Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"SLICE of LIFE\"
boszorkány az van benne.......de olyan zimbes-zombis-lánccsörgetõ szellemes csak az elsõ részben van.
viszont van egy rész a DS-ben , ami naon para....az árvaházas rész
viszont van egy rész a DS-ben , ami naon para....az árvaházas rész
\"SLICE of LIFE\"
nyert, vki tegyen.
Mi is lehet ez <#szomoru1>#szomoru1>...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Lenne egy kérdésem azokhoz akik kijátszodták mind a 3 Thiefet:
a Deadly Shadows mennyire horroros, mert olvastam hogy a Metal Age-be nincsenek olyan kemény horror elemek mint a a Dark Projectbe.Amit én persze nagyon szeretek, a dark Projectbe is azok voltak a legjobb részek ahol hullák, szörnyek, szellemek voltak.
a Deadly Shadows mennyire horroros, mert olvastam hogy a Metal Age-be nincsenek olyan kemény horror elemek mint a a Dark Projectbe.Amit én persze nagyon szeretek, a dark Projectbe is azok voltak a legjobb részek ahol hullák, szörnyek, szellemek voltak.
Qwerty4
hl2 episode one?
Biza ez a világ legjobb játéka szerintem, a Half - Life 2
valaki játszodott az Episode one-on?
valaki játszodott az Episode one-on?
Qwerty4
Qwerty4
nem , de nézd a jobb alsó sarkot......az árulkodó.......ha Thieffel játszottál , akkor ezzel is 😊
\"SLICE of LIFE\"
nekem is a 3. kedvencem de sajna még nem tudtam kijátszani a The metal age-t és a deadly shadows-t, éppen ezen a héten szereztem meg.De a The dark Projectet imádtam.
Qwerty4
csak azért tudom , mert ez a kedvenc játékom 😊
....van a Thief és van a többi játék 😄
....van a Thief és van a többi játék 😄
\"SLICE of LIFE\"
igen ez a Thief - The Dark Project
yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!
Qwerty4