FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
#25697 <#papakacsint>
The Hedgehog
Én már nem is tudom mi számít alapnak 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

amugyy, van még valaki aki átalakitja az alap billentyü kiosztást?vagy minenki alapon játszik?
The Hedgehog
Te kötsz bele hülyeségekbe nem én. Én nem egy kép alapján és 10 perc játék után ítélkezem.

Breki33
na te érthetõbben megfoglalmaztad mint én <#eljen>

DE mindegy bánom már hogy szólni mertem, vegyük úgy hogy nem szóltam emiatt.
2 éve még azt mondták amikor kijött a 08, hogy a fifa10-ben nagyon szép lesz a grafika mindent kicserélnek, de ez csak egy beteljesült álom maradt<#szomoru1> xboxon játszottam vele hétvégén nagyon sokat ott nagyon élvezetes játszani vele.

nemtom de igy nagyon nem lehet fifázni:S
szucsy89
most jut eszembe, régebben nekem is asztalin volt olyan hogy nem vette be a 3.gombot amikor még gyagyi billem volt...lehet hogy billentyûzete válogatja?:s
szucsy89
a képen 6 játékos van, és mind a 6 a levegõben van, kicsit irreális ez tény..persze ez csak egy kép, futás közben nem tûnik fel annyira
Breki33
A rúgó úgy tûnik, mozgás közben úgy látszik ez megy, de sztem hagyjuk elfogult vagy konzol felé ez pedig pc-s fórum. 😛
sima aztali gépem van! veezetéknélüli billentyüzettel!
Breki33
tudtam, hogy ezt fogod írni csak megvártam, hogy befuss a csõbe.

Igazából nincs ilyen hogy futás közben egy képen mind az öt játékos összes lába futás közben a levegõben van.

Amúgy láttam nextgen fifa-t sõt játszottam is vele egy fórumtársunknak köszönhetõen, de ezt írtam is már korábban.

De igazad van pc-n tényleg nem játszottam next gen fifa-val P
Breki33
Valahol benne van, de tényleg nem a legszebb stadion

A Juve mostanában újra az elit klubbok között szerepel a bajnokság egyik esélyesének tartják.
szucsy89
csak nem acer laptopod van? ott szokott ilyen lenni hogy a 3.gombot már nem veszi be..persze lehet más típussal is, nekem (asus) tökéletesen megy
kb 6 éve nem fifáztam, meglepödtem mennyire megváltozott😊
eltüntek a jó kis régi wasd gombok, én átálitottam ezekre de van egy érzésem h rosszul tettem!
csak én nem tok ugy paszolni ugy h közben átlósan futok? tehát ha két bill-t nyomok a harmadikat nem veszi be:S
cselezni sem tok😄 h kell? nehéz? vagy csak rá kéne érezni?
The Hedgehog
Na ne... Most láttam ezt a képet. Mondom ennyire nem lehet szép a játék. Korong be a gépbe, Barca, napszak dusk, replay... És de... Micsoda mezeket lehetne ilyen grafikára gyártani. Te atyaég! EA légyszi!

The Hedgehog
Tessék... Itt repülnek? 😊

The Hedgehog
És még Te nem vagy elfogult... 😊 Futnak baszod... Látszik, hogy sosem láttál nextgen FIFA-t.

The Hedgehog
A Delle Alpit használja. De azt hiszem egy 2011-ben elkészülõ stadiont nem várhatunk, hogy benne legyen a játékban. A torinói olimpiai stadion pedig valljuk be, nem a legszebb aréna Olaszországban. Minden stadion pedig nem kerülhet be. Fõleg úgy, hogy a Juve mostanság nem az elit klubok között szerepel.

A Delle Alpi számomra amúgy is egy nagyon látványos stadion. Kár lett volna kihagyni a játékból. Ha már az elõzõ részekben mindig benne volt.

Breki33
Amúgy ha akarnék ezen a képen abba is beleköthetnék, hogy repülnek a játékosok, mind a fû felett van pár centivel még a stopli is látszik P

Amúgy más részrõl egyetértek veled.
Breki33
Ez a kép már szerepelt itt korábban és akkor is ugyanezt mondtam, de most kiváncsivá tettél nézd már meg, hogy mi a Juve stadionja a játékban.
The Hedgehog
Ez egy kép b'szus... Ki tudja mikorról?! Atyaég! Ráadásul ezzel a stadionnal látványos a kép. Jaj Breki! Ez most vicces 😄

Én itt a látványt demonstráltam, Te meg ahelyett, hogy elismernéd, hogy szép kukacoskodsz.

Breki33
MInt JUVE-s ezt elég nagy hibának tartom.
The Hedgehog
Most komolyan ebbe kötsz bele ember? 😊

Breki33
Csak közben a Delle Alpi-t már nem használja a Juve
The Hedgehog
Ilyet akarok PC-re. Akkor újra nekilátnék a magyar patch készítésnek 😄 (a kép a FIFA 10 nextgenbõl van)

pes10 gyepet belelehetne tenni akkor nem is lenne rossz.

SLICK
nem

DeerHunter01
nah nagyjából megtanultam lõni benne 😄D
cselezni a shiften kivül valamivel még lehet?

\"Erről van szó!\"

báttyó02
milyen hiányzó gyep?

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

A hiányzó gyepre van valami megoldás?
ez mellé megnéznék egy mostani fifa10es alap füvet...
sajna nincs még meg magyarul a game mert ha meglesz akkor szedem le 😄
nincs hozzá valami gyep?

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

rooney8
szerintem nem néha, hanem úgy összességében jobb a konzolos fifa mint a pes 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

-a

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Én azér elvok a a ps2essel..olyan 08-as filingje van😄

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

SLICK
mi idegesített fel?

Tyler1
na hát én most töröltem le ezt a szart! kurva anyjával gecizzen az EA hogy szarabbat csinál évrõl évre! remélem több fifát nem csinálnak!!! ilyen rohadt köcsög egy szar játékot bazmeg nem láttam még...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

The Hedgehog
Lenyomtam úgy 5 meccset a PC-s verzióval és 4-et a PS3-assal. Utóbbi szerintem a PES2010-et is veri néha élményben, de a PC verzió továbbra is dühít. Meg is volt az uninstall.

Forza Italia
Pc-s fifába is be lehet tenni a saját arcot?? vagy az csak konzolon van??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rudee
Szépen csendben alakítják a gyepeket:

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Through ball.
De jól is kell célozni, hogy a játékos elé menjen.

BaziJoe
Sziasztok melyik az a passz ami a játékos eléküldi a labdát a 09 ben volt ilyen a 10 ben nem találom???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

báttyó02
denilson gól

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

szucsy89
hát nem jött be
DeerHunter01
kösz a választ, majd még gyakorlok egy kicsit 😄

\"Erről van szó!\"

most erõsebben kell lõni 😄
ja 09ben ha meglõtted egy picit elszált a labda mostmeg legalább realisztikusabb sztem ,erõvel kell nyomni 😊 (hozzákell szokni)
DeerHunter01
hello.
FIFA 10-rõl szeretnék kérdezni 😊
elõzõ részekbe jobban adta a lövést ,tehát megküldtem szépen és volt benne rendesen erõ.
itt meg meglövöm tizenhatosról és alig van benne erõ :/
én csinálok vmit rosszul ?

\"Erről van szó!\"

Rudee
Practice módba próbálgasd, nem tudom, talán a C+nyilak.

Rudee
Igen
Igen