2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#95 most jön! -
#94 Másról én nemtudok, de a rendezők már nekik sem örültek.
Biztos félnek, hogy szegény nézők összef..ák magukat a kemény zenétől. :) -
#93 Na! Kik lesznek még rajtuk kívül? Az Apocalyptica gondolom a végén lesz. -
#92 Viszont a díszvendég az Apocalyptica lesz. -
#91 Új klippje van ennek a számnak? :)
A Lordi zenéje nem rossz,csak kár hogy ilyen atombrutálmetál kinézetük van holott azért ennyire nem durva zenét játszanak :)
Most hogy Finnországban rendezik gondoltam talán több metál együttes lesz...asszem tévedtem :S -
#90 akik tavaly nyerték, gondolom azoknak a klippjük:) -
greenish #89 jah, a tavalyi győztes... -
#88 ehh, meg kell hallgatni az összeset, és 15 perc álla rendelkezésre a szavazásra:D
példát vehetnek a magyarok a szavazós müsorukhoz O.o -
greenish #87 na már megy is, de csak úgy mellékesen: mi a franc volt ez itt az elején?! -
#86 eh hirtelen játék határok nélkülnek hittem:DDDDDDD -
#85 nah elkezdtem nézni, kiváncsi vagyok, hogy milyen...
de sztem úgy lesz mint az eb-n. hogy jajj tuti megnyerjuk, oszt lesz iss pofára esés:D
persze jó lene ha nyerne magyaro. csak magdid annyira nem csípem :(
-
#84 Igy van, de már megy egy ilyen beszélgetős műsor is. -
Lipi1980 #83 Ma este 21:00-tól kezdődik az M1-en!
Szorítunk Magdi! -
#82 1et tévedtem:D hánytól lesz, és hol? -
#81 "A La Sousourela elnevezésű reggeli műsor bemutatta az úgynevezett kiszivárogtatott listát, amelyen az elődöntő hivatalos végeredménye szerepel. A listát természetesen némi fenntartással és elővigyázatossággal kell kezelni (magyarul ez még csak pletykának minősül):
01. Lettország
02. Szerbia
03. Bulgária
04. Grúzia
05. Fehéroroszország
06. Magyarország
07. Moldávia
08. Törökország
09. Szlovénia
10. Macedónia
...
11. Andorra
12. Ciprus
...
14. Dánia
Az oikotimes hangsúlyozza: az EBU a hivatalos végeredményt csak a döntő után hozza nyilvánosságra." /eschungary.extra.hu/ -
QPR #80 senkit nem érdekel az eurosong?
-
#79 Az a beszólása elég gáz volt... -
QPR #78 Igen szavazhatnak a környező magyarok, meg a zeneértők is Magdira. Egy embert sajnálok, a Tótt gyereket a Hooligansból, mert őneki nincs kiért szorítani (csak egy jugoszláv a Magdi nem?)
Hajrá Magdi!!!
Éljen a magyar összefogás, majd mi megmutatjuk. (Habár anyaország ELDOBTA "mostoha"gyermekeit december 5-én). -
#77 hetedik -.- -
#76 kiváncsi vafgyok magdi hányadik lesz -
blackgamer #75 Portugal is helyes volt,
video -
blackgamer #74 amúgy arra számítottam hogy a lengyel szám továbbjut
jó csaj az orosz énekesnő, de úgy tűnik nem kellett Európának a szőke ciklon
ellenben a törökök még mindig eladják a "shikiriki"-s szinvonaltalan nyálas dalukat
[b]!!! itt elérhető az összes dal !!! -
blackgamer #73 a bolgár dal nekem bejön, megtaláltam a klipjét
van egy kis népi beütése -
blackgamer #72 Vajdaságból is (plusz magyarok lakta területekről) -
#71 mekkora f@szság, hogy van 4 kivételezett "nagyhatalom"
amúgy attól függetlenül, hogy Magdi jól énekel, még marhára nem biztos, hogy nyer is..az ilyen közönség-szavaztatós dolgokba marhára nem csak az énektudás számít..az sem biztos, hogy egy lassabb szám előnyt jelent, sőt.. -
#70 vagy ha más előnye nincs is annyi igen, hogy Romániából szavazhatnak rá... -
Lipi1980 #69 Óriási meglepetés???
Hol van a fületek? Kérdezhetné Pély Barna
Istenem!
Még egy ilyen szedett-vedett bandát! DJ BOBO?!?!?!? Melyik kukából kaparták elő? Még énekelni sem tud... Bár sosem tudott
Hát ebből a mezőnyből (minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy) Magdi nemhogy továbbjutott hanem toronymagasan ő volt a legjobb!!! Hogy miért mondom ezt? Ha figyelmesen végighallgatod az énekeket, akkor bármiféle hozzáértés nélkül is meg lehet mondani, hogy Magdinak azért van előnye a társaság nagy részével szemben, mert Magdinak legalább van hangja!!!
Alig várom a döntőt!!! És hogy mikor lesz? SZOMBAT 21:00 MTV -
#68 Ők már nem. :P -
#67 Akik Magdi előtt voltak? Nekem nem tetszett. Nagyon nem volt hangja.. -
blackgamer #66 az a punk csapat jó volt (Andorra), már a változatosság miatt :) -
blackgamer #65 persze azt tudom -
#64 Azt nem hiszem. :P
Ma még nem nyer senki, csak tovább lehet jutni a döntőbe. -
blackgamer #63 amúgy Magdi volt a legvisszafogottabb, lehet hogy ez előnyt jelent -
blackgamer #62 szerintem Izrael fog nyerni -
#61 Remélem. :) Hja, itt sincs nagy élet...
Ha van kedved nézz át Magdi topikjába. -
Lipi1980 #60 Ahogy látom az senkit nem érdekel, hogy hazánkat Rúzsa Magdi képviseli!
Remélem bejut a döntőbe! De ahogy az eddigi (első 10) előadót hallgatom ezeket símán lemossa a mi Magdink
Én nagyon szorítok Magdiért! -
#59 Most kezdődik az elődöntő az M1-en, ha valakit érdekel. -
blackgamer #58 Sandra Nasic a Guano Apes-ből, régi dal, azóta Guano már feloszlott -
#57 Ki ez az énekesnő? Le vagyok maradva. :)
Én nagyon szeretem őket, de csak a régi Metallica-s feldolgozásaikat szoktam hallgatni.
Sajnos az Eurovízión nem játszhatnak Metallica-t. -
blackgamer #56 az jó!