FIFA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://italia.soccergaming.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1201
Arsenal Home mez és Minikit.
A mez berakható a korábban írt módokon illetve most már van a i68 Kit Manager 11!!!
http://italia.soccergaming.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1201
Arsenal Home :
V.2
Minikit:
[/quote]
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
(itt)
és itt megtudod csinálni... HA EREDETI!!!!!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
én próbáltam eredeti exe -t visszarakni de az sem tetszett neki
végül újratelepítettem a fifa -t és mielõtt okosítottam volna, végigfuttattam a patch -et és szépen felrakta
Bazinga!
Kipróbáltam a 11-et és nagyon laggol pedig minimumon vannak a beállítások. Nem értem amúgy, mert a PES 2011 max beállításon kiválóan fut, úgy, hogy élsimítás meg minden egyéb rajta van. Illetve olvastam, hogy lehet, hogy ATI kártya miatt van. Noss letöltöttem az 1.01-es javító patch-et, de asszem 21%-nál csak úgy eltûnik a patch telepítõablaka. Tehát nem tudom, hogy telepítette-e a patch-et vagy sem. Mert ha telepítené akkor lehet, hogy elmúlna a laggolás, mert ugye ATI kártyám van. Leírnám a konfogom:
- Xp SP2,
- ATI Radeon HD 4570 512 MB ( legfrissebb driver ),
- 3 Gb ram,
- 2.2 GHz proci,
- Core 2 dou,
- Realtek hangkártya,
- Legfrissebb Directx
Elõre is köszi a segítséget!
Üdv.
OP-rendszer???
Proci???
VGA???
Elhiszem, h. megfelel, de írd le a biztonság kedvéért!
Lenne egy kis problémám.Az a baj hogy megvettem eredetibe a FIFA 2011-et és felraktam meg megcsináltam mindent.Játszanék vele de ha elkezdek egy mecset akkor vagy olyan szinten szaggat hogy nem lehet vele játszani vagy pedig szó szerint belassul a játék..
Minden rendszerkövetelmény megfelel neki és így már nem tudom mi lehetne a baj.
Valaki tudna segíteni??
Kellene egy kis help, de s.o.s.-be.
Fent van a tunngle, meg a fifa11- is, de idõtullépés miatt nem tudok csatlakozni a host-okhoz. Ez pl a f1 2010-nél simám megy bár kell hozzá a dlload progi. ide nem kell más? pl online crack?
köszi a segítséget.
gondoltam részt veszek a FIWC-n szombaton de msot veszem észre hogy ps3-on a fifa-ban belülk is lehet regisztrálni. most akkor ki kell töltenem a regisztrációs lapot vagy elég itt fifa-n belül regelnem vagy ez egyáltalán mire elég?
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Visszavittem az MM-be, de mivel épp nem volt készleten, ezért megalkudtam egy eredeti Microsoft vezérlõbe. Igazából nem tûnik jobban összerakottnak, mint a Speedlink d(de bízom benne). Ráadásul a D-pad gombok sokkal pontatlanabbak: lefelé nyomom és sokszor beveszi a balra nyomást is. Viszont ezt rendesen Xbox vezérlõnek látja a FIFA és emiatt már rezeg is a kapufánál (a Speedlinknél ez nem volt).
Xbox kiosztású van még (ha lehet kapni - pl.: pécsi Intersparban kétezervalahány forintért - megéri!) a Logitech Chillstream.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
I'll suggest to add a "local.ini" file in the game directory with these settings (change them as you want):
RESOLUTION = 1280x800x32
QUALITY = 2
RENDER_QUALITY = 2
WINDOWED = 0
WIDESCREEN = 1
VIDEO = 1
AUDIO = 1
SPEECH = 1
NO_EXTRA_TIME = 0
NEVERENDING_GAME = 0
SKIP_TITLE = 1
És szinte biztosan emlékszem, hogy indítás elõtt a kis felugró indító ablakban be lehetett állítani a felbontást, részletességet, AA-t...
A demo-ba nem lehet felbontást állítani szóvaí mielõtt a demót ajáljátok.
Ami szomorú, hogy a pc-s FIFA max 2 kontrollert kezel, szemben a boxos max 4 lehetõségével...
Megvettem a gyerekeimnek a FIFA 11-et. A kis füzetben xbox 360 kiosztás szerepel, hogy mit mivel lehet csinálni. Pedig az enyém PC verzió. Namost.. Ha veszek xbox360 vezérlõt, az jó a PC-hez? Ha igen, akkor milyent vegyek?
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
http://www.multiupload.com/3B4PDPC74X
btw jók a fûmodok, köszi 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
http://goo.gl/gd6Zi5
én újraraktam a win-t és jelenleg nincs fent a játék
A módokat korábban leírtam
utóbbi talán egyszerûbb egy komplett data3.bh
http://turbobit.net/ufe9ykubsyyo.html
ha igen hogyan?