36657
-
#28863 nem csak a nehézséget lehet
van benne passz rásegítés, lövés ,nyesés, átlövés rásegítés...azokat is kilehet kapcsolni...van részleges ..kézi....meg rásegített -
sanyiute #28862 Hi all srácok működő PS2 letöltést tudna valaki privátba dobni?? ha szépen kérem!? -
fatallerror #28861 vezérlő beállításoknál vannak ilyenek, ha kikapcsolod pont arra gurítja a bogyót amerre irányítod, tehát minden úgy történik ahogy te irányítod mégha nem is úgy akarod mert néha eladom csúnyán a bogyót :D így szerintem elég nehéz (nekem :D) -
ToM1113 #28860 rásegítések nélkül? mire gondolsz?
nem csak a nehézséget lehet állítani? -
fatallerror #28859 mostmár kezdek tudni focizni és jönnek az eredmények is vmennyire, semi-pron játszok rásegítések nélkül,tehát teljesen manuális irányítással, mostmár egyre többször jutok el a kapuig, a befejezések még nem a legjobbak :D... csak nekem nehéz így a játék ilyen beállítások mellett? :D -
#28858 Laggolásra
Subject: A possible solution for the lagging problem ...
Maybe I found a solution for the lagging problem. Just enter the line
RENDER_EVERY_AI_FRAME = 1
to the fifasetup.ini located in C:\Users\(User)\Documents\FIFA 11\. -
#28857 Beállításokban. -
#28856 lan próbálta már vki?? nekem tegnap nem jött össze hamachival -
sztenli #28855 oké köszi, császár vagy. -
#28854 már kész van de most jobban átnézem dolgokat ne legyen kilépés -
sztenli #28853 valami új hír, hogy mi hiányzik neki? -
#28852 Ne sprintelj mindig, mert akkor könnyen elszedik :) -
mikiking #28851 persze Arena mód -
mikiking #28850 Gyerekek ,lehet hogy béna vagyok,de nemtudom hogy hogyan lehet állitani,hogy kivel trainingezzek -
#28849 Nem vagyok beginneren de őszíntén szólva utoljára a fifa 05-el játszottam:)) -
#28848 az igen...fussál, passzoljál cselezzél...vagy állíts vissza egy szintet aztán próbáld először úgy...persze ha nem beginneren vagy :D -
#28847 Ha egyszerűen lehet javítani akkor a csíkozást biztos
Más akiknek laggol nem Win 7 van véletlenül? -
#28846 hát kitől kérdezzem itt? :P -
#28845 #28793 például -
#28844 Azt valaki tudja, hogy a FIFA 11-ben hogy az istenbe tudom megtartani a labdát? Amint hozzám kerül egyből elveszik. -
#28843 #28837 : Settings , Game settings , ott mész jobbra jobb hátsó gombbal , és commentary language..
#28839 : Be lehet állítani mettől meddig keressen Y-al -
#28842 beállítások, vagy töröld az angol profilt a dokumentumokból és hozz létre újat -
#28841 KÖSZ H VÁLASZOLTOK!!! -
#28840 hmm télleg kilép mindjárt megnézem melyik fájl hiányzik neki -
#28839 Na ami hiányzik:
A keret átláthatósága. Valakit bepakolni valahova, sok utánajárással jár, és még akkor sem vagyok benne biztos, jó pozicióba raktam. PES-ben számomra átláthatóbb, kényelmesebb.
Átigazolás rész jó lett. Sokkal több szempontot vesz a gép figyelembe, amiről tájékoztatást is kapunk. Jobban lehet szűrni, bár még mindig hiányolom a szabadabb beállításokat (én mondjam meg mitől meddig, és ne a beállított lehetőségeket kelljen használnom.. tudom, ekkora adatbázissal így könnyebb a megvalósítás)
A média a Legend vagy Be a Pro (nem is tudom mi a neve fifában :D) módban szuper, de a menedzser módban nálam még egyszer nem jött elő :)
Írányítás megfelel, hangulat egész jó, mondjuk a kommentálás sokat dob rajta (még akkor is ha egy idő után idegesítőek), és végre nem annyira bugos mint a tavalyiba volt.
Azonban a Legend mód-ot még szoknom kell. Idegesítő, mindenben beleszól, megmondja hogy játszak, és a kamera állást is szeretném egy kicsit alakítani.
Amúgy jó játék, szerintem idén PES mellett ezt is fent hagyom a gépen. -
#28838 10 szer lecsekkoltam a feliratot , nah most megint felteszem friss angolra és kiderül -
#28837 vaki válasz?? -
#28836 Thx -
#28835 Szerintem inkább Logitech Rumplepad II-őt, Chillstreamet nézz vagy Xbox 360 Joy... -
Nagyi2pac #28834 Ha nem ismerném a linket, akkor lehet bevettem volna...de ez már lejárt...:D
Sztem valahogy biztos be lehet rakni, de te is jó embertől kérdezed, én csak a PES szerkesztéséhez értek, FIFA-ba még soha nem csináltam ilyeneket..:D -
wednes #28833 A játékszinkron abból áll, hogy egy papírlapról felolvassák az okos mondatokat és ennyi a játékot nem is látják. Az angol is ugyan ilyen, azon is lehet érezni a felolvasást. Csak arra kevésbé figyel az ember, pláne ha a játékkal foglalkozik. -
#28832 hali!
letöltöttem a magyar fifát de a kommentátor nem magyar!
hol tudom át állítani? -
#28831 Hi
Fifa 2000-t raktem fel utoljára a pc-re 10 éve akkor még egy Saitek game portos kontrollerem volt ;)
mai világban melyik a jó usb-s kontroller a Fifához ami nem túl drága?
mostani saitek? -
#28830 nem jó a felirat , kilép.
Leszeded a magyar dvd5 verziót , és beálítod hogy angol legyen a kommentátor :) -
kicsirobi #28829 Megszerzed a Reloaded verziót,és ráteszed a magyar feliratot.
Ennyi.
Nekem annyi gondom lenne.Hogy 55-60 FPS-el mozog a játék,de néha nagyon belaggol(az fps nem mozdul csak 1-2-t esik)
Tudom ,hogy több embernél is előfordul.
Esetleg valakinek van rá megoldás?
Próbáltam a régebbi ati drivert is ,de semmi javulás -
#28828 Nekem sem tetszik a magyar kommentátor. Nem elég hangulatos. Magyar felirat az jó. Az olasz kommentátort honnan lehet beszerezni? Az tényleg olyan jó? -
fatallerror #28827 mármint angol kommentátor van és magyar felirat -
fatallerror #28826 felraktam inkább a magyart, angollal csinált profilommal sem volt baja, a kommentátor gyatra szerintem, nincs benne átélés, túl stúdióhangzású, kár pedig hajdú bt bírom, az angol sokkal jobb így azt használom, crysis warheadnél is a szinkron nem tetszett, angolul volt a jó, a játékszinkron még gyerekcipőben jár nálunk vagy nem tudom :] -
#28825 jó bocs -
#28824 Vagy egyikse, de nem írunk ki nyílvános fórumra tracker címeket :)