36657
-
#30186 Még gondolkozz az áron! -
#30185 Eladó eredeti magyar bontatlan FIFA 11 4500 Ft-ért.
Blokkja is megvan. -
#30184 Melyik fájlt buherálja meg? -
#30183 úgy hogy cserélgeted
kb 10 másodperc
ha írsz rá egy bat-ot akkor 2 -
#30182 Gyors kérdés:
Ha felteszem a hibryd gameplayt, tudok online játszani?
Ha nem, hogy oldható meg, hogy legyen egy hibryd meg egy online kompatibilis verzióm is?
Köszi a választ előre is. -
sanyiute #30181 én tegnap ugyan ez 4-1re:D -
#30180 tököm kian.. ááááááááá!
Játszok online és vezetek 1:0-ra ás a buzi kilép a 67.percben.. .xD
-
#30179 Itt jól működnek, csak nem rezeg kapufánál. -
BmwE30M3 #30178 nagyon béna lehetek ahogy elnézem miket lőtök
én akárhányszor szurom rá távolrol(sima b)
vagy főlé vagy kivédi a kapus!ha nyomok mellé még pontos lövést is
akkor meg erötlen az egész!néztem ilyen fifa 11 shot tutorial
de értelmezni nemnagyon tom!
amugy gyári xbox pc joy-al a legjobb szerintem!
láttam h valaki linkelt be olyat mint az xbox csak más gyártó
nekem az nem ment teljesen jól fifa 10-be! -
BmwE30M3 #30177 hali srácok
engem az érdekelne h fifa 10-hez volt 1 kis file csere
ami azt eredményezte hogy a jegyárak több pénzt hozztak
ha alacsony jegyárvolt akkor az eredeti összegfolytbe ha közepes akkor az 5x ha meg drága akkor a 10x!és hogy ez nincs fifa 11hez?
mert eléggé szükölködöm pénz terén manedzserbe! -
sanyiute #30176 Srácok ha játszok online és második félidőbe ki lép ellenfelem Direkt akkor pontokat meg adja nekem?? -
#30175 pontosan ! -
Grrrrrrr #30174 Üdv! FIFA 11 manager módban nem látom sehol, hogy mennyi a stadionom férőhelye, és hogy a meccsekre hányan menek ki. Én vagyok béna, vagy tényleg nincs ez meg, és találomra kell fejleszteni a stadiont: Biztosan nincs már hely.... -
Rossi1 #30173 BUÉK!
Srácok online játékhoz van valami leírás, vagy merre érdemes elkezdeni?
Próbáltam ellenfelet találni de nem nagyon megy...
Köszi
-
#30172 BUÉK -
zsilka péter #30171 B.U.É.K mindenkinek! -
#30170 Sziasztok ! Xbox 360 on játszom a 08-al . Az érdekelne hogy hogyan lehet ollózni ? Előreis köszi! -
sanyiute #30169 Hi all valaki PS3-on fifázik?? -
#30168 Meccs közben előfordul néha bár általában jól veszi. Menüben én az analógot használom szóval ott nem zavar. Nekem is haver speedlinkje volt előtte ott meg más gondok voltak. :) Mondjuk nem tudom hogy mindenhol így érzékeli e, mert csak Fifához használom. Majd kipróbálom PESben is :) -
#30167 Az xbox paddal neked nincs az a gond, hogy a D-pad gomboknál a LE gyakran LE-BAL-nak (vagy csak BAL-nak) érződik? Amikor a LE-t nyomom, elég egy milliméterrel megmozdítanom az ujjam balra és máris LE-BAL-nak (vagy csak BAL-nak) érződik.
Az xbox padom előtt egy Speddlinkes xbox kiosztású padom volt és azzal nem volt ilyen gond. Nagyon zavaró a "keret" listában, mert ott a BAl, JOBB irány a cserejátékosokra ugrik (miközben én a LE-t nyomom mégis BAL-t érez) így összevissza ugrálok a listában. -
zsilka péter #30166 Lehet, hogy egy hülye kérdés lesz, de azért felteszem. Megvettem eredetibe és beregeltem a játékot és ha netán formázom a gépet akkor ugyan avval a seriallal fel tudom rakni ugye? És nem kell még egyszer beregelnem a játékot, mert az EA megjegyzi a serial alapján nem? Előre is köszi!
Üdv. -
#30165 7700 -
#30164 mennyiért vetted??? -
#30163 Én xbox 360 pad. -
#30162 ti milyen gamepadot használtok???...
Én egy Kraun KR.K7-et!... -
#30161 hát bemész texmódal a Milanóiba ott mikor mutatja a textúrákat megkeresed az ottani csíkozást kiszeded elmented az én javított texturámnak pontosan ugyanazt a nevet adva ahogy elmentette berakod tpf-be és kész.
Mondjuk legegyszerűbb lenne a file-kba belepakolni -
#30160 A tpf verziót használtam de pl. Milánóban a gyári van. :(
Na mindegy, azért köszi az eddigieket is. :) -
#30159 nincs, és időm sincs rá írtó macerás meló, most fent sincs a játék
de úgy emléxem a fő típusokat nagyjából mind kijavítottam csak be kell rakni a megfelelő helyre -
#30158 Breki: Nincs kedved kijavítani a többi stadion csíkozását is?:) -
zsilka péter #30157 Remélem is :D -
Rossi1 #30156 HATALMAS!!!:))) -
Rossi1 #30155 Hi!
Csak szólok, hogy van egy ilyen akció. Szerintem megéri...
http://www.ipon.hu/iponnews/57 -
#30154 remélhetőleg... -
zsilka péter #30153 Értem köszi. Amúgy így, hogy most meglesz eredetiben szerintetek stabilabb lesz? Tehát nem lesznek meccs végi fagyások stb? Vagy ne fűzzek hozzá nagy reményeket? -
#30152 nincs különbség -
zsilka péter #30151 Na megrendelve a cumó :P Remélem így, hogy eredeti, stb így már stabilabban fog működni :D Amúgy Tesco-ban érdemes megvenni a game-t? Ha pl. most nincs akció és valaki a Tesco-ban van akkor érdemes ott megvennie? Mennyire megbízható? Vagy nincs különbség ha ilyen helyen veszed meg, mintha "szak" boltban vennéd? -
zsilka péter #30150 Most olvasom, hogy Jan 6-ig készlet erejéig. De szerintem már Jan 2 előtt elkapkodják...:( De azért remélem lesz még míg haza nem érek. -
zsilka péter #30149 4500 HUF bocsi. Amúgy lehet tudni valamit, hogy mennyi ideig lesz 4500? Mert én csak Jan 2-án tudom rendelni, mert akkor megyek haza legközelebb. Remélem addig marad ez az ár. Szerintetek? -
zsilka péter #30148 Jaja. 4999 HUF. Csábító ár. -
#30147 Azért nézd meg te is, hátha csak nem olvastam elég figyelmesen. :D