Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
\"SLICE of LIFE\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Druzsba: te a Magyarítások Portálos Druszba vagy?(hülye kérdés tudom.)
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
egyébként jó a válasz, jöhet, akinek van képe.
amúgy Dynomite Deluxe, és átadom, mert nem otthon vagyok, és nem érek rá beszúrni
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
[/url][/img]
mert azért VmWare-ben kicsit nehézkes....
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
(Egyébként, bocs, nem tudtam, hogy már volt - legalábbis nem emlékeztem rá.)
Ja és a címe: Incubation: Time is Running Out
De mivel a kép német, álljon itt a német cím is: Incubation: Battle Isle Phase Vier
És kéretik úgy venni, hogy Druzsbának címeztem 😊
ez lett volna druzsba képe, a megoldásokat neki címezzétek.
(másnak nem volt ilyen problémája?)
Talán nem olyan könnyû.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ezt úgy mondtad, mintha a "hosszú" nem lenne pozitív jelzõ😄
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;