Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheaper
army men ?:S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Crimsonland lett vóna <#szomoru1>

Akkor itt az új

BEAST
akkor rakjon képet akinek van =D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Igeeen, talált. 😛

BEAST
4 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nembiztos, hogy az, de ha mégis az lenne, hanyas rész lenne?😄

BEAST
Dynasty warrior? =)

Kedvenc game-m és nemrég végre sikerült pc-re megszereznem <#vigyor0>

sztem nem õ... ez a kép a játék megjelenése elõtt is megvolt az újságokban 😊
WazheadBoci
esetleg ezt ajánlanám képfeltöltésre
kép feltölt

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

Broafka
ez jó kép, te print screenezted?
ilyenre nem is emlékszem a játékból, pedig nem hosszú, és már végigvittem 1X 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

tigeroo
átadom : aki marja
Magyarul inkább "Halálos Árnyak" 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

peeter22
Talált. Te vagyon...

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

tigeroo
thief 3
peeter22
Nem egészen, de jó a megközelítés.<#nevetes1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

DJ Skyline
a gyilkos árnyék

peeter22
törölt hozzászólás

jáj szori, el vagyok foglalva, valaki rakjon helyettem

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

peeter22
törölt hozzászólás

Broafka
nem nem baj, Skyline magyarázta el az elõbb, csak mert régen (régóta már) nem lehet képfeltöltés.hu-ról feltölteni képet SG-be, de ezek szerint te másmilyen képfeltöltést használsz, vagy nem tom :-/

peeter22
igen, te vagy.

Boiling Point - Road to Hell

peeter22
nem.

peeter22
Lehet, én ezzel rakom be mér baj?

DJ Skyline
csak a kepfeltoltes.hu-ról nem lehet,de ahonnan linkelt az eof.hu

DJ Skyline
far cry?

Broafka
ez mi volt?

Broafka
heh?
képfeltöltés? lehet képfeltöltésrõl már beszúrni képet?
amúgy pássz, gõzöm sincs mi ez, és nem is tippelek, mert nem tudom 😛

peeter22
törölt hozzászólás

Rage47
jah, változott a szabály, bocs😊)
a megfejtés Kohan 2

nem

dudlibond
age of Wonders 2

na akkor rakok én mert lejárt az idõ

sztem nehéz

vmi quake??

pejnkilor :v

BUDA > miskolc.

LasDen

szvsz elég könnyû.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hmuda
MMO, sicc.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Rage47
pil😊
Speedbreaker
képetmá!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Rage47
nah még szerencse. én jáccottam, ezért mondom h jo game az enter the matrix😊
Broafka
pássz, azzal nem játszottam 😊

Rage47
path of Neo szted jobb?
Broafka
nah ez az...
a játék alapból grafikailag nem volt rossz, de amúgy nagyon gyönge darab volt...
viszont a programozási része az nagyon bejött, egyszer csak e miatt akartam felrakni újra, de nem találom sehol sem a játékot...
sajnos az a hackalési része is a storyval bõvült, szal ha nem mentél a storyval akkor nem tudtál a hackeléssel sem tovább jutni...

Rage47
enter the matrix ? mondjuk a játék nagyon tetszett/tetszik abban.
Tomalak
Deus ex? 😄
Broafka
azta, miben is volt? volt egy játékban, amit tudom hogy maga a játék borzasztóan gagyi volt, vagyis szar, de az egyetlen jó dolog volt benne hogy lehetett benne hackerkedni... jaj mi is volt az? segítsetek már 😄

Mr_no_NaMe
Bazz pedig én tudtam :S
Gyakrabban fogok idejárni :S Míg le nem csordul a Titan Quest addig meek kicsit hackerkedni köszi az ötletet 😮