59
-
jin #19 A Nindedó lehet akármilyen olcsó, a kutya sem fogja megvenni. Az xbox 360 már most bukás Japánban. -
csomi #18 Csak annyira volt hivatalos cafolat mint amennyire hivatalos volt hogy butitjak. Egyetlen egy dolog biztos ps3-al kapcsolatban, hogy semmilyen megrengeto ereju jatekot nem voltak meg kepesek felmutatni. MOst mar 2 E3 eltelt ugy, hogy csak demoznak a gepeik, de kezzel foghato atuto ereju jatek semmi. Mire varnak meg? Amig az nem lesz visszamehet oda ahonnan jott, a beka segge ala. Egyelore csak nagy rakas elmelet az egesz gep. Tehat egy semmi, pedig mar nem sok ideje van hatra. Lesznek itt meg nagy koppanasok. Nem a kockafeju dzson felekre gondolok akik vannak annyira hulyek, hogy a szemuknek sem hisznek csak ismetelgetik magukat ami mar csak szamukra nem unalmas, ok tenyleg megvennek 2x annyiert is. Bar mondjuk ekkora ujitassal mint ez a hirtelen belegondolt mozgaserzekelo ezert erdemes amit ok mar joval nintendo elott kigondoltak csak eddig nem volt lehetoseg megvalositani. Es arra sem, hogy a gyonyoru joystickjuk kinezetet megvaltoztassak. Igaz egy idegi volt az a bizonyos kifli joy... pedig milyen jo otlet volt. Faszan lehetett volna vele bumerangolni es dzsoni fiukakat jol fejbedobni vele. -
#17 Milyen bénaságát?! -
#16 Gondoltam hogy a Sony bénaságát is öszefüggésbe hozod stabil paranoid xbox tüneteiddel. -
#15 Ja, a PS3 akkor is kelendő lenne, ha a duplájáért adnák. AZ elején úgysi midne elkőpézelhető készletet felvásárolnak az emberek, csak ez első rohaomok után jönnek azok, akik már árérzékenyebbek (mint én is). Én megvártam anno, míg 100eHUF-ra csökkent a PS2 ára és akkor csaptam le rá (végülis nem volt vészes kivárni). Most lehet korábban szerzem be, már jobban megengedhetem magamnak és a többi hozzávaló már odahaza pihen... (és ha belegondolunk, ma Magyarországon MINDENNEK jóval jobban nőtt az ára, mint a PS2/PS3 debüt ár közti különbség!)
Amúgy sem az alapgép ára a legdöntőbb, hanem a szofverellátottság. Abban van a konzolgyártó cégeknek is az igazi biznisz. Igazából ingyen is adhatnák a bazidrágán előállított kütyüiket, mert megfelelő jogdíjakkal a fejlesztőcégek becsengetik a vásárlók játékbeszerzéseiből származó aranyait. -
#14 a PC is tud, ha majd nem vindóz lesz rajta, benne pedig 8 magos CPU és 3db Aeiga, PCI-X-IV csatolófelületen összekötve, külön táppal. -
#13 "A Sony helyzetét az sem segíti elő, hogy állítólag a japán óriás lebutítja a konzol komponenseit, elkerülve az esetleges melegedési problémákat, valamint hogy jobb eredményeket érjen el a sorozatgyártásnál. A hírek szerint külső táppal és lassabb processzorral kerülne majd forgalomba a cég játékgépe."
Bazz, ezt már 2 hete megcáfolta a SONY - HIVATALOSAN.
"A Playstation 3 az árával ütötte ki magát a nyeregből..."
A PS2 ~160ezer volt megjelenéskor, alig volt rá game, és ölték egymást érte az emberek világszerte. Miről beszél ez a fasz, lefizette bill gécc vagy a kis golyófejű náci haverja? -
BiroAndras #12 "Pl valódi fejlett particle phisics!"
PC is tud, ha majd a GPU-kat munkára lehet fogni.
De a multicore procik is jók erre. A mi fizikánk is elég durva dolgokra képes, pedig csak egy töredékét használja a procinak. Ha kap egy egész procit, vagy pláne egy egész GPU-t, az nagyon brutális lesz.
Az XBox meg 3 magos, némi vektoros támogatással.
Bőven van mivel fizikát számolnia.
Bár a a PS3 elvileg fizikában mindent ver, mert itt nem korlátoz a kevés memória, és az egyszerűbb proci.
"Lebukott az Ageia!"
Azt mondják, hogy mindössze annyi a baja, hogy a sima PCI busz sávszélessége harmatgyenge. Elvileg lesz PCI-X változat, aminek már tényleg ütősnek kell lennie. -
#11 A Cell nem SONY okosság, létező újgenerációs (és architektúrás) proci, amit sokmindenre szeretnének használni a jövőben. Tesztelhető, ellenőrizhető, így hiába hazudnák le a csillagos eget a piárosok, van egy hihető szint azért.
Cell van már egy ideje, nem lehet ráfogni, hogy kamu (sem a teljesítményére). -
dez #10 Aham, azt is csak "mondják", hogy van benne 8db vektorproci mag, saját szupergyors local rammal - azok valójában nincsenek is ott, csak dísznek rajzolták oda őket, és a lapka csak viccből olan nagy. :P
Vagy másként: mint ezekből a táblázatokból látható, a gyakorlati teljesítmény általában a fele az elméletinek (de előfordul, hogy megközelíti). Tegyük fel, hogy a Cell gyakorlati maximuma is csak a fele az elméleti 220 GFLOPS-nak (half precision), azaz 110. A leggyorsabb P4 elméleti maximuma ~8 GPLOPS (half precision), gyakorlatilag meg ~4. Nos, tök mindegy, hogy az elméleti vagy a gyakorlati értékeket hasonlítjuk össze, az eredmény az, hogy a Cell ~28x gyorsabb. -
#9 Legalábbis ezt mondják... -
dez #8 Már nem azért, de a Cellnek tényleg nagyon nagy a számítási teljesítménye, fél vektormag lenyomja a Physxot. A sávszélek is jóval nagyobbak, mint a mai PC-kben. -
Jetdash #7 ezt is sasold meg
még nem használja ki semmilyen game,de ennek eljön az ideje előbb vagy utobb
Erre meg kiváncsi leszek:"A PS3 viszont azért tud olyat amit még a PC 1-2 évig nem"
:D -
#6 Pl valódi fejlett particle phisics!;)
Lebukott az Ageia!;) -
#5 hát erre én is kiváncsi lennék... -
Szeszmester #4 Szerintem nem érdemes hansonlítgatni PCt és Konzolt, teljesen más a 2.
A box is tud olyat, amit a PCk nem fognak 1-2 évig.
A PS3nál ezt mire értetted? -
#3 Az X360 olyan mint egy combos Tecso PC, az ára viszont sokkal kevesebb. A PS3 viszont azért tud olyat amit még a PC 1-2 évig nem, pláne ennyiért. és hiába nem olyan olcsó.
A Playstationnak ráadásul van egy olyan tekíntélye, amit a Sony azért 10 év alatt igen csak jól felépített.
Szal ez az Enderle csak mondja a hülyeségeit. Azok az emberek akik '95-ben szájtátva Tekkenezték végig a karácsonyt, amikor a papa meglepte őket a konzollal, ma már megtudják venni maguknak a PS3-at is. (Sajnos nem nálunk!;((( -
#2 lejjebb megy majd az az x360 nagyon hamar
csak vigyék amíg lehet !:D -
#1 Baromság a japcsik csak wii-n és ps3-on élnek majd...
A ps3 ugy fefogja magát hozni mint az xbox1... szerintem