Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
az hányadik pályán van?? 7.-en vagyok azt még nem csináltam meg, de a 6. pályán saját magammal kellett küzdeni ,az elég húzós volt. Meg most töltöm az expansion-öket ^^
PSN ID.: Beegabor
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Qwerty4
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
nemtom megölni sehogysem ^^
de amugy fullon vagyok stb.
najó, off off
sikerült elvinnem egy embert a bossig és akkor automatice átváltozik... és hátba támadt... -_-
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nem nehéz, tehát elég a kis kép is, amit hirtelen találtam:

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
StarCraft
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
The Journeyman Project: Turbo!
Nehogy szó érje a ház elejét 😊
Rakjon, aki akar!
Még nem volt idõm kipróbálni.