Te vagy az életem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
24 a jó <#eljen> persze csak annak, aki elviseli a velejáró függõséget..

neeee ! már ennek is topicot nyitnak ?? nagy nehezen a csacska topic kihalt erre most ez ! befejezhetnék ezeknek az olcsó szaroknak a gyártását dél amerikában mert elõbb utóbb az evolúció visszafele indul el ezeknek a szaroknak az irányába...

kiez? biztos valami dog-gay p0rn0 filmbõl szabadult palesztín...

te meg kint az úton dolgozol a PEntásokkal jó munkásember , ezért nemtudod megnézni...

Frosty01
jóbarátok na az jó <#eljen>
de a brazil és társai szappanoperák.. na azok ki tudnak bárkit készíteni :S
csak a nõk nézik <és a melegek><#gunyos1>

practitioner of the forbidden arts of death

A haverok köszt vagy a jobban-rosszban se jobb. Szappanopera sux. Szegeny Joey Tribbiani. :D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Jagi
valahogy így :)
és megspóróltunk 1200 rész nyávogást :)

DJ Skyline
szerintem leadhatnák az elsõ rész félóráját,majd reklám aztán jöhet az utolsó rész utolsó fél órája,és kész <#idiota>

xD

Jagi
XDDD

mert mind ugyanaz. Nem kell agytrösztnek lenni, hogy levágja az ember.>mert mind ugyanaz. Nem kell agytrösztnek lenni, hogy levágja az ember.>

...és igen, az én hibám, hogy általánosítok, amennyiben nem ez lesz nyilánosan bocsánatot kérek mindenkitõl...

REALista
Mert minden ilyen sorozatban csak az megy!!!!Túljátszot nyafogással van teli hogy mindenki megértse õket!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Taranov
Most látom, hogy júli 10-tõl indul. Akkor viszont nem értem, honnan tudod, hogy a 10. perctõl nyafogás van :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Mikor van ez? :D

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cement
tilcsák be -.-

respect to the man in the ice cream van

Slayerboy
<#eljen>

Voltam zárás elõtt. _______________

Jagi
mit nem: komolyságot, karaktereket, ésszerüséget...
amit kaptam... (10 perc után) nyávogás, affektálás, hidegrázás

Nem nézek ilyeneket, csak kaja közben megy a TV a konyhában és sajna az öcsém rabja az ilyen nagyiparú megaklisé khm...-onak
Aki szivacsosítani akarja az agyát ammak csak azt tudom ajánlani, hogy nézze halomra, hízzon el és gyûjtsön Eszmeralda szemmûtétjére!

Ennyi a véleményem, mert ezt még szabadon kinyílváníthatom...
NAtáliátol meg kiver a mocsárláz.

#18 - ez így van...

már is több karaktert írtam, mint amennyit megérdemel...

mert 3-ból ki lehet fejezni

Mr Csé
natália orália :D

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

megnézted és nem tetszett? mit váértál tõle, amit nem kaptál meg?
Jagi
pf... fos...

Metwork
azért mert a fórumozók nagy többsége nem azt lesi a világban, hogy minek lehet topicot nyitni

I will use google before asking stupid questions.

Gyerekek: Ne nevezzetek mar a szappanoperakat sorozatnak! Olyan lehangolo..

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

akyyy
hogy te mekkora egy tehén vagy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

búúú

Snecie Smicie
:c->

&#8222; &#8230; Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy &#8230;&#8221;

sweech
:D

remélem több része lesz mint a barátok köztnek meg a hetedik menyországnak együttvéve :C

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Sadist
légykaki :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

cicai
most az miért fáj mindenkinek?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
http://index.hu/cikkepek/franko/0109/oreiro2.jpg

cicai
majd megtudod:)

sweech
mér ne lehetne?

REALista
Minden új sorozatnak topicot nyitsz???

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DJ Skyline
dejó megint lesz natalia olajtó!:\

ban

http://www.lohere.net - a MagyarChan

sweech
az ki?

cicai
Új sorozat az RTLen az oly szeretett Nataliával.