Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
hátha vki kitalálja..
Amúgy úgy látszik nem tudjuk Ramy😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Settlersbõl nekem csak az elsõ rész van meg, de még nem játszottam vele, rajta van a fólia a CD-tokon 😊
Settlers 3-4-5... stb mind szar.
De a felújított Settlers II és a kiegészítõ nagyon jók. Pont olyanok, mint a régi, csak 3D-ben😄 Igazi élmény, próbáld ki!
(van hozzá magyarítás is... csináltam XD)
dudu: várjuk a képet😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Legjobb stratégia, amit valaha kiadtak. Persze erre a címre még a starcraft is eséllyel pályázhat, mindkettõ jó nagyon😊
Ha valaki nem szereti a stratégiai játékokat, általában AOM-t veszem elõ😊 (vagy Settlers 2-t speciális esetekben)
Age of Mythology.
Aztán ha igen, akkor csináljunk úgy mintha átadtam volna a jogot...<#eplus2>#eplus2>
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"The trees move. Do you not see it?"

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal