FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életbe se tok rájönni h hogyan kell emelni?😄
Ugye a régi Q+Dvel nem megy hanem ilyen nyesett lövést csinál!És hát jól jönne az emelés mert egy az egy ellen a kapusok rendre kirohannak!Lécci valaki pötyögje be!Köszi!
mellesleg talán két usb-sel kéne meg probalkozni.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
tom kicsit gyors video.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Nem játszott már itt valaki "kétjátékos módban" két billentyûzettel?
Mert ha én csatlakoztatok 2 bill-t, akkor a játék azt csak 1-nek ismeri fel... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
24 - Exile -Nov.23
direkt ip vel nem lehet ugy játszani, hogy 2en vagyunk 1 csapatban és a gép az ellenség?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
a konfigod alapján és a gépigény ismeretében, természetesen simán kéne mennie maxon.
Feltelepítettem a fifa 2008-at de nagyon szaggat de nem tudom, hogy miért! Valaki esetleg tudna segíteni? Ez a konfigom:
- MSI K8N Neo4-f alaplap
- 3200mhz AMD cpu
- 2gb 400mhz ram
- MSI 8800gts 320mb VGA
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
Amúgy rabonnához NEM kell shiftet nyomni ha valaki esetleg nem tudná
az emberkét pedig hozd létre,aztán meglátjuk 😊
nagy az esélye,hogy nem fogja tudni megcsinálni,mert azért vannak még elég jól cselezõ játékosok azokon kívül,akiket felsoroltá(ezt úgy értem,hogy a játékban is jobban cselez,csak éppen nem tudja a Rabonnát)
ReaL MaDRid x siempre
Deha csinálnák egy 100 100 pontos embert creation centre be vagy hol akkor õ tuddna minden cselt vagy ezt nem lehet valahol devdataba beállítani?
Burn tire, not your soul!
persze a sima gólokat nekem is gond nélkül menti 😄
ReaL MaDRid x siempre
hajrá,lilák!
egyébként nekem is volt ilyen már,most megnéztem gyakorlásban és sima single player meccsen,és mindkét helyen tudtam menteni.
ReaL MaDRid x siempre
nem tudja vki h miért van az h ha elakarok menteni egy gól 10mp-et akkor mindig azt irja az a buzi h hibát észlelt ezért leáll:@@
hajrá,lilák!