Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Goldenaxe-ban az .spr fájlok cserélgetésével lehet mindenféle hülyeséggel lenni 😊 (És nem zuhan össze tõle a játék)
Pl a "csirke" típusú hátast nem tudják megütni, kvázi sebezhetetlensé-csít... 😊 De pl a támadások távolsága ugyanannyi marad, mint az eredeti karakternél...
Pl a "csirke" típusú hátast nem tudják megütni, kvázi sebezhetetlensé-csít... 😊 De pl a támadások távolsága ugyanannyi marad, mint az eredeti karakternél...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Üdv. Ha valakiknek kell TS szoba CA-val, az kaphat 😊
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax
sálláláláá
IP: nmre.sytes.net:8768
PW: lofax
sálláláláá
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Dark Omen 98-as, nem? Voltak már elõtte is bõven szinkronos játékok, ahol végig pofáztak a karakterek. Pl. Sam and Max szinkronos kiadása, stb. :-)
Nja. Melóban vagyok, feltölteni nem tudok sehova, a játékos oldalakat blokkolja a rendszer, szóval nehéz így. De igyekszem 😄
Õszinte leszek... igen. :-)
Mert ahogy írtam, elõször Pirates -re gondoltam, moby-n ránéztem, mert egyátalán nem voltam biztos benne, de tudtam hogy ezzel játszottam. :-)
Ekkor volt a linknézés, és leesett, hogy tényleg. ;-)
Rakhat aki rakhatnékos kedvében van.
Mert ahogy írtam, elõször Pirates -re gondoltam, moby-n ránéztem, mert egyátalán nem voltam biztos benne, de tudtam hogy ezzel játszottam. :-)
Ekkor volt a linknézés, és leesett, hogy tényleg. ;-)
Rakhat aki rakhatnékos kedvében van.
Pedig... Mondjuk akkor még újdonság volt a teljes szinkron, de az valami hihetetlenül sokat dobott rajta. Kurvajó karakterek voltak. Ahogy Bernard és Matthias folyamatosan baszogatta egymást... állat volt nagyon. 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Dosbox-ot hogy hozod be? én már elfelejtettem ezeket a dos-os dolgokat!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Na ez az sg, besz*rás. :-) Én írtam a Sim City -t, erre Lobster neve alá teszi.
Azután írtam megint, azt meg nem rakja ki. Mi van sgmotor? Döglõõdünk? :-)
Azután írtam megint, azt meg nem rakja ki. Mi van sgmotor? Döglõõdünk? :-)
Miért nem indul el az Albion!!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
nem tudjátok hogy tudnám elinditani az Xp-n? 1996os game...Segitseteg nosztalgiázni akarok...<#puszis>#puszis>
Túl jó a géép???
nem tudjátok hogy tudnám elinditani az Xp-n? 1996os game...Segitseteg nosztalgiázni akarok...<#puszis>#puszis>
Túl jó a géép???
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Karateka -nak készülget egy új része, Jordan Mechnertõl. :-)
Mint anno a Prince of Persia (4.) új része.
Mint anno a Prince of Persia (4.) új része.
Ezt felismeri valaki???
1996...
1996...