FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
DE mindegy bánom már hogy szólni mertem, vegyük úgy hogy nem szóltam emiatt.
Igazából nincs ilyen hogy futás közben egy képen mind az öt játékos összes lába futás közben a levegõben van.
Amúgy láttam nextgen fifa-t sõt játszottam is vele egy fórumtársunknak köszönhetõen, de ezt írtam is már korábban.
De igazad van pc-n tényleg nem játszottam next gen fifa-val P
A Juve mostanában újra az elit klubbok között szerepel a bajnokság egyik esélyesének tartják.
eltüntek a jó kis régi wasd gombok, én átálitottam ezekre de van egy érzésem h rosszul tettem!
csak én nem tok ugy paszolni ugy h közben átlósan futok? tehát ha két bill-t nyomok a harmadikat nem veszi be:S
cselezni sem tok😄 h kell? nehéz? vagy csak rá kéne érezni?

A Delle Alpi számomra amúgy is egy nagyon látványos stadion. Kár lett volna kihagyni a játékból. Ha már az elõzõ részekben mindig benne volt.
Amúgy más részrõl egyetértek veled.
Én itt a látványt demonstráltam, Te meg ahelyett, hogy elismernéd, hogy szép kukacoskodsz.

cselezni a shiften kivül valamivel még lehet?
\"Erről van szó!\"
sajna nincs még meg magyarul a game mert ha meglesz akkor szedem le 😄
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
ja 09ben ha meglõtted egy picit elszált a labda mostmeg legalább realisztikusabb sztem ,erõvel kell nyomni 😊 (hozzákell szokni)
FIFA 10-rõl szeretnék kérdezni 😊
elõzõ részekbe jobban adta a lövést ,tehát megküldtem szépen és volt benne rendesen erõ.
itt meg meglövöm tizenhatosról és alig van benne erõ :/
én csinálok vmit rosszul ?
\"Erről van szó!\"