Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NFS Shift
The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

dudusrac
Ja

The Protector
Arx Fatalis

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lusta rakni, nem fejti meg, mert megint kikap 😛

De szerettem!

dudusrac

EnZsolt
Akkor ne fejtsd meg? 😮

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Bocs de nagyon nem értem rá, hogy megnézem a fórumot.
The Protector
Igen.Multiplayer azzal akartam picit nehezíteni.
Te jössz.

dudusrac
Bionic Commando?

The Protector

Az.
The Protector
fahrenheit

Nem.
Daell Drow
silent hill 3?
Õ nem szokott soha rakni vagy átadomozni, szerintem kár is foglalkozni vele.

Megfejtés: Mini Ninjas

Új feladvány:
RedDevilsza

(ja és máskor legalább egy átadomot beírhatna megfejtõ)

Nekem vannak benne videók, bár én lassító programot nem használtam (ennek persze a videókat aligha kell érintnie), nálam nem túl gyors játék, sõt bizonyos részeknél még be is szaggat. Valószínûleg átnyergelek VirtualBoxra, úgyis ki akarom próbálni, hogy hol tartanak a D3D-vel.
Broafka
áhh, köszi, ezt kipróbálom. Úgy láttam a videók nincsenek benne, vagy amúgy sincsenek?

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
resident evil 1-et hogyan tudom játszani PC-n?

Az bizony.
Resident evil 3 : nemesis
Hát, végigszaladtam rajta néhányszor, amikor asszony üzleti utakon volt, én meg otthon ba... unatkoztam. 😊

Mindenesetre taky fedte fel elõször, hogy melyik széria, de hogy ne álljon a topic, lássunk valamit.

Egyszerû, régi, bár egy picit csaltam 😛

És hogy miben csaltam?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bonus costume, new game+ -ban van csak

Aki biztosan tudja, az a válasz mellé teheti is a következõt.
Antiga
nemsemmi memória ! 😄

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

dudusrac
Nem csal, helyes a válasz.

Az lesz az, méghozzá a második rész, a sith bázis a Malachor 5-ön. Legalábbis ha nem csal az emlékezetem.
takysoft
nekem valamiért az SW Kotor ugrik be...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

JackSparrow88
Mirror's Edge...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

dudusrac
Nem

The Protector
Az új POP?

dudusrac
Tessék itt egy újabb:

The Protector
sõt egyik trailerben sincs a coming soon emblémáknál pc.szal asszem ezt is baszhatjuk.😞Ez van.

dudusrac
Ja, pont most néztem a hivatalos oldalt, de nincs ott hogy jönne pc-re.

The Protector
a 2 asszem csak készül és nem is tuti h lessz pc-re.

dudusrac
Elfogadom, bár ez az elsõ rész. A lényeg, hogy pörögjön a topic.

Marvel Ultimate Alliance 2. <#fejvakaras>

dudusrac
Azt hiszem, miután tíz napig állt a topik, teszek egy képet.

igen
bocs, hogy nem válaszoltam, csak suliban voltam<#idiota>
de szar... a punisherben ilyen szörny is van?:S

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Broafka
jaja, ez biztos a punisher, már kinyírtam ezt a tagot 😊

Biztos, hogy a Punisher, tegyél nyugodtan 😊

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Az.
Bár kiváncsian várom h MI a játék neve.MAjd Ramy elárulja.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Zomil
köszi a tippet lehet meglesem ha tényeg ugyanaz mint az eredeti 2 csak 3d-ben 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

takysoft
szabad a gizda

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ramy se tudja😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

The Protector

Kurt Russell-the game?<#hehe>