FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Hol? Én is csináltam amcsi accot de nem találtam.

http://goo.gl/gd6Zi5

jaja, most csináltam amcsi acc-ot és fent van. a tavalyiból ítélve UK-n valószínûleg 6 után várható valamikor szerintem.

BBeno2
és abból mi igaz hogy akinek USA acc-ja van az szsedheti? nekem UK accom van akkor én mikor tölthetem?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Breki33
még egyszer elmondom

PS3-as vélemények már vannak PC-s még nincs , nem arról beszéltem ftp-n van-e
Breki33
külföldi fórumokon
VAn PC-s csak nem mindenkinek elérhetõ! CSak akinek az ftp-hez van felhasználóneve meg jelszava! 😄

BBeno2
hol?

Breki33
meg PS3-as vélemények már vannak

PC-s még nincs
Akkor valaki ugy is felrakja majd 1-2 orange keresztul.

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

BBeno2
ez a NA nem North America akar lenni??? nekünk az EU jó nem??

ftp://ftp1.ea.com.tw/demo/Fifa11/fifa11_pc_demo_NA.rar

released for pc..but pass n user id reqd.seems itz not released for pubs
BBeno2
elvileg PS store-n már fent van. valaki megtudja erõsíteni?

este 10 körül lesz demo elvileg

[HUN]FaTaL
Ha kijön a demo valaki linkelje be plz 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

asszem idén 2 focis játék is fent lesz a gépemen! 😄

symbol
kössze hogy beírtad, szerintem nagyon pofás lett. kurva jókat lehet passzolni. a grafika meg elképesztõ. 😊 várom a fifát 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

HoReSz1975
Esetleg, ha valaki kiváncsi rá, 3min és nekem lent van:

Pro Evolution Soccer 2011 Demo LINK1

Pro Evolution Soccer 2011 Demo LINK2

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

ma demóóó😄

hedonist
na tanulj kicsit😊

a KÉK részek a velünk egyezõ idõzónájú országokat jelzik, a ZÖLD -1, a LILA +1, a PIROS +2, a NARANCSSÁRGA +3

ez csak Európa, egyelõre elég😄 jobb felüli zöld nem értendõ a -1-be.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
már káromkodsz, de fogalmad sincs az idõzónákról? jézusom

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szeretném azt gondolni...😉

Európai légiósaink nem véletlenül vannak Európában csak nem használják ki a helyzetet és errõl már meséltem, hogy a külföldi edzõk megítélésén is sok múlik...tehát egy egész jó kis válogatottunk lehetne, ha játszanának normálisan, lenne küzdõszellem, akarat és fejben megerõsödnénk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lcapitant
ezt Te se gondoltad komolyan 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

amit jelez, hogy Magyarország egy erõs válogatott lehetne, ha fejben és összetartásban ott lennének a szeren...de nálunk az hiányzik, legtöbbször

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Breki33
szerinted?
Lehet lehet! Németeknél 22 óra akkor nálunk kb mennyi?😊
limperatore
na akk éjjel lehet nyomni 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Markov
jah aha, meg ahogy azt te elképzeled... 😊

una volta per sempre INTER!

Demo tomorrow (Fifa11)

Xbox 360 - 9-13 Uhr
PS3 - 18-21 Uhr
PC - 22 Uhr

German time. PC last, fuckers.
inter ebben az évben fog darabjaira hullani amit JM felépített😄

limperatore
magyarország meg elverte a világbajnok olaszokat 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szerintem az az Atletico Madrid lett😄

EL gyõzelem és elverték az Intert a szuperkupán nálam az Atletico a legjobb, az egy dolog, hogy hol végeztek a bajnokságban...

hedonist
mert már nem irdekes az Inter, csak ameddig JM ott volt😄

szucsy89
én is meglepõdtem h inter helyett juve van, de kibírod ezt a 2 hetet😄
limperatore
lol kihagyják a 09/10 legjobb csapatát az Intert a demóból? :o

Breki33
Ez konzolos és volt már korábban

itt kiis van írva

http://www.youtube.com/watch?v=xLq_-h1hgDI
Lcapitant
ez egy fokig természetes 😄
én megrendeltem, ha már annyira faszás lesz 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

robi11
szerintem az.

ez pc? mert a fû itt már alapból szép 😄 szal ...
robi11
Real VS Arsenal 12 perces meccs
MEGNÉZEM!

