2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#15 vicces, a szövege enyhén béna, a zene sem túl brilliáns, de azért megmarad az emberben -
#14 És mit szóltok a 2006-os győzteshez? -
#13 Jamie-ék szerintem simán nyernének -
#12 Én biztosan nem engedném, hogy egy görög énekes angolul énekeljen és nyerjen. Ráadásul egy semmitmondó, rossz értelemben fülbemászó számmal. -
#11 Ja, most már értem. ^^ -
#10 Egy csaj lehet egyszerre szörnyű és csinos is? -
#9 az a nox avval a kinos táncal szörnyű a csaj viszont johangu és csinos :) -
#8 én a Unique-t küldeném szerintem simán bejönne egész Európának, Gabiból sugárzik valami
ha angol szám kellene (amit nem szeretnénk mert a magyart kell megmutatni a világnak) akkor Jamie Winchester & Hrutka Róbert együttesét indítanám -
#7 Fene tudja, nem értékelik a magyar nyelv szépségét De mér a NOX ment? Az egy rakás kakaaaaa.... -
#6 amúgy mennyire fontos szerintetek hogy a kiküldött előadó az anyanyelvén énekeljen?
én leginkább ezért szeretem ezt a műsort mert sok nyelv keveredik, de sajnos egyre több az angol dal, és úgy tűnik hogy előnyük is van ebből kifolyólag -
#5 inkább ne -
#4 bocs tényleg egy éve, csak az a daluk annyira gyenge volt szerintem, nekünk magyaroknak se nagyon tetszett igazán, hogyan várhattuk volna hogy majd megszavazzák -
#3 Pákó itt a magyar gyöngyszem, menjen, hátha valami terrormerénylet áldozatává esik. -
#2 Tavaly volt a Nox, de megérdemelték, de többet érdemelnek a 12. helynél. -
#1 Csövi!
Ez egy országok közötti tehetségkutató műsor, itt futott be annak idején az ABBA is.
Látta idén valaki?
Én sajnos nem, mert akkor volt a Megasztár döntő. De idén nem is volt asszem magyar résztvevő, két éve pedig a NOX járt kint.
Ti kit küldenétek ki hogy képviselje Magyarországot?
http://www.eurovision.tv