FIFA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Bocs, a jobb karjából, a manu címer a "tettes".

zorrobomber
Nekem semmi bajom nem lenne a válogatott mezzel, de ahogy kivágtak Zsuzsi bal karjából egy darabot az vicces 😊 Kíváncsi leszek hogy tényleg így kerül e a dobozra mert ha igen, az már nem vicces lesz hanem igénytelen 😊

áh, semmi esetre sem 😄D

[HUN]FaTaL
Vagy azért mert Rooney is piros mezben van és piros az egész doboz designja?

http://goo.gl/gd6Zi5

most jutott eszembe, lehet azért van válogatott mezben Dzsudzsák mert az EA-nál nem tudták hogy ez az anzsi macskahala (😄) micsoda 😄D

ja és innen talán még olcsóbban is kijössz mint a belföldi rendelésnél. akit érdekel...

én is nagyon várom...

ha igaz az amit mondott, hogy a tavalyihoz hasonló megjelenési dátumok lesznek a demot illetõen is, akkor úgy szeptember 15 körül kell várni a demot... 1,5 hónap már csak, fél lábon is ki lehet bírni. én még mindig az elõrendelésen gondolkodok, csak sajnos az utóbbi elõrendeléseimre mind ráb*sztam, úgyhogy ezzel lehet várok egy kis idõt a vétel elõtt

szabii98
Ian Jarvis válaszolt a PC-s kérdésekre a hivatalos EA fórumon

Mindenekelõtt egy érdekesség az AmazonUK adatai alapján a FIFA 12-öt 325%-al többen rendelték elõ, mint a FIFA 11-et. Az alábbiakban pedig a fórumon feltett kérdéseket és válaszokat találjátok:

lexc26: A meccs közbeni pár másodperces lefagyások megszûnnek?

IJ: Ezt az egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük és dolgozunk rajta.

Alexc26: A FIFA 12 rendesen fog mûködni a Windows 7 64 bites környezetben is, mert sokunknak volt ebbõl problémája?

IJ:Igen teljes támogatást kap a Win7 64bit.

Kozuki: Online játék esetében a kapusnak ki kellene védenie a rájuk vezetés közben gyengén meglõtt vagy passzolt labdákat, de ezek az esetek 90%-ban gólt eredményeznek. Ez javítva lesz?

IJ: Én még személyesen nem tapasztaltam ezt, de ha van ilyen hiba, akkor javítani fogjuk.

I SiR MartY I: Lesz Pro Club 11v11 mód ebben az évben?

IJ:Minden elem ami PS3-on vagy Xbox360-on lesz a PC-n is lesz.

Th3GrimR34p3r: Lesz a FIFA 12-nek DirectX 10 támogatása

IJ :Ez a késõbbiekben lesz bejelentve.

isl91: Lesz arab kommentár a PC verzióban?

IJ :A PC-s FIFA 12-ben nem.

isl91:Ki tudjuk majd kapcsolni a 3D-s fûvet, ami miatt néha laggolnak a gépek?

IJ:A grafikai beállításoknál a renderelést le lehet majd venni a legalacsonyabb szintre, hogy ez ne okozzon problémát.

eladlad: Lesz lehetõség az automatikus mentés ki és bekapcsolására? A FIFA 11 esetében ez mindig be van kapcsolva

IJ😛C-n nem lesz ez a lehetõség.

kiko111: Lesz Be a Goalkeeper mód a PC-n?

IJ:Minden elem ami PS3-on vagy Xbox360-on lesz a PC-n is lesz😊

TheDoctor76: Lehet majd a PC-n is egyéni hangokat berakni, mint a konzolon?

IJ:Igen😊

Outsider87P: Lesz a PC-n chat, a nextgen konzolokon van a PSN vagy a Live? PC-n csak egy külön programmal oldható ez meg, ami néha nehézséget vagy fagyást okoz.

IJ:Igen a PC-n is lesz VOIP játékon belüli hang. Az eredeti játékban, majd chatelni is lehet..

Outsider87P: Lesznek javító patchek a megjelenés után?

IJ:Meglátjuk a pontos frissítések menetrendjét. Abban biztos vagyok, hogy a fejlesztõk a lehetõ legjobbat akarják kihozni, de az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy mindig jönnek olyan hibák, amiket gyorsan i kell javítani

AhMeD_ShEvA: Mi lesz a FIFA 12 rendszerkövetelménye a magas grafikai beállítás esetében?

IJ:Mi még mindig teszteljük ezt, most nem tudok erre pontos választ adni.

PDJEY: Tudok majd a FIFA 12-vel úgy játszani egymás ellen ugyanazon a PC- hogy az egyikünk billentyûzetet a másikunk pedig gamepadot használ?

IJ: Igen Összesen 5 ember tud egymás ellen játszani egy PC-n 4 kontrollerel egy pedig billentyûzettel. Ez egy korábbi kérés volt a PC fórumon.

Felipaoox: Szeretném tudni, hogy mikor lesz valamilyen gameplay videó, hogy megnézzük az impact engine-t az új stílust, bármilyen dátum a PC Demo-ra? Legalább megközelítõleg.

IJ: Biztos dátumot nem tudok mondani, de a megjelenések nagyjából ugyanabban az idõszakban lesznek, mint tavaly.

Gaius22: Lesz valamilyen egyedi dolog a PC-n a grafika mellett?

IJ: A játék maga ugyanaz ebben az évben is de lesz néhány PC specifikus dolog is: Origin integráció a barátokhoz, az ekereskedéshez, meccs meghívsáokhoz,
Indítás elõtt konfigurálható alkalmazás a grafikai beállításokhoz.
A PC numerikus billentyûit konfigurálni lehet majd, mint az Xbox 360 A, B, X, Y billentyûit)

Gaius22: Szerintem a PC közösség nagy részét alkotják a modderek, akik a különbözõ patcheket készítik. Ebben az évben nem volt túl könnyû dolgok, mi lesz a FIFA 12 esetében?

IJ: A nagy változás a nextgen motor volt, ami nehezítette a modderek dolgát, a FIFA 12 esetében szerintem sokkal könnyebb dolguk lesz.

Gaius22: A grafikus beállítások esetében tudunk-e több mindent állítani, AA, részletek és V-Sync?

IJ:Nem sok minden fog változni, lesz egy konfigurációs ablak, de nagyjából ugyanazokat a lehetõségeket adja majd, mint a mostani. A konfigurációs ablak automatikusan beállítja a legjobb beállítások szerint a grafikát, reméljük, hogy ez sok problémát megold majd.

Gaius22: Lesz több kompatibilis gamepad a játékhoz?

IJ: Mi még mindig tesztelünk, így nem tudok végleges választ adni.

ALIMPAN_BARUA: Lesz Creation Centre” a FIFA12 PC-sváltozatban?

IJ:Igen😊

ALIMPAN_BARUA: Lesz Hozz létre Klubot a PC-s változatban?

IJ: Minden elem ami PS3-on vagy Xbox360-on lesz a PC-n is lesz😊

raul93-fan: Lesz Ultimate Team a PC-s változatban is?

IJ: Nagyon jó kérdés, de erre még nem tudok választ adni.

Fifa 12 Új kép és Gamescom info
A startoló Angol bajnokság tiszteletére az EA Sports kiadott egy ehhez kapcsolódó FIFA 12-es képet, de a héten Gamescon konferencia és demo idõpontot is megtudhatunk.

Elõször is nézzük meg a legújabb FIFA 12 képet:

A másik fontos információ, hogy a holnapi nap folyamán lesz pontos megjelenési dátum a demóról.

Ezen kívül azon nem szerencsések, akik angolul beszélnek, de nem veti fel õket a pénz az EA Gamescon sajtótájékoztatóját, holnap 4 órakor ingyen kiutazás nélkül megnézhetik az EA Sports Football World keretein belül. Tehát a holnapi nap sok mindent megtudunk.

/forrás:fifahungary.hu/

Hú de várom a holnapot 😛

I met God. She's black

szabii98
Mahalacska mez kéne rá 😄

I met God. She's black

hogy a faszomba néz ki az a pénzéhes kondás geci...

szokásos. viszont lehet megveszem a játékot 😊

szabii98
PC Borító:

I met God. She's black

szabii98
We will be all over FIFA 12 news from gamescom 2011. Join us there or online http://www.facebook.com/event.php?eid=16​0743604004251. Follow http://www.twitter.com/easportsfifa for breaking exclusives. And bookmark our EA SPORTS Football page http://bit.ly/qkFvzM, which like a Bavarian Weizen Glass will be topped up with tasty #FIFA12 #gamescom goodness throughout the week.

forrás: Facebook EA SPORTS FIFA

I met God. She's black

Lacoka12
nekem a második tetszett jobban

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

palinho96
Sziaszotk! 😄
szerintetek milyen gólok és melyik a szebb?
elsõ
vagy a második?

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

hedonist
Nincs ilyen progi mi? kerestem mindenhol.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Srácok! Van bármilyen program emivel FIFA 11 ben a careeremet tudom szerkeszteni? mondjuk atigazolasok stb? mint volt a manager master?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

FIFA 12-re kiváncsi leszek, bár a 11-el nagyon keveset játszottam, remélem nem ez a séma marad...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hét de pc-n virsli a fifa 11!
zorrobomber
Ez jogos, hogy gyorsabb, de akkor a többit miért tették menübe? 4 iránya van a dpadnak 😊 Vagy ha bemész a 11es területére miért nem jelzi a jobb felsõ sarokban egy ikon hogy bazmeg nyomd meg a dpadot. Ha manualhoz kell nyúlni az már régen rossz. Kiismerhetetlen foshalmaz az egész menürendszer a manager módtól kezdve, a multiplayerig. Amint elkezdõdik a meccs onnan fasza minden.

