2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#296 Ez tényleg überfos hogy mindenki egymás pajtását pontozta fel. A legjobban onnan látszik, hogy az írek az utolsók lettek. Nem mondom hogy jó volt az ír előadás, eléggé középszerű volt, DE hogy az ukrán majomkodástól, az angol popsz@rtól meg a spanyol-görög jellegtelen makarénázásától 100x színvonalasabb volt az tuti és ennek ellenére utolsó helyen 5db pontal? (amit egyedül Angolától kaptak)
Szánalom. -
chokeerigo #295 Szlovákia szavazata kellett volna, de sajna ők nem indítottak jelöltet :( -
#294 Jah akkor már értem -
#293 Az ukránok nemvoltak az elődöntőben, alapból a döntőben kezdtek. -
#292 Most hozták nyilvánosságra az elődöntő eredményét. Itt 2. lettünk. :o -
#291 jah! Az Ukránoknak már az elődöntőbe kikellett volna esniük.
Nekem még tetszett a görögöké (Sarbel), és a franciáké is nagyon, ők is jók voltak. A Szerbeké nekem nem annyira jött be, nem gondoltam volna, hogy elsők lesznek... -
blackgamer #290 eMule-n millióan töltik ezerrel tőlem Magdi számát :) -
#289 jó az a 9. hely szerintem, egész sokan szavaztak ránk
bosnyák, finn, macedón, örmény, moldáv - ezek voltak jók nálam
(ukrán egyértelműen a legszánalmasabb fos) -
#288 Én sem értem mi késztette az embereket, hogy az ukránokra szavazzanak. 0 pontot sem érdemeltek volna. Szánalmasan néztek ki, csilivili ruhákban erősen homáros beütéssel és akkor még nem is beszéltünk a hangjáról ami nem volt neki, csak egy ratyi trendi dallamra épült az egész produkció. Nem sokon múlt, hogy nem nyertek... Na ez ULTRASZÁNALOM! -
[Walaki]D`Lair #287 na a bolgárok az megintcsak érdekes, sztem tökre nem volt jó :) -
blackgamer #286 bolgárokat tartottam jónak, nem véletlen hogy Magyarországtól 10 pontot kaptak
a dob, a népi dallam, a lány hangja és egész temperamentuma nagyon megfogott
itthonról ki szavazott Szerbiára? miért kapott 12 pontott? ezt végképp nem értem
szerintem a nyertes dal átlagos, az előadó és az előadás módja pedig pocsék volt
de ez van..... -
blackgamer #285 a "sikiriki"? Tarkan még több éve újdonság volt, de ez..... -
#284 Hopp, bocsánat a dupla üzenetért :-/ -
#283 Grat Rúzsa Magdi-nak, nagyon jól énekelt :) Én is többet vártam azért, mint 9. hely.
A török dal nekem is nagyon tetszett.
De hogy az Ukránok evvel hogyan lettek ennyire elől, azt nem igazán értem :S -
#282 Grat Rúzsa Magdi-nak, nagyon jól énekelt :) Én is többet vártam azért, mint 9. hely.
A török dal nekem is nagyon tetszett.
De hogy az Ukránok evvel hogyan lettek ennyire elől, azt nem igazán értem :S -
#281 A verseny színvonala a béka segge alatt van és nem is fog javulni. Ilyen Ukrán meg hasonló "dalokkal". Nem is merem elképzelni jövőre, hány ilyen s*ar gagyi fog indulni....és nyerni talán :( -
[Walaki]D`Lair #280 az ukránokat én meg a helyi vidéki TV közelébe nem engedném, nemhogy egy ilyen rendezvénybe... -
[Walaki]D`Lair #279 A török dal kurvajó volt, baromira fülbemászó :))
Szerbeknek gratula, bár én a Moldovai csajnak drukkoltam (meg Magdinak) -
#278 Törökön vagy ledöbbenve... neki a 10. hely közelébe nem lett volna helye a produkciója alapján. -
#277 az ukránok után még esélyes is lenne... -
#276 Jövőre Pákó és Győzike duett legyen + szintiboy zenél és előadják a Rebeka című számot. Úgyis mindegy kit küldünk. -
#275 Gratula Magdinak, ő megtette amit tudott, nem rajta múlt!
-
#274 mondjuk télleg nem rossz ez a szerb -
#273 Mondjuk számomra az ukránok tingli-tangli elmebeteg buzi showja a megdöbbentő, hogy hogy a fenébe lehet második legjobbnak mondani? -
#272 Jó az a 9. hely:) -
greenish #271 nah, ezt is láttuk, jövőre pedig reméljük hasonlóan jól teljesítünk -
#270 Akkor izzíthatjuk Pákót :) -
#269 Nem tudom én valahogy sokkal jobbnak vártam a 9.-nél....bár volt még sok jó, de sok ROSSZ is akiknek a közelébe se kéne lennie (még a döntőnek se) -
#268 Jó cakát mindenkinek ! -
#267 topicot 2. helyre felhoztuk... -
#266 Rúzsa Maddi + a ránk szavazó országok -
#265 42ből 9. helyezet... gratta Magdinak
és jövőre auton döntősök vunk.. -
greenish #264 128 pont, 9. helyre volt elegendő... :( -
#263 Belgrád..fasza -
#262 örülj, hogy nem az ukránok.. -
#261 azoka rondák nyerték meg pffff:((( -
#260 hehe...majdnem magyarul ejtette a Bulgáriát :D -
greenish #259 na, uccsók vagyunk -
#258 úgy tűnik.. -