Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A betûk direkt lógnak ki, segítés céljából😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sztem simán lehetne régebbi nem pc-s játék is , az legalább kihivás lenne😄!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

A megfejtés egyébként a Contra
ÉS gondoltam hátha.
Amúgy Svarci-dologban van valami majd ha kitalálták rakok be egy gifet errõl😄
Nem akarok szabályváltoztató lenni,mert végre újra megy a topik.
az emberek 99%-a ha PC-t mond, akkor nem arra gondol, h PC hanem h IBM PC kompatibilis, még ha nem is tudják pontosan, h erre gondoltak.
kicsit köznapibb megfogalmazásban: az a PC, amint DOS vagy Windows el tud futni. azokból is a PC-s változat.. mert windowsból vannak ugye pda-s, mobilos verziók.
nem szoktunk PC-nek venni C64-et, Mac-et, és egyéb nem PC szabványú gépeket.
így ha kijelentem h PC-n is futhat MacOS, vagy linux, akkor mindenki tudja, h pontosan milyen gépre is gondolok.
PC-s játék pedig nem az ami fut PC-n... hanem ami megjelent PC-re. Ergo a PC-s oprendszerre, mint linux, win dos, stb..
Az emulátor más tészta...
jelzem, nem értek egyet ezzel a szabállyal, de ettõl még ezt jelenti😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Amúgy ki ez? Schwarzi? <#vigyor0>#vigyor0>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

+ én nem 3 seederes torrentet adtam volna😄
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

most már dúrok valamit, kétszer egymás után átadni már pofátlanság <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
ööö... majd pm írás lehetõségével lehet késõbb élek, mert ez a játék tényleg a net legrejtettebb zugaiból se hajlandó elõkerülni <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Beszerezhetetlen? Te se találtad meg? Mert akkor írj pmet és megbeszéljük😉