Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
wesker24
akkor rakok be egy könnyüt 😄
guardian hero
végre, jöhetne már új kép 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

wesker24
hatalmas grat de erre meg hogy jöttél rá ??

<#eljen><#eljen>
ez nem a stubbs???

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

herczeg
ön nyert...

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

The tank vs. capitolium.
wantonly
Hidden and Dangerous?
wesker24
Single-ben is lehetett ám mászkálni a tankkal !!
wesker24
Nemcsak Multiban hanem single-ben is !!!
wesker24
dehogy köze sincs a Call of Duty-hoz !!!

és nem a tank exiter 3
zorrobomber
tank exiter 3

guardian hero
Multiban biztos 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

herczeg
ott ki-be lehetett szállni a tankokból?

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

guardian hero
Call of Duty?

wesker24
Ok akkor itt van egy

guardian hero
Little Big Adventure 2 (Twinsen's Odyssey az USA-ban).

Jogot átadom, megyek dolgozni 😊

takysoft
ha reggelre nem találja ki senki, akkor beírom...

és bocs a kép-mizéria miatt😄 (fura.. más fórumban szokott lenni olyan, hogy moderálhatom késõbb az üzijeim... itt meg fizetni kell érte ...)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
ha harmadszorra se jön össze, feladom..

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft

takysoft
Sziasztok, most vagyok itt elõször, és úgy látom, senkinél sincs a jog, így beszúrok egyet😄
Remélem nem baj😄
Jó találgatást!

Ok, azt hiszem én is, a jogot pedig átadom a legfrissebbnek...
Darkon
1 De elfogadom es mentem <#integet2>

Born to win

Icewind Dale 2?

Az elõzõ valóban az Outcast volt.
Szerencsére sikerült már végigvinnem pár játékot, de néha tényleg olyan, mintha a sors nem karná...
Darkon

Born to win

Darkon
Teszek egy utolsot

Born to win

Gladiator
outcast

átadom

Darkon
Vegigjatszottal te valamit is?😊 egyebkent passs

Born to win

Ez is nagy kedvenc játékom volt, már a vége fele jártam, amikor elszállt a gépem:

Nem kötözködni akartam, csak akkor már jobban mutatott volna egy PC-s kép, no meg a képlink sokat elárult, így túl könnyû volt megfejteni egy számomra ismeretlen játékot.
Pedig az is listás, illetve azon játszottam egy keveset, szimpatikusnak is tûnt. (Bár lehet az elsõ részén játszottam, de ez végülis mindegy.)
Keresek még egy képet már, pár perc türelmet kérek.
herczeg
a kép xboxos de a gém pc-n is ugyanúgy megjelent és hidd el nekem hogy ugyanígy néz ki...

Darkon
Hehe Jagged Alliance 2 rakj ha tudsz

Born to win

Hmm, nem ismerem, nem játszottam vele.
Talán sir-FER 4.0? 😊)
Darkon
Csak hogy ne legyen olyan egyszeru...

Born to win

Nem hiszem, hogy nagy meglepetést okozok: de a válasz helyes!
Darkon
Syndicate (isten<#eljen>)

Born to win

Ja, azt a Silent Hill-re írtam, bocs nem volt egyértelmû.
De a Vampire azok közé tartozik, amit mindenképpen ki akarok próbálni még a hátralévõ életemben 😊 (Mindenképpen az elsõ résszel kezdeném/fogom kezdeni, én már csak ilyen konzervatív vagyok: mindent szép sorjában.)

Na itt az új kép, ezt jelenleg DOS hiányában nem tudom futtatni - sajnos DOSBox-al sem:

Darkon
Es gondolom szaggatott mint a gep nagyon bena lett a 2.motorja meg az egesz jatekmenet 1 toppon volt tehetsz

Born to win

Abból csak a 2. részt próbáltam, nem volt idõm elmélyedni benne akkoriban, de ígéretesnek tûnt.

A kép megfejtése pedig: Vampire: The Masquerade - Redemption
Darkon
Nem lesz nehez nagyon jo game (kar hogy a 2.reszet elk.tak😞

Born to win

Broafka
hasonló grafikájú (mondjuk PS-es játék) a Silent Hill, de nagyon van hangulata annak a játéknak is, én nem rég játszottam vele PC-n és nagyon megfogott hangulatilag, elég para ovlt a játék!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Én elõször nem jöttem rá, hogy az valami vérfarskas akar lenni, hiába no, furcsa volt ez a 3D, de hatásos volt. Én még fennvagyok, de más nem túl sokáig.
Darkon
Huu de feltem mikor jatszottam vele pl az elejen be akar ugrani a farkas meg hasonlo parak...
Teszek ha meg van fenn rajtam kivul valaki ..

Born to win

Jaja.
Darkon
Aloni in the dark😊

Born to win

Javítom:

A kép linkje alapján ez Stolen (nem ismerem), de Xboxos kép...
Mindesetre rakok, ha már ilyen ügyesen kitaláltam.

Ez könnyû lesz szerintem:

herczeg

Zomil
pff h ezt mennyire szerettem😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"