36658
10802156721287564357.jpg\"

TILOS az Off: 10802156721213620594.gif\" , a Flém: 10802156721213620607.gif\" ,és a Warez: \"\"

• Breki33
    Ezt írtam #28241-ben válasz rá:

"azt ebbe mi a nagy cucc?"
  • mikiking
    ajánlom mindenkinek próbálja meg levenni a segitségeket,legalabb csak félig... eszméletlen nehéz lesz a játék... Tetszik
  • BBeno2
    win7-nél jobb klikk futtatás adminként.
  • robi11
    nekem elindul csak a nehézségi szintet "nem veszi"
  • symbol
    nekem el sem indul a progi :/
  • Tomy Lee
    Prof,köszi!
  • Tomy Lee
    40 perces félidő?
  • Breki33
  • Rash87
    Ez igaz?? :\
  • Tomy Lee
    Te kezted az egészet de mielőtt nekiugrottál itt hozzáértő játékosnak előtte megkérdeztél ilyet,hogy melyik a "csel gomb".
  • Tomy Lee
    pffff nab
  • Breki33
    én tulajdonképp azt kérdeztem, hogy nyomod world class-on a FiFa 2011 demot, mivel azt egyenlőre csak prof-on lehet

ezekszerint sehogy :P
  • IXEMGabeo
    persze én most avval tolom:D alig játszottam még a FIFA 2010-el ilyen olyan okok miatt, most picit kedvet kaptam aztán kipróbáltam gamepaddal is:), tehát ez nem a FIFA 11 mielőtt valaki félreértett volna xD
  • [HUN]FaTaL
    2010ben gondolom benne vannak :)
  • IXEMGabeo
    hehe sorsoltam csakúgy:D:D:D mi bajod velük? még örülhetek, h kijött a Hoffenheim és az Udinese xD
  • JUVEfun
    Honnan "szedsz" ilyen csapatokat ?
  • [HUN]FaTaL
    Lehet a fórumban kérdezni, de általános netikettben is benne van hogy olvass mielőtt kérdezel. Ki a fasz mondta hogy ez fifa 11 topic? Ő mondta, hogy gondolja arról szól az egész utolsó oldal és valóban, ki hitte volna, de még te is arról kérdeztél...
  • IXEMGabeo
    köszi Breki:)
    Mindig is World Classon toltam a FIFÁ-kat, de érződik, hogy megcsinálták jobban a nehézséget a 07-hez képest:D 09 volt talán a legjobb nehéz is volt ugyanakkor egy jó csatárral mindig bajnokságot tudtam nyeretni...itt most rohadtul megtanultak passzolni és védekezni mármint a gép...

eredményeim:

Barátságos meccsek 2010

Göteborg - FSV Mainz 05: (0-3) /kikaptam
    Sounders FC - Red Bull Salzburg: (2-2) (t: 4-3) /úgymond kikaptam
    RCD Espanyol - Sydney FC: (3-1) /nyertem
    Korona Kielce - Udinese: (0-2) /nyertem
    TSG Hoffenheim - Galway UTD: (3-1) /nyertem
    VVV Venlo - Le Havre: (0-1) (Hu.120.perc) /nyertem
    Cadiz FC - SV Mattersburg: (3-4) /kikaptam
    Exeter City - Crystal Palace: (1-3) /nyertem

Egyelőre ennyi meccset nyomtam csakúgy sorsolásszerűen, kontrollerrel, rumplepad 2-vel, és, hát mit mondjak jobban vért izzadok, mint billen, szoknom kell még.:D
    Hogyan nyomom WC-on? gyakoroltam sokat, alapvetően rövid passzos játékot tolok, széleken viszem el, beadok sokat, ha eljutok odáig, illetve szeretem a lapos indításokat alkalmazni. Lényeg, hogy minél többször szúrjál ki a géppel:D
  • GyaxyBoy
    Nem tudtam, hogy FIFA 11 es topik ez?! :D Mik ki nem derülnek itt a végén! :)
    Szóval, ha ide jön egy szerencsétlen és meg merészeli kérdezni, hogy tud e neki segíteni valaki a FIFA 98 ban, akkor azt Te elküldenéd? FantasztiKUS ember vagy! :)

Egyébként még mindig nem értem! Minek szólsz be, ha nem segítesz a másiknak?
    Ki a f*sz vagy Te? De most komolyan?
    egyébként, neked akkor Blogot kéne inkább vezetned. Mert az szól arról, hogy le van írva minden és aki odajön az nem kérdez, hanem elolvassa a hírmorzsákat vagy történetet vagy bármit és ír egy véleményt, vagy nem és tovább áll.

Sose tudtam, hogy a Fórumban nem lehet kérdezni. :) Ide zsenik járnak ezekszerint? Azért írtak be 28245 üzenetet, mert ez mind csak válasz és vélemény volt? Nem kérdez senki? Hová fajult a világ. És ilyen kis p**cs tizenéves osztogatja az észt, aki most szabadult a gimiből?

