Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
eBay-en.
én már rendeltem eBayrõl:
-Psychonatus
-Full Throttle
-The Longest Journey
-The Dig
-Fallout trilógia
-Deus Ex 2
-Little Big Adventure
mind megjött sikeresen(legtöbb anglia, de volt usa meg ausztrália is... és egyik se volt 2ezernél drágább😄 (Full Throttle volt jó vétel.. 89Ft volt szállítással😄)
ismerõs a Neverwinter 2 kiegészítõjét vette meg ott. mert olcsó is, meg itthon nem adták ki.
szinte mident lehet kapni ott
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
a jog átadva bárkinek, aki becsületesebb nálam (meg egyébként sincs most hasonlóan gonosz képem).
a golden axe-ot tényleg nem ismerem, és mama2-nek egy kárpótlás:
[/url][/img]
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
[/url][/img]
Bárki tehet, most tényleg nincs idõm rá😊
ez itt
egyetértek😊
bár szívatás, a gep gun meg egy szar😄
deus ex istentelen jó játék 😄 csak kicsit nehéz de át kell venni az ütemét és akkor nincs gond 😄
Tehet aki akar, nekem most nincs erre idõm
Becsempészem némi ON-t is a topikba, következzen egy nem is oly régi, de talán klasszikusnak nevezendõ darab:

(Próbáltam az iniben átállítani a szöveg megjelenési idejét, de nem ért semmit.)
engem a 2 már nem fogott meg anynira pedig az 1-et imádtam
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
a Deus Ex 2 storyja legalább olyan jó.
A játékmenet miatt mondták sokan, hogy rosszabb(ami igaz is), mert nagyon leegyszerûsítették a konzolpiac miatt(pl nincsenek XP pontok)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Annyora röhej, hogy egy második világháborós játék ilyen PC (politically correct) próbál lenni 😄DD
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nálad a jog.