FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az exe linkje
http://www.multiupload.com/6BG35SOO1Y
Patchek is simán felmentek!
I met God. She's black
Után a Programfilse ban az Ea sports mappában a Fifa 11 mappát törlöd..
után rakd fel..!!!!!!
100%-os!!!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
de már újratelepítettem azóta a fifa -t 2x is, és LOD nélkül is kifagy a fifa.exe az intro -nál
Bazinga!
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
komolyan ha nem ilyen egyszerû lenne telepíteni azt hinném nem jól rakjátok fel
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
a patch is simán felment rá sõt a patch javítása is egyáltalán nem kellett újrarakni
1.) Töröld Le!
2.) A Dokumentumokban a filekoat is töröld!
3.) Felrakod!
4.) Közvetlen felrakás uátn az 1.01-es patch-et felrakod...
5.) NE MODOLD... Fõleg a LOD-dal ne!!!!! (mert kifagy)
rem tudtam segíteni!
http://goo.gl/gd6Zi5
és ahogy googlezgatok, eredeti játékkal rendelkezõknek is akad vele gondja rendesen... szal inkább hanyagolom szerintem és PES -ezek, vagy nemtom
de ha vki tud vmi okosat mondani hogy xp -n miért szarozik, azt megköszönném
Bazinga!
felraktam a windows xp -t, mer win7 alatt szagatott
minden fasza volt, úgy futott a játék mint az álom
aztán egyszercsak kifagyott a játék meccs közben (leállt a fifa.exe) és azóta nem indul el a játék...
vagyis elindul, jön az EA Sports logo, és kifagy megint az exe
próbáltam másik (khm) "okosítással", nem ment
próbáltam újratelepíteni, nem ment
próbáltam másik "verzió" (rls -t) felrakni, ugyanúgy fos
nemtom mi van... fifa -val ennyi gondom még nem volt, erõs kupac bug az egész :|
Bazinga!
Az inter levertem a Real Madriddal 3-2re az uccsó percben lõtt góllal...
A Másodikan 3-1-re gyõztem C.Hatalmas ollójával... A hülyegyerek meg kilépett még a pontozás elõtt..!
felülírom a megfelelõ fájlokat (mondjuk a "better" mappa tartalmával) és ha indítom a játékot akkor fekete képernyõ középen forog a win7 töltést jelzõ kurzorja, és annyi...
a driverkeresõ progi nem talált friss drivert semmihez
a gamebooster egy kicsit segített a dolgon, de még mindig nem az igazi
ez a lod jónak tûnik, mert elég részletesen be lehet vele lõni a dolgokat... csak hát nem mûkszik 😊 biztos vmit elbénázok, nem? 😊
Bazinga!
hivatalos patch fent van
Lod alatt mit értesz? 😊
Bazinga!
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1227182905&no=4926
A hivatalos patchet felraktad?
Lod-ot beállítottad?
adott a következõ konfig:
asus m2n-e
amd x2 3800+
3 gb ddr2 800
sapphire hd4670 512 ddr3
windows xp alatt, 1 giga rammal!!! jobban ment a játék, mint most 3 giga rammal és win7 alatt
xp -n mindent maxra raktam, és simán futott a játék, sehol egy apró szaggatás, semmi
win7 alatt meg ugyanilyen beállítások mellett játszhatatlan szinte, lejjebb véve a felbontást, minõséget, anti-aliasingot persze javul a helyzet, de némi játék után újra el kezd akadozni
wtf? nem akarok xp -t visszarakni
catalystból a legfrissebb van fent, directx -bõl is
vmi ötlet?
Bazinga!
http://goo.gl/gd6Zi5
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
A Patch-et hogy kell majd feltenni... ki fogja írni, hogy új patch jelente meg vagy majd mauálisan lekell hogy tõccsem s majd fel kell raknom!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
a patch javítja hogy a rohadt tetves bíró meg ellenfél ne csaljon folyamatosan világklasszis szinten ??? :@ Mert kezd már nagyon nagyon idegesítõ lenni...<#levele>#levele><#confused>#confused><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Gaba323
Valaki az alap beállításos Fifájából nemtudna 1-2 képet rakni a "TRÜKKMOZDULATOK" c. menübõl?
I met God. She's black
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
es mennyi ido mulva megy at a meccsre?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Akkor hogyis kell jatszani rendes meccset vagy bajnoksagot?
Kivalasztottam a bajnoksagot angolt a csapatot manutd-t ott utana meccs lejatszasa de nem a meccset adta be.
EN VAGYOK A HULYE??
GSP FIFA 11 v1.01 Patch Fix v3.1hot!
Patch info:
This update corrects team duplication problem and missing teams found in Manager Mode after the EA v1.01 was applied. To install you must have the official EA patch v1.01 installed.
- Fixed issue with Rochdale (npower League1) and Gillinham (npower League2) showing up twice in the league tables durring Manager Mode.
http://greeksuperpatch.com/component/option,com_docman/task,doc_download/gid,102/Itemid,27/lang,el/
Kérhetek egy linket a patch javító patch-hez?
ami ezeket javítja:
This update corrects team duplication problem and missing teams found in Manager Mode after the EA v1.01 was applied. To install you must have the official EA patch v1.01 installed.
- Fixed issue with Birmingham,Rochdale and Gillinham showing up twice in the league tables durring Manager Mode.