Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
pill és rakok vmit..
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Még nem toltam a gamet, de talán ma ha lesz kedvem instalálni nekifogok.
Az elsõ részével nem játszodtam csak egy klónjával, de ahogy halloattam tök ugyanaz a 2 játék.Ez máris óriási segítség volt, gyors megfejtést várok!!!
Qwerty4
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Átadom.
Na rakok egyet:

Hogyan lehet benne kettenjátszani (splitsreen-be)???
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Azért rakj be képet nyugodtan, hiszen felismerted 😊

Whiplash, vagy más néven Fatal Racing. Jó kis árkád, ugratgatós autóverseny volt, rengeteget játszottam vele.

Egy közepes nehézségût, akkor, mert a maiak könnyûek voltak nagyon😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ez is marha jó játék volt, bár nálam az elsõ rész az etalon, a második részben a strandolók közötti alien-hajszát bírtam nagyon 😊
Rakok is egyet: