Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha igen, akkor passzolok.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Másodikat, harmadikat nem tudom, feladványom nincs szal passz 😊

Born to win
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
és ha a tipsorozatom ér, akkor passzolom a jogot
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
megvan mind😄
The_Incredible_Machine
The_Incredible_Machine_1.5_-_The_Even_More_Incredible_Machine
The_Incredible_Machine_2
The_Incredible_Machine_3
Return_Of_The_Incredible_Machine_-_Contraptions
The_Incredible_Machine_Even_More_Contraptions
The_Incredible_Toons(ebbõl is van 2)
ez valamelyik TIM, de hogy melyik...(3 vagy vmelyik contraptions)
Born to win
Jó az angolod X).
Nem kifogás, én is németet tanultam.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Én is sokat toltam régebben, ma már csak FPS-t.<#smile>#smile>
Nem tudok én se rakni, mert kell elhúzzam a csíkot otthonról pár-perc múlva.
Qwerty4
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nemondom meg a nevét mert nemtudok most rakni 😞
Linket acc hozzá? 😛
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Konzolos játék felismerõs topik is van egyébként.
Hiába ismert játék, berakhatnánk a Black c. játékot is, vagy a Halo 2 -t... attól még nem minden PC -s ismerné fel. Valaki soha életében még csak nem is szagolt konzolt. ;-) Így esélyt kell nekik is adni.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Átadom, mert mennem kell.
(Y)
tejössz 😄
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!