Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Félreértettél, én az #30163-ben említett "régebbi UT"-bõl néztem volna képet, aminek a kiegészítõjében "beszédesebb volt az a kard" , csak mert gõzöm sincs hogy az mi <#circling>#circling>
Azért köszi <#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Ettõl függetlenül jöhet az említett játékból vmi kép <#papakacsint>#papakacsint>
De írtam már elõbb is, hogy gondolom azért mozgásban szebben mutatott. Csak itt néz ki nagyon bénán.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Starwars- The Jedi Strikes back
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Itt a következõ:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nah lássuk mit kezdtek gyerekkorom egyik legélvezetesebb játékával<#pias>#pias>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
#29965: U2
Gonosz vagyok, nagyon gonosz >😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Átadom.
PSN: berghold
ODIN-nak nem ér 😛
fuckEA because of the 1.4!!!! I wanna do the dolphine diving!!! DD i miss you... vu|_v@**** premium member :PP
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De jó kis gamma volt hmmmm...
Nah akkor megint egy általam nehezebbnek vélt 8)

Itt a következõ, kiváncsi vagyok menni fog e <#circling>#circling>