FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
warez meg tiltott gyümölcs 😄
és visszaolvastam több mint 10 oldalt de semmit se találtam gondolom valaki linkelt már be magyarosítást....de lehetnél olyan kedves és belinkelhetnéd.
/ Magyarul jelent meg . Próbáld letölteni a magyar változatot , de meg is veheted /
az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
nekem elszált a menedzser save-m attol h betettem az ftc-t!de ennyit megért!1kérdés még
hogy lehet megoldani azt hogy 2 alapértelmezett gamepad-al tudjak külön külön konfigal jáccani!mert 2 joy-t rádugtam és csak az egyiket lehet beálitani!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
én azt se találom hol tudom betölteni a csapatot vagy valami!
elõre is thx
Megnyitottam a vezérlõ beállítások fájl-ját és szépen az alapértelmezett usb gamepad-om(csak így ismeri fel)számsorát kitöröltem és odamásoltam a logitech rumblepad 2 sorát-tádámm,mûködik<#vigyor2>#vigyor2>
akkor ha ott hugyé ..... adják az oldalon mié 12.000?
de amugy tök mind1!nekem jóaz amivan..
Nem tudom te milyen /és mikori/ "hivatalos" oldalt néztél ! Figyelmedbe ajánlanám a www.árgép.hu website-t. Azért mertem ajánlani , mert '96-óta fifázom , kipróbáltam több száz gamepadot / olcsót-drágát/ és az ÁRÁHOZ képest ez vált be a legjobban.
jelenleg pl
"Logitech Chillstream Controller
Brutto ár: 4.050Ft"
Egyébként érdemes utánnaolvasni a véleményeknek errõl a gamepadról
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=63808
hivatalos oldalon amit linkelt "ChillStream" "gamepad"
Ár: 11 448 Ft
nekem Speedlink 360 Style Gamepad (SL-6555-SBK) ami 4500volt!
akkor az a 4275 1 patent gamepad-ért elég jóár..
szerintem
akkor ennyi nekem nemmegy a cm10
(start menü/futtatás oda írd be,h regedit aztán OK)
HKEY_LOCAL_MACHINE
SYSTEM
CurrentControlSet
Control
MediaProperties
PrivateProperties
Joystick
OEM
itt valamelyikben benne kell lennie a te gémpadodnak("NÉV"...ezt úgy tudod leellenõrizni hogy a vezérlõpult/játékvezérlõknél megnézed milyen név van írva. Aztán a regeditben ha ezt megtaláltad ott ahol a fentiekben leírtam, akkor jobbal ráklikk az OEMName-re és módosítás. Írd át Saitek P990 Dual Analog Pad -ra (pontosan írd be KIS ÉS NAGYBETÛKRE FIGYELJ) Majd ok-ot nyomj és próbáld ki.
ha jól írtad át akkor a vezérlõpult/játékvezérlõbe visszamész és ott már a Saitek P990 Dual Analog Pad-nak kell lennie. Ezután tegyél fel saitek oldaláról 1 drivert a P990-eshez.
(nalam a sajat gamepadom drivere van fent.es erre atirva.nekem igyis mukodott.lehet nektek kelessz a saitek é is)
2.0
3.0
3.5 van fennt!
miután feltettem
azután jött az az üzenet h hibát észlelt!
nekem van 1 speed-link sl65555 vagy mien joy
aztis csak driver-al lehet zuzni jól deha felteszem
akkormeg nagyon nehéz sokszor elfutok a labda mellet😛
itt irkálnak h mitkéne hova beirni 1x probáltam meg
elis szált a fifa!vegyél 1 értelmes joy-t!
tegnap tetem fel alap winfos!
Van 1 trust gm 1520-as gamepadom és nem megy a jobb analóg karral semmi....Tudna vki mondani megoldást erre?!
A creationmaster hibát észlelt ezért leáll.
a kellemetlenségért elnézést kérjük"
feltetem a "CreationMaster10"-et de hibát ír ki inditásnál
"Az alkalmazás inicializiálása nem megfelelõ (0yc0000135)"