2023
Eurovíziós Dalfesztivál
  • wantonly
    A "döntőbe jutott" az Apocalyptica is. /eschungary.extra.hu/

"A verseny döntőjének díszvendége és fellépője lesz a finn Apocalyptica. A heavy metal csellócsapatot amerikai menedzsmentje nem akarta elengedni a fellépésre, de a banda úgy döntött, ők mindenáron szeretnének jelen lenni szülőhazájuk eme fontos eseményén."

:O))
  • REALista
    Mostmár nálam is!:D
  • wantonly
    Nálam jó.
  • REALista
    Nem jó a link.
  • blackgamer
    Helyzetjelentés az Eurovíziós Dalversenyről Helsinkiből
  • blackgamer
    valakinek nincs kedve linkelni az összes idei fellépő dalát?
    kiváncsi vagyok már előre hogy milyen a mezőny
  • raven87
    Wendigo-t!!!!!
  • Desiderata #48
    Eurovision Song Contest 2007 - már lehet szavazni az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulójára
  • Harly18
    Azt még nem hallottam. Én pl.: szivesen hallanám a Magyarország cimű dalt, ami szerintem egy nagyon szép dalra sikeredett, bár Ibolyát nem szivlelem, de sok esélyt adnék neki. De tuti, hogy ez nem mehetne, mert idei dalnak kell lennie és sok kitétel is van még :)
  • Corset Girl
    az úszó EB daluk jobb helyezést ért volna el
  • Harly18
    Azt gondoltam :) Csaj nem ismerem őket......
  • Shiwo
    tavalyi győztes csapat..
  • Harly18
    Nem tudom kia az a Lordi :) De biztos jó volt. Szerintem jó dal volt a Forogj Világ. Csak élőben nem tudta úgy elénekelni, ami furcsa, mert a hazai válogatón pedig tök jól elénekelte... :(
  • Shiwo
    jah, a nox jó volt, csak a döntős számuk lett rosszul megválasztva...tavaly meg jobb is ,hogy nem indult senki, Lordi ellen esélyük se lett volna :P
  • Harly18
    Ezek közül szerintem egyik sem érne el jó eredményt. A nagy hiba az volt, hogy a Nox szereplését követő évben nem indultak a magyarok. A Nox-nak kellene ismét mennie, hisz már megismerte őket Európa és meg is szerették sokan szerintem. A Görög csaj, aki akkor nyert az is másodszorra indult, korábban középmezőnyben végzett.
    A Hooligans az meg egy vicc az Euroviziós szereplés tekintetében....
  • Shiwo
    mikor szavaztam, így állt a dolog: (szavazat/%)
    # Ákos 8527 16.0 %
    # Hooligans 19176 35.9 %
    # Koós János 1665 3.1 %
    # Lola 1136 2.1 %
    # Rúzsa Magdi 14468 27.1 %
    # Valaki más 8413 15.8 %
    # Összesen: 53385

én speciel valaki más-ra nyomtam..így hírtelen nem tom, hogy ki lenne jó, de ezek közül 1ik se sztem..
  • Corset Girl
    origo.hu weboldalon van egy szavazás hogy ki induljon Magyarországot képviselni

Ákos jó de nem nyernénk vele
    Hooligans beszédhibás és ezt külföldiek is hallanák
    Koós János :) inkább ne
    Lola szerintem ő befutna mert tiszta rágógumi és van valami Alizée beütése és ezt kajálják az emberek
    Rúzsa Magdi én őt küldeném ki szerintem ő tehetséges, jó a hangja és egy igazi egyéniség

szavazzatok ti is!
  • Dying Soul
    csekkold
  • SiteDisagner
  • Corset Girl
    sajnos elfogult vagyok a metál zenével, eddig egy számot se hallottam ami tetszene, Nox szélesebb réteghez szól

amúgy itt a lista hogy kiket jelöltek még 2005-ben, ti kit indítottatok volna Nox helyett? (a listából választva)
    én Karányit szeretem, de az is kisebb réteghez szól, esetleg még Lola befutott volna, mert hasonlít Alizée-hez
  • Shiwo
    hmm...én nem hallottam még róluk, de utánanézek .)
  • SiteDisagner
    Én nem védem a NOXot, söt, sztem egy kalap szar, csak mondtam h ez az új metalmilédi csapat sem vmi fantasztikus.
  • Herr Lehrer
    De a Lordi a maga műfajában rohadt jó,persze aki nem szereti a metált az elvből utálja ezt is:D
    Viszont a NOX a maga műfajában se jó,csak egy sima gagyi divatzene,népies elemekkel,hogy legyen benne valami újdonság,de ettől még gagyi zene.Az összes számuk ugyanolyan,tipikus "2 évig mi vagyunk a sztárok aztán eltűnünk a süllesztőben" csapat.Hallottál már az Echo Of Dalriada nevű együttesről?
    Na az igazi népi elemes zene,habár igaz,hogy ez is metál:D De a dallamosabb fajtából.ÉS nem olyan gagyi mint a NOX,éppen ezért nem is annyira híres,de ha ezek mentek volna ki,lett volna esélyük a nyerésre.Majd később lehet feltöltöm egy számukat ha lesz időm + kedvem:D
  • SiteDisagner
    Borzasztó, idegbeteg kinézetük, fejszerkezetük, zenéjük STÍLUSA! ..
  • Shiwo
    de legalább ránézésre nem homokosok..amúgy meg sztem max 1 számot ha hallhattál a Lorditól (azt ami lement a tévébe), akkor meg mi alapján alkocc véleményt ?
  • SiteDisagner
    Nos lehet, de Tokio Hotel egy nagy bekaki, uncsi, csak be vannak járatva az apuci által kreált rasztazenével... pfujjj
  • Corset Girl
    hááát izlések és pofonok, Tokio Hotel nálam egy fokkal mégis nyerőbb, Lordi borzalmas sztem
    NOX-nak viszont vannak szép számai és egyes dalokban hallhatók népi motívumok ami nem hátrány egy ilyen versenyen
  • Shiwo
    1et értek :)
  • Herr Lehrer
    Na és?
    Inkább legyen mindenki Lordi fan mint Tokio Hotel fan:D
  • sapkafej
    oszt nem leszarod?
  • Shiwo
    hát..az biztos, hogy jó reklám lett nekik, hogy nyertek, többen megismerték a nevüket..az meg majd elválik, hogy mennyire akadnak rá a divatfun-ok
  • Dying Soul
    Csak most hirtelen mindenki Lordi fan lesz, ez lesz később aggasztó.
  • Shiwo
    annak csak 1 előnye van..hogy magyar :)

egyébként az tényleg szánalmas, hogy egy metál-csapat poénból indul egy ilyen "neves" zenei fesztiválon, és simán nyeri..lehet hogy a közönségnek végre kezd elege lenni a nyálas zenével :)
  • Herr Lehrer
    mi bajotok ezzel?
    százszor jobb mint az a buzi nox
  • SiteDisagner
    hát ez szánalmas....
  • Shiwo
    ciki ? sztem abban a silány mezőnyben nem csoda hogy nyertek.. amúgy állítólag poénból indultak a dalfeszten :)
  • Taranov
    Az a tiéd-e!
  • Loál János #18
    Long live Zlad!
  • Corset Girl
    juj, az nagyon ciki, szerintem megbundázták a szavazást
    ennyi erővel a crazy frog vagy a tokio hotel is indulhatott volna :)
  • Shiwo
    a győztes, Lordi topicja :P