24
Mappák kódolása !!!???
  • lotsopa
    Az a baj hogy ellentétes dolgokat szeretnél, ha hozzá tudnak férni a mappádhoz, annak tartalmához akkor módosíthatják azt.
  • adamant
    Üdv mindenkinek! A mappa zárolása csak programokkal lehetséges, és programokkal nem érdemes szórakozni. Nekem is van egy-két dolog, amit nem szeretném hogy lássanak, de ezen lehet segíteni. Ha van a gépeden rar. (kötegfájl), nincs más dolgod, mint kijelölni a fájlokat, vagy mappába rakni, és magát a mappát kijelölöd, katt jobb egér gomb, archiválás vagy tömörítés. Ekkor meg fog jeleni egy panel ahol be tudsz állítani minden, köztük van egy olyan lehetőség, hogy jelszó védelem. Katt rá, és beírod a jelszót,ok, majd meg lesz a köteg fájl. Senki nem tudja bántani, mert ha valaki rá megy hogy "kicsomagolás", nem tudja kicsomagolni, mert kérni fogja a jelszót. Remélem tudtam segíteni. Sok sikert! Ha nem sikerül szólj, és leírom bővebben.
  • teckdeck
    Hy all!
    Azt szeretném kérdezni, hogy hoygan tudom azt megvalóssítani, hogy lekódolok egy oylan mappát amit felteszek netre amit lelehet tölteni.
    Ezt a mappát meg a töbi hozzátatozót(ezeket nem akakrom lekódolni)csinálo kegy telepítőt belőlük és ezt tenném fel netre. És akik leszedik az internetről nem szeretném hogy azt a mappát módosítsák vagy kiszedjenek belőle vmit.
    Válaszaitokat előre is köszy.

Üdv
    Teckdeck
  • Schwarz
    csak tudnám miért egyszerűbb azt írni, h "hideolt" (f*sza magyar szó) ahelyett, h "rejtett"???
  • gordonmail
    pffffffffffffffffff
    Valahogy nemmerném rábízni a NASA jelszavaimat :D
  • Palinko
    vagy hidelod a mappát és beállítod,hogy ne látszódjonak a hide cuccok...ha te vagy a gépnél azt állítod be,hogy látszódjonak a hide cuccok és akkor mindent látsz:D
    előnye:nem kell fejben tartani a kódot :D
  • Schwarz
    csak NTFS-en megy FAT32-n nem
  • baajos
    Nálam a tartalom titkositása szürke,nem lehet bepipálni. Ez mitöl van??
  • PeeTeR
    lock folder xp (legegyszerubb)
  • lpmaskmancick
    de az XP-be csak system32 mappa van,system 16 nemvan
  • Schwarz
    azt csak billgécc tudja :D
  • Slayerboy
    Ez jó, csak az vele a szívás, ha behal a rendszer. Nekem egyszer behalt, nem indult ez az op rendszer... egy másik vinyóra feltettem egy XP-t, hogy átmásoljam a cuccokat amik kellenek a behalt windowsról, csakhogy nem lehetett átmásolni, mert le volt védve... Így a cuccok elvesztek. :(
  • Sir Quno Jedi
    TrueCrypt
    Extra Drive Creator Pro
  • tobias88
    és ez mit okoz???
  • Vlala #10
    A Szex képek mappát pedig a legegyszerűbben úgy tudod lekódolni, hogy bemásolod a Windows\System16 mappába. :)
  • Ch_Slater
    chmod 700 <DIR>
    jah ez linux :)
  • Schwarz
    mappán jobb gomb/tulajdonságok általános fül, speciális gomb "tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében" bepipálni ok, hepi
  • saitek
    Eszközök - Mappa beállításai - Nézet.
    Itt kapcsold ki az egyszerű fájlmegosztást. A fájlok tulajdonság paneljén megjelenik egy "Biztonság" fül, ahhol részletesen be lehet állítani, hogy ki mihez hogyan férjen hozzá.
  • kisfigi
    :D
  • akyyy
    fórumba ne emailbe várj választ!!!
  • Shadow_THH
    van olyan program
  • alert
    Dokumentumok és egyéb mappa védhető azzal, ha külön felhasználókat csinálsz, de rendszergazda joggal mindegyik elérhető. Van olyan program, ami egyes mappákat zárolni tud, de csak akkor ha azt a windows-t használod. Tehát ha pl átrakod a vinyót egy másik gépre és más vinyóról boot-olsz, akkor már hatástalan. Ugyanez a helyzet a command prompt-al. Innen általában akkor is elérhető a mappa ha a windows explorer-ből nem. Szóval a programok is könnyen megkerülhetők. Talán NTFS-re van valami jókis progi? Nem tudom...
  • NEOreg3
    nincs elég windows xp topig ahol feltehetnéd a kérdésed?
  • Naburka
    Sziasztok az lenne a kérdésem hogy lehet Win Xp alatt lekódolni eggyes mappákat pl: A dokumentumok mappát hogy tom lekódolni hogy csak én férjek hozzá az adott gépen ?
    Válaszaitokat előre is kössz.

Ha tudtok akkor e-mailben válaszoljatok : [email protected]

Kössz !