[HUN]FaTaL
Mert nem kell a menüben baszakodni pl., hanem gyorsan elérhetõ.

A manualhoz az a köze a kezelõfelületnek, hogy benne van, hogy hogy kell használni. 😊

zorrobomber
Nem, még mindig nem érted. Mi köze a manual-hoz a kezelõfelületnek? Kérlek magyarázd meg hogy miért "teljesen normális megoldás". Kíváncsi vagyok a véleményedre 😊

[HUN]FaTaL
Ha kinyitnád a manualt akkor gondolom benne van.

Az arcodból meg vegyél vissza.

zorrobomber
Mi a ****** normális neked abban hogy fel van sorolva x gyakorlási lehetõség, az x+1-ik meg nincs, hanem egy varázslatos kombóval lehet elõhozni mint mortal-ban a gerinckitépést? Ismered azt a kifejezést hogy intuitív kezelõfelület? Olyan jókat tudnék még írni de nem akarlak megbántani, végülis te sem sértegettél engem, max azzal hogy gondolkozás nélkül ellentmondasz nekem. Ráadásul még meg is kell köszönnöm hogy az infokat megtudtam tõled, szóval kösz! Hozzáteszem nem kerestem ezt az opciót, feltételeztem hogy NINCS.

[HUN]FaTaL
Szerintem teljesen normális megoldás. Szabadrúgást is tudsz így lõni sorfal nélkül.

zorrobomber
ilyen fogyatékos megoldás is csak a fifában lehet, agyam eldobom

Genius Maxfire G-12U típusú gamepad

megvan, az a nagy baj, hogy a dpadot nem érzékeli egyáltalán, beállításnál sem tudom használni

[HUN]FaTaL
Biztos hogy a dpadon nyomod?😊

az jó, mert akkor sem történik semmi 😞

[HUN]FaTaL
Bepasszolod a 16oson belülre és a dpadon megnyomod valamelyik irányt.

Hello!

Azt szeretném kérdezni, hogy a FIFA 11 PC-s verzióban az arénában hogyan tudok 11-eseket rúgni? Az aréna menüjében csak szöglet, bedobás és szabadrúgás van.

ye igen, meg a Genius.

+1
[HUN]FaTaL
Microsoft

PC-n Siemens? PC-n ami márka az Razer, Logitech...

Mayorpapa
engem még soha életben nem rúgtak ki a FIFÁ-ban, pedig 10 éve játszom 😊 Egyszer szeretném már én is átélni ezt, mert nekem meg ez az érzés hiányzik 😊

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Rash87
Mekkora fasz ez a fifa11,te jó isten...

Menedzser mód,bajnokságba lejátszottam már v. 20 mérkõzést, vezetem a tabellát 7 ponttal.Igaz van 5 döntetlenem,meg egy vereségem,de utóbbi meccseket 3-4 góllal nyertem. Liga kupában meg döntõig eljutottam,vagyis az jött volna,de FA-ból meg kiestem a 4. forduló után,ezért köv. mérkõzés után kirúgtak a pozícióból.... keressek másik klubbot, hát a kurva anyját,aki ezt kitalálta.

Glory, Glory Man. United!

dragon11
Nem tudom a Siemens mióta számít olcsó katnak, de lehet akkor.:S

vegyél PC-t és játssz PC-n, kérdezz PCs dologról és akkor ok! 😊

az a baj a konzolossal hogy fele ekkora aktivitás sincs
"2011. jún. 21." utolsó üzenet!
bocs!kösz
Breki33
hellotok.
lenne 1 kérdésem!
fifa 11-et zuditom neten(xboxal),haverommal szeretnénk ugy játszani
neten h 2en játszunk 1boxrol valaki ellen!lehetséges-e?
külföldi oldalakon olvastam hogy head to head-ba y-al tud csatlakozni,de ha arra megyek csinálni kell neki 1 külön profit és ha azt invitalom akkor átvált az xbox arra a profilra és a net is megszakad!ötlet?
szabii98
Arra énis 😄
Várok még sztem, beüzelmeltetjük a virágboltot és majd meglátjuk 😄

I met God. She's black

én arra vagyok kiváncsi hogy galléros lesz-e a Real Madrid idei meze, vagy basznak rá és csak simán másik textúrát húznak rá 😊

na, csak hogy hivatalos legyen a forrás:

EA oldalán van, tuti.

én még várnék a helyedben, nehogy pofára esés legyen a vége 😊

meg megvárom valszeg amíg lekúszik 6-8 ezer forint körülire az ára, nem vagyok én pénzeszsák, na meg az utóbbi idõkben az elõrendelt játékokban nagyot csalódtam (TDU2 például).

szabii98
Asszem 0day vétel láthatáron. Eddig nagyon tetszik amit mondanak . 😄

I met God. She's black

nem szóltam

link

ha igaz amit írnak, akkor lehet évek után elõször fogok FIFA-t venni.