Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
syberiát dehogynem.
eBay-en.
én már rendeltem eBayrõl:
-Psychonatus
-Full Throttle
-The Longest Journey
-The Dig
-Fallout trilógia
-Deus Ex 2
-Little Big Adventure

mind megjött sikeresen(legtöbb anglia, de volt usa meg ausztrália is... és egyik se volt 2ezernél drágább😄 (Full Throttle volt jó vétel.. 89Ft volt szállítással😄)
ismerõs a Neverwinter 2 kiegészítõjét vette meg ott. mert olcsó is, meg itthon nem adták ki.

szinte mident lehet kapni ott

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

mama2
hey, köszi a képet. Menniyt jtszottam ezzel😄. Nem lehet valahol még megvenni?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

na jó, bánt a lelkiismeret, hogy nem egy normális, játékból származó képet raktam, hanem egy betöltõ-képernyõt, úgyhogy lelövöm saját poénomat: a 35678 a you are empty címû játékból származik.
a jog átadva bárkinek, aki becsületesebb nálam (meg egyébként sincs most hasonlóan gonosz képem).
a golden axe-ot tényleg nem ismerem, és mama2-nek egy kárpótlás:
[/url][/img]
Viccelsz?! Olyan nincs, hogy valaki nem ismeri a Golden Axe-ot...
Requiem88
nekem alapból a cod ugrik be, mintha annak lett volna ilyen homályos képernyõje, amúgy tippem sincs <#nemtudom>

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

a #35678-re senkinek nincs ötlete?
golden axe? (nem tudom, van-e ilyen játék, de a kép címébõl erre következtetek <#vigyor2>)
davidka003
Minek raktál új képet? Az elõzõ sincs kitalálva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

nem syberia. egész más stílus.
Timbo
biztos nem szibééria

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mama2

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Requiem88
hehe nem hittem hogy eltalálom, átadom a jogot.

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

mama2
Syberia valamelyik része?

volna itt egy ilyen:
[/url][/img]
mama2
Igen. Te jössz.

Requiem88
harry potter... talán az elsõ?

mama2

Tényleg nem volt az,nagyon jó RPG.

Bárki tehet, most tényleg nincs idõm rá😊

az bizony. ezek szerint tényleg nem volt nehéz.
Fable: The Lost Chapters😊

csak hogy ne merüljön feledésbe a topik, egy könnyû esti sikerélményt biztosítok nektek (ha nem rontom el):
ez itt
Timbo
green beret hangját szinte még most is hallom 😄

Commandos: Behind enemy lines - az elsõ rész és a kiegészítõje, Beyond the call of duty. Sajnos azt nem tudom, hogy a kép a kiegészítõbõl van-e vagy az alapjátékból. Mega szuper-brutál ultrajó játék. Az egész sorozatot végigjátszottam, ahol lehetett ott a legnehezebb fokozaton. <#buck> Most már biztos nem lenne türelmem hozzá.
OFF:

egyetértek😊
bár szívatás, a gep gun meg egy szar😄

Timbo
utolsó OFF megígérem 😄 :

deus ex istentelen jó játék 😄 csak kicsit nehéz de át kell venni az ütemét és akkor nincs gond 😄

Az már mind1😄
Tehet aki akar, nekem most nincs erre idõm

Nyert. Bár egészen pontosan Commandos: Behind Enemy Lines a címe.
Commandos, ez még nekem is meg van😊

*mellyel=amivel

Becsempészem némi ON-t is a topikba, következzen egy nem is oly régi, de talán klasszikusnak nevezendõ darab:

a traininggel kezdd, én anélkül az elsõ pályát sem tudtam megcsinálni😊

Timbo
Én is most installálom 😄

Én most ugrottam neki az 1-nek,tényleg nagyon jó<#eljen>

Az elsõ rész az egyik legjobb játék, mellyel valaha játszottam, a második részben pedig annyira követhetetlenül hadarnak, hogy hamar abbahagytam. Azóta már magasabb szintre lépett az angolom, talán lenne már esélyem.

(Próbáltam az iniben átállítani a szöveg megjelenési idejét, de nem ért semmit.)
Zomil
sztem is az elsö része jobb, történetben is és a karaktert is jobban testre lehet szabni😊
engem a 2 már nem fogott meg anynira pedig az 1-et imádtam

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

takysoft
ez nem igaz.
a Deus Ex 2 storyja legalább olyan jó.
A játékmenet miatt mondták sokan, hogy rosszabb(ami igaz is), mert nagyon leegyszerûsítették a konzolpiac miatt(pl nincsenek XP pontok)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Broafka
dehogyis, csak a hónaljuk felé csúszott a jel! mindenben csak a hibát, meg a rosszat látod, mi? 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Voltan
Nem hiányzik valami a karszalagról?
Annyora röhej, hogy egy második világháborós játék ilyen PC (politically correct) próbál lenni 😄DD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SuperCharger
Elõbb az 1-et inkább. Grafika ma már nem top, de a sztori sokkal jobb, mint a kettõben.

Timbo
ha ONI val végzek 😄 akkor nekiállok 😊 egyszer nekikezdtem a 2. részének de vmi bug miatt nem tudtam tovább menni 😊 de akkor most az 1et 😊 kössz a tippet 😛

Shep
Pedig nagy játék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SuperCharger
NAGY HIBA! <#ejnye1>

Timbo
én sem 😄

RatBaG
egy percet se játszottam vele, soha... 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Timbo
nyert

RatBaG
deus ex?

Per Aspera Ad Inferi.

Timbo
egy könnyû

Egészen pontosan: Ultima VIII: Pagan

Nálad a jog.
Timbo
Ultima VIII

Pedig nem ártana 😉
Requiem88
én háromszor toltam ki (a fable-t), nekem nagyon tetszett 😊