Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Nagyon jópofa kis játék, és Windows sem kellett hozzá 😊
Én viszont rakok egy könnyût, bár gondolom nem vasárnap ebédidõben lesz itt a legnagyobb forgalom...

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
A képbõl kitalálható a játék témája, onnan pedig már nem olyan nehéz kitalálni.
A defcon kijelzõ alatt a vészhelyzetjelzõ számos skálát érted?
Mert az sokat segített, bár a tankról és a mechrõl is elsõre beugrott (Egyik elsõ full 3D-s RTS volt, még P1-en próbáltam.)
Most hirtelen ezt tudom rakni, nem lesz szerintem túl nehéz:

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
de sajnos nincs benne mentés ha szóval meghalsz a pálya közepén kezdheted elölröl az adott szakaszt mivel checkpointos