Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

herczeg
mongyuk nemvoltam túl pontos de akkor pill és rakok

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Tigristank
Igen. (Pontosabban: Delta Force Land Warrior.) Amúgy te jössz. 😊

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

herczeg
delta force mittoménhány..

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Tigristank
Akkor itt a kép:

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

guardian hero
nyert

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Tigristank
Slipstream 5000

Vdanosss
majestic?

Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Talált.
guardian hero
Popolous - The Beginning

Pedig nekem meghozta a kép a kedvem ehhez a játékhoz 😊

De addig is vindikálom magamnak a jogot, és rakok képet:

OFF: Alapvetõen nem a kalandjátékok a kedvenceim, de mint minden mûfajban, itt is van pár jól sikerült darab, ami a kedvencemmé vált - a Sanitarium egyészen sajátos, egyszerûen zseniális, a King's Quest-ek pedig tényleg egyfajta sajátos tündéemese hangulatal rendelkeznek, de például a Syberia nem igazán tudott megfogni. Én inkább a régiekre szavazok, és kipróbálom õket DOS alatt vagy más trükkel. (Azért az új Sam&Max-et megnézem, ha megjelent az összes epizód.)
Mondjuk alapvetõen minden mûfajjal ez a helyzet: van egy-két zseniális játék meg a sok szemét.
SuperCharger
OFF
Ma is csinálnak még ilyeneket azért, csak hát ugye elég szûk kört vonzanak...
Broken Sword 3-4, Dreamfall:The Longest Journey 2, Keepsake, 80 Days around the world, Still Life, Moment Of Silence. Meghát sztem a Runaway 1 sem volt rossz, és mindjárt itt 2...
Szorri, biztos van már erre másik topik, de ha már így összegyûltünk 😊
Egyébként majdnem minden régi játék elindul scummvm alatt, az összes LucasArts scumm gém, meg a BS-ek is, meg asszem egy két más régiség is
ON

Voltan
Na ja, csak nem hittem, hogy ennyire 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Rage47
az idõ megszépiti a dolgokat😊
guardian hero
nyert 😊

Voltan
Mégpedig ha jól látom, ez itt a szomszédunk cellája, a zakkant kiborgé, akit a saját leszakított kezével kellett agyonverni 😄D

Voltan
Bioforge.

Szebbre emlékeztem 😄

Chasm?
guardian hero
😊)) Még hagyok idõt... '95-ös Origin game 😊

Darkon
Ratkai: Uj vadnyugat 3?

Lo android lezer😊))

passz

Born to win

guardian hero

Darkon
ja igen tenyleg<#heureka>

Born to win

guardian hero
pill. rakok

zorrobomber
nah jo, Drug Lord 2 a cime, a jogot atadom...

zorrobomber
tudtommal nem ez a cime, direkt lefestettem mint ahogy az lathato 😊

Darkon
Bar en jatszottam is vele

Born to win

Darkon
Drug Wars

Born to win

Drug Wars - Underworld

A Google segítségével fejtettem meg galád módon.
Ha talált, akkor átadom guardian hero-nak, elvégre az elõbb õt fosztottuk meg a nyereményétõl.
zorrobomber
tuleljuk valahogy
jo lenne ha ez lenne a legnagyobb gond az eletben 😊

Ja, Sanitarium.
A topikban pedig anarchikus állapotok vannak...
zorrobomber
fukk, akkor berakom most a kepemet XD
kaosz rulez

zorrobomber
nembaj, a sanitariumot raktad be?

guardian hero
Sanitarium

Az elõbb még nem volt az üzeneted, ez nem a szerencsenapom...
Komolyan mondom, ma nagyon kapkodok, lassítanom kéne.

No mindegy, akkor rakok én megint.

Nálam ez még a nagy etalon a mûfajban:

http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/09bb0bf896.jpg
zorrobomber
rakok akkkor vmit

Mosz olvasom zindexen hogy van új szemendmeksz 😊
Pedig az a vicc, hogy ezzel a régi grafikával is tök jól néznek ki, a motorral sem lenne muszáj szenvedniük.
Sajnos ezek közül keveset sikerült elindítanom az utóbbi idõben (elõzõ gépemen például ment XP SP2 alatt a KQ6, a mostanin nem, érti ezt a fene).

Egyébként én sem tudok róluk.
guardian hero
Állítólag nincs rá igény... Manapság talán a Runaway meg a Broken Sword képviseli a stílust.

King's Quest VI: Heir Today, Gone Tomorrow

Elfogadom így is, csak arra akartam célozni, hogy nem az 5. rész, hanem a 6.

(Amúgy nem törpék, hanem gnómok 😛)
Nemazért de ma miért nem csinálnak ilyen játékokat? Dig, The day of tentacle, King's quest, full throttle.... vagy csak én nemtok róluk?
zorrobomber
King's Quest V: Absence Makes the Heart Go Yonder! ?

Majdnem. Még egy minimális kis pontosítást kérek.
zorrobomber
hamar 5 torpe van a kepen 😄

zorrobomber
king`s quest valamelyik, talan az 5?

Sorry, figyelmetlen voltam.

tudom hogy off,de azért mégis megkérdezem: van ennek demoja? felkeltette az érdeklõdésemet😊

Nálam is az a kategória, a repülõ koponya sokat segített - bár egybõl a Planescape-re gondoltam.

Na itt az én feladványom:

http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/e4d201e802.png