2023
Eurovíziós Dalfesztivál
-
#1136 de szar, Lenájé meg sokkal faszább+látvánxyilag is ott volt ennél több nem is kell, jó hangzás,faszal alap,jó előadás,szép lány...:D
-
#1135 Ok, hiába egy valamilyen szám, de ha nem lenne volt SZU, a ruszki buzik nem lettek volna ennyire szarok, és a Blue egyszer is elénekli a számukat a döntő előtt legalább egy nappal, és nem a döntő előtt 5 perccel, akkor nem ők nyerik. Dana International még a régi gárdához tartozott. Az új szavazási rendszerben már be se került. Kell a minőség, de felesleges reménykedni jó helyezésben, max. csak ha nagyon jó vagy. -
#1134 +1
az mekkora fasza lenne már, gyááá
pont nemrég néztem meg pár régi részt, jó volt nosztaligázni -
bippo #1133 Hát nekem is (Lena). Csak sajnos nem egy színpadképes dal.
Blue-ról inkább nem mondanék semmit.
Murder is örülhet, az olasz szám 2. lett.
-
Cike #1132 hát 2012-ben irány Baku ezt se gondoltam volna:D -
#1131 trolololol -
#1130 Az úniós elnökség alatt se tudtak kiküldeni egy nyertest na ez...
-
#1129 De a zene pörgős volt, legalább :) -
Mentoloshurkaka #1128 Lordit akarom!! -
#1127 Na találkozzunk jövőre. Akkor is biztos lesz mit fikázni:D -
#1126 az a szar kék?pfejjj legutólsó ócska maisntream love szotyi -
seilafertee #1125 na akkor jöjjön a nyál :)))) -
#1124 Hát lehet jobb lenne, ott volt amikor nyertünk :) -
#1123 Mi kell a sikeres szerepléshez a versenyen? Hát tövig kell nyalni a többi országnak Gundi azt kell -
#1122 ... -
#1121 Hát verjetek agyon de nekem az jobban bejött, mármint a zene. -
#1120 Jó éjt! -
Monoton #1119 -
#1118 Legalább nem nekünk kell rendezni. :D -
#1117 Hát legalább most már tudjuk, hogy rohadtul nem számít ki milyen teljesítményt nyújt. -
#1116 na remélem jövőre ehelyett a szar helyett inkább a játék határok nélkült folytatják, annak legalább lenne értelme... -
seilafertee #1115 akármennnyire szar is ez a szavazási rendszer, nem nyert volna azerbajdzsán ha nem lennének ennyire izé..... hát rájuk szavaztak legtöbbet -
bippo #1114 Na, Lena lenyomta a Blue-t. -
#1113 Azért nem semmi. Mi vagyunk Európában az egyetlen olyan szétesett ország, ahol a volt országrészek basznak minket támogatni. :D -
#1112 ja benne vagyunk az első ötbe csak hátulról -
#1111 Na, megint tanultunk valamit! -
#1110 a spanyolok előzzenek már meg minket. Akkor legalább az utolsó 3ban dobogósak lennénk:D -
#1109 szerintem ez tényleg jó volt. :)
nem akarom Katit, a magyarokat bántani, de jó magamnak se tetszett a dalunk.. :) :( -
ricsa008 #1108 szégyen :(
ennyire nem volt azért rossz Kati sem
Jól mutatja ez az egész európa izlését -
Louis Cyphre #1107 Huhh, de leszerepeltünk! -
#1106 Ja. :D -
#1105 Sejtettem ,hogy nem leszünk túl elől de azért ettől jobbat reméltem még én is. -
#1104 a mostani jobb volt mint ez... -
Mentoloshurkaka #1103 Igazam volt végig mikor itthon is előre megmondtam, hogy az egész etnikai indíttatású lesz. szlávok szlávokra voksoltak, moldávok románokra...stb -
bippo #1102 Na, az első helyen olyan 3 ország van, akiket meg kéne hallgatnom, mert amikor mentek, annyira unalmasnak tűnt, hogy nem is figyeltem. -
#1101 utolsó 4be benne vagyunk. Az se rossz:) -
Ironman2 #1100
Tavalyi nyertes -
Shelton #1099 nevetséges ez az eurovíziós szarfesztivál.. -
#1098 Nem. Egy picit is jó volt a szám, a ruszkik szarok voltak, a törökök meg kiestek. :D -
ugot2know #1097 románok 12 pont?