Breki33
legfrissebb hírek szerint mindegyik 15-én jön ki

A full playable demo of EA SPORTS™ FIFA 11 will be available to download on Wednesday 15 September on PlayStation 3 via the PlayStation Store, on Xbox 360 for Xbox Live Gold members from Xbox Live Marketplace, and for PC at www.fifa.easports.com. Xbox Live Silver Members will have access to the demo on 23 September.

To download the FIFA 11 demo for PlayStation 3, visit the PlayStation Network and go to the PlayStation Store.

To download the FIFA 11 demo for Xbox 360, visit Xbox Live Marketplace online via your console and go Games Marketplace. Alternatively you can visit Xbox Live via your PC at http://marketplace.xbox.com and download the FIFA 11 demo to your Xbox 360 remotely!

To download the FIFA 11 demo for PC, visit www.fifa.easports.com on Wednesday 15th September to download it direct to your PC.

Play as Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen and Olympique Lyonnais and experience how FIFA 11 reinvents player authenticity - on and off the ball - with the all-new Personality+.

Individual abilities are now reflected in the game, allowing clear differentiation for every player on the pitch. Plus, experience true freedom in man-to-man interactions with 360° Fight for Possession that transforms physical play from just lateral jostling to full 360° collisions and new Pro Passing, where pass accuracy is determined by a gamer’s ability on the control pad, and player skill, situation and urgency on the pitch.

The FIFA 11 demo features an exhibition match with three-minute halves in Real Madrid’s home stadium, Estadio Santiago Bernabeu, and you will be able to upload created in-game videos to EASPORTSFootball.com.

Fans who go to Facebook to play EA SPORTS FIFA Superstars (http://apps.facebook.com/fifasuperstars/) and complete achievements will receive exclusive access to Arsenal and the Emirates Stadium to play in the FIFA 11 demo, as well as big bonuses for their FIFA Superstars team.

Visit http://www.facebook.com/easportsfifa to join the EA SPORTS FIFA Facebook group.
nem igaz már 😄 1 évet bírtatok várni most meg 1-2 nap olyan sokat jelent? én pl. a demot nem is szedem le hanem megvárom a 2 hetet és majd a teljes verzióval fogok nyomulni...
BBeno2
srácok olvastam hogy ps3-ra egy nappal elõbb jön ki a demo azaz ma. mi az iagaz ebbõl? csak az usában jelenik meg ma ? és ha csak ott akkor azoknak is akiknek usa címre van regelve a ps3 ?

Breki33
lehet akkor még a demora fogsz várni
daver88
egészen az expandes patchig...onnantól szabadon választható...sztem csütörtök estére már megcsinálják

daver88
Carrick a szabadrúgásnál mit csinál?? olyan, mintha lefagyott volna..mindenki más elindult már, vagy felugrott, bemozdult, de õ csak áll..elég vicces

ProGabe
2x4

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

+1

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

DaemoonHunter
Majd a demóból kiderül. Nálam valahogy sosem jön át az ilyen vidikbõl sok minden, vagy ha igen akkor kicsit másképp. Az arcokat minden esetre ha jól hallottam lecserélték a 11-es arcokra, ami jó dolog, bár ezt is csak az ea fórumon olvastam.

Atti12
nekem tetszik 😮

Breki33
Ez érdekes

Máshol meg ezt írkák

". Ez egy az egyben a konzolos FIFA10 grafikája szerintem. Bár korábban mások írták, hogy ez nem éri el azt a szintet, de szvsz én akárhogy nézem, semmi különbséget nem látok, sem az animációkban, sem a modellekben. Ez annyira FIFA10 konzol, hogy a gólöröm, a félidõben a pályáról levonulás animációja de még a hangok is egy az egyben ugyan az, ami a FIFA10 konzolos verziójában is látható, hallható, sõt, az UI is ugyan az."