36657
-
#28823 www.majomparade.com vagy hu -
#28822 Dokumentumok / Fifa 11bőlminden kitörölve , joystickos probléma kilőve, mert tegnap már játszottam vele ... -
#28821 Próbáljátok meg hogy törlitek az angol profilt ha fent volt előtte. Vagy vmi win gond lehet, nekem működik.
Illetve kilép ha 3 game controller van bedugva, nekem ezt csinálta a demo is. Ha bent volt a gamepad+kormány+joystick akkor stopped working. Kihúztam a joyt és jó lett. -
#28820 itt is kilép , szerintem itt valami nem okés :) -
#28819 Üdv!
Megvettem a játékot 360-ra, és amint az online regisztációs kódot beírom, azt írja ki hogy a kód használatban van. Felhívtam az 576-osokat, azok azt mondták hogy október elsején jelenik meg a játék hivatalosan, ezért nem megy. Valakinek fordult elő ilyesmi? -
ToM1113 #28818 Hali!
Fifa 11 ben szeretném aktiválni az aktivációs kódomat az online tartalmakhoz.
Magyar accomon viszont nem tudom regisztrálni a kódot, mivel azt írja hogy ez a szolgáltatás nem elérhető az én régiómban.
Csak usa vagy uk accból lehet aktiválni?
Vagy ez hogy működik?
Köszönöm.
(ps3) -
#28817 honnan??? -
#28816 na én most szedem a magyart!!! -
#28815 köszi -
#28814 Breki: Tervezed a gyepek javítását?:)
Más: Szerintetek van rá esély, hogy valaki belemoddolja a játékba a bajnokok ligáját?:) -
peter0 #28813 Sziasztok!
EMBEREK, kérdésem lenne hozzátok, hogy mit szólnátok, lenne egy lanparty?? Van egy hely ahol 20-25 ember elfér, ott együtt lennénk, játszanánk, buliznánk! Egy hétvége mondjuk. Le lehetne játszani egy konkrét bajnokságot!!! (felírjuk a csapatok neveit, húzunk és mehet is a bajnokság!) Mindenki hozza a gépét, és ott minden elfér, van egy hatalmas nappali rész a házban! NA, VAN AKIT ÉRDEKELNE? Győr-Moson Sopron megyében van. -
l0b1g #28812 nekem is ugyanez a problémám volt. leszedtem egy másik kontroller-drivert INNEN, és ezzel már működik. -
007 Zolee 007 #28811 Senki nem találkozott még ezzel a problémával? Azt írja, hogy azzal a vezérlővel lépjek be, amit változtatni szeretnék. Entert nyomok és nem lép tovább. Elég gáz így, mert nem tudom kikapcsolni a segítségeket, a meccseket meg folyamatosan bukom emiatt... -
#28810 Na letöröltem az angol profilt, csináltam újat és jó lett. :) -
fatallerror #28809 ja bocs félreértettelek :] -
fatallerror #28808 ha elolvasod a kommentet oda van írva h csak felirat, de nekem nem működik sajnos :/
beállítottam h 12en legyenek a kispadon de a manager módban csak 7en ülnek, miért? -
#28807 Sziasztok az miért van h próbálom belőni a fifát a ps3 kontrolleremhez és minden de egyetlen egy gombnál ami a kocka hibát ír ki:S pontosabban nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban:S ! Remélem vki tudja a megoldást előre is köszi a segítséget:) -
#28806 a kommentátor nyelvét külön tudod állítani -
#28805 Felraktam a magyart, a feliratok magyarok de a kommentátor angol maradt ez mitől lehet? -
007 Zolee 007 #28804 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy játékon belül nem tudok belépni a vezérlő-beállítások menübe. Ha entert nyomok kilép a meüből, más gombra meg nem reagál. Így nem tudom kikapcsolni a segítségeket és elég idegesítő, hogy a gép vált helyettem játékost. -
#28803 A képek szerintem mind jók és az infokat is modernizálni kéne kicsit.
-
#28802 Bannernak
-
Paparazzi20 #28801 Ezt én is tapasztaltam,először azt hittem nem bírja a gépem,de valahogy hiába állítgatom alacsonyabb minőségre,sehogy sem akar teljesen szaggatásmentes lenni játék közben.Mondjuk én a demot nem próbáltam
-
#28800 meg a hátteret pl ilyenre
-
#28799 hát pedig írd és mondd így van. -
Curesz #28798 nekem is ez a bajom :) -
#28797 Ezt a Topic képet most már tényleg ideje lenne frissíteni szerintem!!! -
Flashly #28796 a lagg problémát felvetette már valaki? esetleg van már rá valami megoldás?
a demo teljesen tökéletesen futott, de a teljes játék laggol meccs közben :/ -
fatallerror #28795 detto kilép sajnos :/ -
#28794 Nem lehet valahogy beállítani hogy a Be a Pro-nak az legyen a kamerája mint amikor a játék elején 1v1-van? -
#28793 A privát kérdésekkel kapcsolatban egy kis segítség
-
sztenli #28792 játék elindul, nyelv választónál vagyok kiválasztom a Magyar nyelvet, hibával leáll és kilép. ilyenkor mi a teendő? előre is köszi. -
#28791 -
#28790 Ezek szerint működött a módszer? -
#28789 A hivatalos fórumon is sokan panaszkodnak erre.
Most nem tudom előrébb vagy-e ha ezt bemásolom.
"support CHAT:
" I would like to inform you that the game is not released yet. It should be released on 1st of October "
" Now the game is released in U.S only. In your country it will be release on 1st of October " "
Itt olvasgass ezzel kapcsolatban
http://forum.ea.com/uk/posts/list/10918.page -
bebe78 #28788 1.0.15 az jó általában minden játékhoz,majd később kipróbálom
-
kicsirobi #28787 Én a legújabbal,és úgy nem ment -
#28786 FIFA.11.Hungarian-iMMXpC -
#28785 miért nem működik a magyar kommentátor iMMXpC?? nálam teljesen magyar minden... -
bebe78 #28784 Jó reggelt!Valaki próbálta Hamachival lant?