Te vagy az életem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a brazil és társai szappanoperák.. na azok ki tudnak bárkit készíteni :S
csak a nõk nézik <és a melegek>és a melegek><#gunyos1>#gunyos1>
practitioner of the forbidden arts of death
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
mert mind ugyanaz. Nem kell agytrösztnek lenni, hogy levágja az ember.>mert mind ugyanaz. Nem kell agytrösztnek lenni, hogy levágja az ember.>
...és igen, az én hibám, hogy általánosítok, amennyiben nem ez lesz nyilánosan bocsánatot kérek mindenkitõl...
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
amit kaptam... (10 perc után) nyávogás, affektálás, hidegrázás
Nem nézek ilyeneket, csak kaja közben megy a TV a konyhában és sajna az öcsém rabja az ilyen nagyiparú megaklisé khm...-onak
Aki szivacsosítani akarja az agyát ammak csak azt tudom ajánlani, hogy nézze halomra, hízzon el és gyûjtsön Eszmeralda szemmûtétjére!
Ennyi a véleményem, mert ezt még szabadon kinyílváníthatom...
NAtáliátol meg kiver a mocsárláz.
#18 - ez így van...
már is több karaktert írtam, mint amennyit megérdemel...
mert 3-ból ki lehet fejezni
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
I will use google before asking stupid questions.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
http://www.lohere.net - a MagyarChan
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
http://www.lohere.net - a MagyarChan