2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • QuippeR
    vicces, a szövege enyhén béna, a zene sem túl brilliáns, de azért megmarad az emberben
  • Taranov
    És mit szóltok a 2006-os győzteshez?
  • QuippeR
    Jamie-ék szerintem simán nyernének
  • Taranov
    Én biztosan nem engedném, hogy egy görög énekes angolul énekeljen és nyerjen. Ráadásul egy semmitmondó, rossz értelemben fülbemászó számmal.
  • Super Mario
    Ja, most már értem. ^^
  • Super Mario
    Egy csaj lehet egyszerre szörnyű és csinos is?
  • Mr Csé
    az a nox avval a kinos táncal szörnyű a csaj viszont johangu és csinos :)
  • Corset Girl
    én a Unique-t küldeném szerintem simán bejönne egész Európának, Gabiból sugárzik valami
    ha angol szám kellene (amit nem szeretnénk mert a magyart kell megmutatni a világnak) akkor Jamie Winchester & Hrutka Róbert együttesét indítanám
  • SiteDisagner
    Fene tudja, nem értékelik a magyar nyelv szépségét De mér a NOX ment? Az egy rakás kakaaaaa....
  • Corset Girl
    amúgy mennyire fontos szerintetek hogy a kiküldött előadó az anyanyelvén énekeljen?
    én leginkább ezért szeretem ezt a műsort mert sok nyelv keveredik, de sajnos egyre több az angol dal, és úgy tűnik hogy előnyük is van ebből kifolyólag
  • Corset Girl
    inkább ne
  • Corset Girl
    bocs tényleg egy éve, csak az a daluk annyira gyenge volt szerintem, nekünk magyaroknak se nagyon tetszett igazán, hogyan várhattuk volna hogy majd megszavazzák
  • SiteDisagner
    Pákó itt a magyar gyöngyszem, menjen, hátha valami terrormerénylet áldozatává esik.
  • Super Mario
    Tavaly volt a Nox, de megérdemelték, de többet érdemelnek a 12. helynél.
  • Corset Girl
    Csövi!

Ez egy országok közötti tehetségkutató műsor, itt futott be annak idején az ABBA is.
    Látta idén valaki?
    Én sajnos nem, mert akkor volt a Megasztár döntő. De idén nem is volt asszem magyar résztvevő, két éve pedig a NOX járt kint.
    Ti kit küldenétek ki hogy képviselje Magyarországot?
    http://www.eurovision.tv