fifa bajnokságra...irjön PM-et!

miilann
ohh hát én is ilyesmit terveztem,de akkor vszeg itt is rossz lesz,de azert egy probát megér.
mellesleg talán két usb-sel kéne meg probalkozni.

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Japep
Egyik USB a másik "sima".

CHELSEA FOOTBALL CLUB

y+d y-t folyamatosan nyomvatartod.

Szabadrúgásnál hogyan lehet olyat, hogy ha hívok Y al a másik embert, akkor a rúgó átugorja a labdát, és a hívott ember rúgja? (megtévesztés)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Aki akar multizni itt az IP-m -> 80.98.211.230 msn címemet megtalálod ha a nevemre kattintasz!

miilann
hogy csatlakoztattál kettõt? egyik usb-s,másik ps/2es,vagy mind2 usb-s vagy hogy?

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

rooney8
Sztem is tök f@szság hogy csak 1 szezont lehet

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

hat az igen shit,azt hittem,h tovabb is tudom novelni a jatekos képesseégeit...
kas123
nem, csak 1 szezon van benne

ha végigvittem egy be a pro szezont akkor azt mar nem tudom folytatni?
ForzaInter
vmikor jövõre😄

Yo, Bitch!

mikor jön ki patch a magyar nb1hez?

dotkom
en jatszottam de ugy hogy 1 bill + 1 gamepad

http://atwwebmaker.tx.hu/

tom a kapus felett akartam átemelni.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Annyira nem nagy gól!

eto gólja

tom kicsit gyors video.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Japep
Hello!
Nem játszott már itt valaki "kétjátékos módban" két billentyûzettel?
Mert ha én csatlakoztatok 2 bill-t, akkor a játék azt csak 1-nek ismeri fel... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

II Rocky II
nekem olyan volt hogy golt akartam lementeni.ha teljes mentésre mentem lementette,de ha a 10sec gombra akkor meg kilépett.

24 - Exile -Nov.23

azé mert nem ilyen géped van biztos<#eplus2><#beka2>

Azt hittem nálam van a hiba hogy kilépett mikor elakartam menteni golt és kilépett,de akkor megnyugodtam valamennyire.

hi.
direkt ip vel nem lehet ugy játszani, hogy 2en vagyunk 1 csapatban és a gép az ellenség?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

rooney8
Amúgy most megint megpróbáltam elindítani a fifát, az azt írta ki hogy a vindóz hibát észlelet bla.. bla.. Aztán utána a PES-t és annál most azt írta ki hogy: Pro Evolution Socer is already playing

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
Akiknek vista van fennt azok mind azt mondták hogy náluk is tökre szaggat.

Azt elfelejtettem, hogy vista van fent és a videókártya driverje pedig a 163.69-es verzió!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

mert a fifa nincs jól optimalizálva. ezért van ez valószínûleg.
a konfigod alapján és a gépigény ismeretében, természetesen simán kéne mennie maxon.

Hello!

Feltelepítettem a fifa 2008-at de nagyon szaggat de nem tudom, hogy miért! Valaki esetleg tudna segíteni? Ez a konfigom:
- MSI K8N Neo4-f alaplap
- 3200mhz AMD cpu
- 2gb 400mhz ram
- MSI 8800gts 320mb VGA

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

jaja ez sztem is így van.Max ilyen rainbowot tud asszem ha felviszem 90 fölé.zlatan csak a ronaldinho elasticojat tudja még megcsinálni szal nenagyon próbáld vele a rabonnát😊
Amúgy rabonnához NEM kell shiftet nyomni ha valaki esetleg nem tudná

dmx
Fura hogy Zlatan nem tudja pedig kb 20 pecig csak ezt próbáltam

Burn tire, not your soul!

hunbasser
Kerlon?

az emberkét pedig hozd létre,aztán meglátjuk 😊

nagy az esélye,hogy nem fogja tudni megcsinálni,mert azért vannak még elég jól cselezõ játékosok azokon kívül,akiket felsoroltá(ezt úgy értem,hogy a játékban is jobban cselez,csak éppen nem tudja a Rabonnát)

ReaL MaDRid x siempre

dehogy:messi c.ronaldo kaka deco ronaldinho joe cole és még valami noname gyerek akinek nemtom pontosan a nevét.
Deha csinálnák egy 100 100 pontos embert creation centre be vagy hol akkor õ tuddna minden cselt vagy ezt nem lehet valahol devdataba beállítani?