Hiába! Öregszem. :)

És kérdeznék még tőled valamit. De próbálj meg őszintén rá válaszolni. Elmész egy fórumba, ami a te érdeklődési körödről szól. Teszem azt, 3 napja, írtak egy hasonló kérdést és választ is rá. Mondjuk 2 oldalt kell vissza olvasnod, durván 100 hsz összesen, ha az utolsó hsz-től kezdesz olvasni. Te mindig végig olvasod? Soha nem volt olyan, hogy megkérdezted és neked is valaki mondta, hogy olvass vissza és ott a válasz?
    Mert akkor vagy, megbántottak és így éled ki a bosszúdat 'haver', vagy pedig marha sok időd van. Nekem nincs annyi. Azért voltam bátor feljönni a fórumba és megkérdezni. Mert az én időmben a fórumot még azért tartották, hogy kérdezzük meg, amit nem tudunk. És akkor nem volt divat ez a idegen kifejezés divatban, hogy FLOOD! Mindenki kérdezett és aki tudta válaszolt. Mert azért tartottuk a fórumot. Érted?

És akkor teszek fel még egy kérdést, ha már arra az egyre se tudtál válaszolni, hogy minek szólsz be.
    Fáj az neked, ha 20 ember megkérdezné itt a topikban ugyan ezt? Beteg lennél? Vagy zavar, hogy nem csak a TE HSZ-ed van? Most komolyan kérdem! Hátha tanulok tőled valamit. :)
  • JUVEfun
    Kezdem érezni a gamepadot..
  • SLICK
    na már tárgytalan megtaláltam amit kerestem :D
  • Breki33
    semmi
  • robi11
    azt ebbe mi a nagy cucc?
  • Breki33
    Akkor kapsz még

analóg karral
    milyen nyilas megoldás?

Én most azt próbálgatom, hogy ennyire leveszem a segítséget
    egyenlóre nyerek így is prof-on.

De te hogy játszol World Classon??
  • SLICK
    nem tom volt-e már, de a Demoban szereplő zenéknek a címét meg tudja mondani valaki?
  • Breki33

Today we bring to you a small tool from our superb talent modder MONKEYDRAGON. As the name – BALL Selector lets you choose over 15+ balls to play with in FIFA 11 PC DEMO. It’s easy to download, easy to use.

======INSTALLATION
    - Install to FIFA 11 PC Folder
    - Click on “DEMO Ball Selector” icon on desktop to launch.

======HOW TO USE ?
    + Launch TOOL, assign FIFA 11 PC DEMO PATH

+ Before playing game, launch TOOL
    + Select BALL ID with preview
    + Click SAVE then playing GAME

+ NOT support CHANGE while playing GAME
    + NOT support ADD more ID

http://www.mediafire.com/?h5dziu6gsh3fz6s
  • Firerock
    na valahogy nem lehet letiltani a G25-t a játékban?
  • Breki33
    nem minden játékossal lehet minden trükköt vagy cselt

A trükkök csillagokra van osztva.1-5-ig ha jól tudom

Egyébként a játékban is írja, de ittis meg tudod nézni

http://www.youtube.com/watch?v=xh4QikGX0QY&feature=related
  • Breki33
    Ide raktam fel kettőt

De csak prof-ig állítható meg azt hiszem talán hat perc persze az átírható

http://www.multiupload.com/5NY0LSHPUD
  • BBeno2
    srácok, hol találom neverending patchet? egyátalán létezik? tudom hogy valahogy lehet állítani a félidők hosszán és a gép nehezségi szintjén csak nem tudom hogyan. légyszyves valaki kommentelje. előre is köszi.
  • Soldiers
    srácok van egy olyan trükk hogy sarkazás vagy vmi ilyesmi amikor felveszi a sarkával és feje fölött átdobja maga elé ezt hogy kell?
    Addig rájöttem hogy a xbox kart a LT-t benyomom és a jobb oldali gombát le-fel irányítom csak a seggébe vagy a hátába megakad
  • [HUN]FaTaL
    Néha nem megy egyik irányba, meg nem tudom. Lehet fogok venni egy másik gamepadot.
  • IXEMGabeo
    szurkolok h sikerüljön, Breki videója segített a védekezésben most a támadásokban kell javulni:)

amúgy Breki, te hogy szoktad? analog karral futkosol az emberekkel vagy simán a nyilas megoldással? melyik szted a jobb?
  • [HUN]FaTaL
    Én még mindig nemtom megszokni de úgylátom szarakodik a gamepadom is.
  • IXEMGabeo
    nem is rossz kontrollerrel azóta nyertem 3 meccset World Classon

Barca-Liverpool 1-0
    Clermont-ODD 0-3
    Aalborg-Huesca 2-1

állítólag azt mondtam szar vagyok, ha nem billen tolom
  • penge96
    Ha jól emlékszem Boxon az LT
  • robi11
    azt megtod mondani h meik a csel gomb?alap beállításon.
  • robi11
    hali az hallotam h lehet nem lesz lan/direkt ip... ez igaz??
  • penge96
    Egyikkel se megy... de mindegy, végülis betuttam állítani a dolgokat, csak cselezni nem tudok... valahogy nem megy az aktiválás ahogy Boxon szokott.
  • [HUN]FaTaL
    Rendszergazdamód?