36657
-
#31347 -
#31346 végre :D
legyen már hnap délután/este :D -
#31345 már várom :D de gondolom még rajtam kívűl sokan így vannak vele -
#31344 Holnap demo ! :) -
oder hano #31343 nekem a TIF-el ps2-re van meg a 2005 anno elvoltam vele :D -
#31342 This is football mekkora volt ps1-en. Emlékszem a feloldható iskola focira.:D két táska volt a kapu :D -
oder hano #31341 ott a This Is Football is már ha nem hallt ki. jah a konzolosok dícsérték de így sem esek hasra a fifa 11-től. -
#31340 A fenébe,meg kéne venni. Ki jön velem,rabolunk bankot. -
#31339 -
#31338 PS=PC -
#31337 te imádod hasad :P
írd le negyedszer is szinte ugyanazt :)
nem estél hasra tudjuk -
#31336 már leírtam részletesen korábban
röviden csak annyit láttuk milyen volt a fifa mikor nem volt PS-s vetélytársa 2003 után
pont az a jó ha versenyezniük kell egymással és még kéne egy jó Actua Soccer is vagy egy Real Football 2011 :P
Isten ments hogy egybegyúrják őket.
-
unrealnoise #31335 kaptunk (!!!) meg, idén ez már nem áll. PES 12 demo nem rossz, de a mozgásoktól nem estem hasra, szvsz FIFA 12 jobb lesz. egyszerűen több előnye van azzal tolni, mint a PES-el. Persze minden szubjektív, de szerintem nem véletlen dícsérték mostanság a konzolos FIFA-kat. És akkor idén mi PC-sek majdnem két évet ugrunk az időben motor téren... :) -
#31334 Pl. mert nem lenne konkurencia és valószínűleg kapnánk egy rakás szart. -
oder hano #31333 miért nem lenne jó? -
#31332 egyáltalán nem lenne jó, ha egybegyúrnák a két játékot
megint ugyanazok a körök.............. -
oder hano #31331 hát nem tudom... engem momentán nem érdekel hogy hivatalos-e vagy sem csak legyen és kész :D -
A modderek a ligákat két hét alatt moddolják úgyhogy az is van, csak nem hivatalos.
Engem az érdekelne, hogyha már a Konami ennyire támogatja a moddolást, akkor miért nem raknak be "üres slotokat" a ligákhoz.
-
oder hano #31329 szerintem is tök jó ai van.. hát igen BL EL van csak más nincs ami a fifába igen mondjuk azt a modderek megcsinálják :D talán egyszer a pes is eljut oda hogy sok licenszelt liga legyen :) várom mind a 2 játék teljes megjelenését azt majd kiderül melyiket választom de most pes demózok :D -
oder hano #31328 én se vitázni akarok :) és igazad van a 2 játékból lehetne egy jót csinálni... csak nem tudom erre miért nem jönnek rá? :D -
#31327 ezt is adom :D -
#31326 Cserébe normális AI van, liszenszelt BL és EL, lehet mondani a prokat és a kontrakat.
Ti csak vitázzatok én meg játszom mindkettővel. :) -
#31325 utolsó mondatod! -
Neoncsoves #31324 hát mozgási animációt már nem fognak változtatni a teljes változat megjelenéséig.nem akarok vitázni, mindkét játékot szeretem, valahogy ha egybegyúrnák a két játékot valami atomjó focis játék lehetne belőlük. -
oder hano #31323 ez meg csak demó :) jó vannak hibái de a fifának is :D -
Neoncsoves #31322 cserébe a PESben úgy futnak az emberek a gyepen mintha robotok lennének :DDDd -
oder hano #31321 jobbak hát. a FIFA-ban hol van olyan hogy ha gólt szerez az emberke feláll a reklámtáblára? vagy hol van benne olyan hogy felsorakoznak a játékosok? vagy hogy a folyosón végig jönnek? Na na? elmondom SEHOL és még sorolhatnám... -
Neoncsoves #31320 animációk jobbak a PESben mint a FIFAban? :DDDdDDSDADASd -
#31319 kapd el
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111128097 -
oder hano #31318 hát egyiket se nagyon találtam. a pes topik is egy cikkbe van vagy mi. de ha dobsz egy linket :) -
oder hano #31317 nem rossz a FIFA se csak az a baj hogy mi mindent később kapunk meg mint a konzolosok... És a konzolos FIFA fényévekre van a PC-s verziótól... Bár kíváncsi leszek a fifa 12-re. nekem a pes 12 jobban tűnik élethűnek az animációk miatt sőt még a gameplay is jobb. mint a fifa 11. na meg nem erőlteti úgy a szélről beadást.. és sokkal jobb a visszajátszás a pes-be. eddig egyértelmű hogy a pes 12 veri a fifa 11-et. de majd kiderül a fifa 12-t veri e. kinek a pap kinek paplan -
#31316 nekem a Fifa jobban bejön mint a pes -
#31315 te ugye tudod, hogy van Pes topik, sőt szerintem Pes vs Fifa topik is......... -
oder hano #31314 na már tényleg jöhetne az a demo :) na volt időm kipróbálni a PES-demóját és már jobban bejön mint a FIFA 11 :) jó lenne összehasonlítani a 2 játékot :D -
#31313 A teljes játék jönne már ki:))) -
oder hano #31312 ha jól tudom kedden :) -
unrealnoise #31311 demo mikor várható kábé magyar idő szerint? :) -
oder hano #31310 legalább a PES 12-be lesz off the ball controll nem értem hogy a FIFA miért vette ki pedig nekem tökre tetszett.... -
oder hano #31309 pasz. :D -
#31308 ezt miért egy fifa topikban kell megbeszélni? P