Hallod az a poén hogy nem!!11es párbaj volt és addig próbáltam trükkösen rúgni a 11est amíg túl nem nyomtam az erejét és felément mint a fene.a cseles azt jelenti hogy d+régen q most y.Jó tudom fölvágtam de mit szépítsem ha menne a cselezés a neten akkor csak úgy lõnék gólt mert 20ból 19 ziccer így kimarad...így viszont csak a lövõcselekkel lehet szórakozni ami egy darabig szép és jó de aztán az ellenfél ráérez és utána cumi.

dmx
CSátok! egy kérdés a rabonna-t mindenkivel meg lehet csinálni? nekem senki vel sem jött még össze...

Burn tire, not your soul!

hunbasser
én is 2 szép gólt akartam elmenteni,és mindkettõnél kilépett...

persze a sima gólokat nekem is gond nélkül menti 😄

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"még ilyen profinak is mint nekem"

szerény srác lehetsz ^^

ReaL MaDRid x siempre

dotkom
igy is elegge folvagtal nyugi te cselkiraly xD

http://atwwebmaker.tx.hu/

kas123
és a meccset megnyerted a hosszabbításban? 😄

ha már bomba gólokról van szó:Ma játszottam hamachin egy arccal sokkal jobb voltam nála több helyazete irányítottam a játékot erre kap egy szabadrúgást 65 méterre a kapumtól.én már eleve nyomtam a w-t hogy úgy fejelje le a védõm hogy kapásból tudjon indulni a center.erre nem berúgta 65rõl?kapusom ot flesselt a kapu mellett és meg nem mozdult nem is értem.Na aztán mondom magamban bazdmeganyád (85.perc volt és addig 0-0) nekiindultam középkezdéstõl ronieval és gondolom végig cslezem magam a kapuig lesz ami lesz.persze multiba a cselek csesznek összejönni még ilyen profinak is mint nekem így egy elhúzás jött össze azt kész.de így is elõrejutottam 20 métert és mivel dühös voltam ellõttem csakúgy.Ekkora gólt fifába még nem lõttem.30 ról 3 védõ közt iszonyatos erõvel kifele csavarodva a királyfáról vágódott a pipába.sajna nem tudtam elmenteni pedig most tökjól lehetne vele felvágni😊

totti10
az idegesít h ha rúgok egy átlagos gólt azt el menti, de ha bombagólt vagy vmi szépet rúgok és mentem akkor mindig kilép😄

hajrá,lilák!

hunbasser
attól,hogy kikapcsolod,még nem fog megszûnni a kilépegetés 😊

egyébként nekem is volt ilyen már,most megnéztem gyakorlásban és sima single player meccsen,és mindkét helyen tudtam menteni.

ReaL MaDRid x siempre

totti10
hibauzenetet h lehet kikapcsolni?

hajrá,lilák!

totti10
császtok
nem tudja vki h miért van az h ha elakarok menteni egy gól 10mp-et akkor mindig azt irja az a buzi h hibát észlelt ezért leáll:@@

hajrá,lilák!

rooney8
A crack meg a játék az jó, mert egyik haveromnak kiírtam és nála mûködött

rooney8
Már megvolt. Amúgy meg támogatott, ATI RAdeon 9550 (vagy nem?). De az az érdekes hogy egyik nap még jó volt a pes a másik nap meg már ugyan az mint a fifával

nem támogatott a videókártyád. driver frissítést próbáld meg, de nem biztos, hogy segít

Nem lehet hogy hibás crack vagy valami?nekem se indult el egy rossz craknél a fifa és szintúgy fekete képernyõ azt a szívhezszóló windows hibaüzenet.Aztán gamecopyworldrõl leszedtem egy cracket és azzal jóvolt.

rooney8
Még mindig nem tudjátok erre a problémámara a választ?

rooney8
Pont ahogy mondod 😊

Breki33
hát magyar torrent oldalt kéne nézni