Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De addig is vindikálom magamnak a jogot, és rakok képet:
OFF: Alapvetõen nem a kalandjátékok a kedvenceim, de mint minden mûfajban, itt is van pár jól sikerült darab, ami a kedvencemmé vált - a Sanitarium egyészen sajátos, egyszerûen zseniális, a King's Quest-ek pedig tényleg egyfajta sajátos tündéemese hangulatal rendelkeznek, de például a Syberia nem igazán tudott megfogni. Én inkább a régiekre szavazok, és kipróbálom õket DOS alatt vagy más trükkel. (Azért az új Sam&Max-et megnézem, ha megjelent az összes epizód.)
Mondjuk alapvetõen minden mûfajjal ez a helyzet: van egy-két zseniális játék meg a sok szemét.
Ma is csinálnak még ilyeneket azért, csak hát ugye elég szûk kört vonzanak...
Broken Sword 3-4, Dreamfall:The Longest Journey 2, Keepsake, 80 Days around the world, Still Life, Moment Of Silence. Meghát sztem a Runaway 1 sem volt rossz, és mindjárt itt 2...
Szorri, biztos van már erre másik topik, de ha már így összegyûltünk 😊
Egyébként majdnem minden régi játék elindul scummvm alatt, az összes LucasArts scumm gém, meg a BS-ek is, meg asszem egy két más régiség is
ON
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Google segítségével fejtettem meg galád módon.
Ha talált, akkor átadom guardian hero-nak, elvégre az elõbb õt fosztottuk meg a nyereményétõl.
A topikban pedig anarchikus állapotok vannak...

Nálam ez még a nagy etalon a mûfajban:
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/09bb0bf896.jpg
Egyébként én sem tudok róluk.
Elfogadom így is, csak arra akartam célozni, hogy nem az 5. rész, hanem a 6.
(Amúgy nem törpék, hanem gnómok 😛)

Na itt az én feladványom:
http://picbox.cjb.hu/kepestar/upload/0/0/1/e4d201e802.png