Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Jogot átadom, megyek dolgozni 😊
és bocs a kép-mizéria miatt😄 (fura.. más fórumban szokott lenni olyan, hogy moderálhatom késõbb az üzijeim... itt meg fizetni kell érte ...)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Remélem nem baj😄
Jó találgatást!

Az elõzõ valóban az Outcast volt.
Szerencsére sikerült már végigvinnem pár játékot, de néha tényleg olyan, mintha a sors nem karná...

Keresek még egy képet már, pár perc türelmet kérek.
Talán sir-FER 4.0? 😊)
De a Vampire azok közé tartozik, amit mindenképpen ki akarok próbálni még a hátralévõ életemben 😊 (Mindenképpen az elsõ résszel kezdeném/fogom kezdeni, én már csak ilyen konzervatív vagyok: mindent szép sorjában.)
Na itt az új kép, ezt jelenleg DOS hiányában nem tudom futtatni - sajnos DOSBox-al sem:

Born to win
A kép megfejtése pedig: Vampire: The Masquerade - Redemption
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Teszek ha meg van fenn rajtam kivul valaki ..
Born to win

Mindesetre rakok, ha már ilyen ügyesen kitaláltam.
Ez könnyû lesz szerintem: