Ismerd fel a képről a játékot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plu604
nem

Gregorius
Battlestations?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

plu604
aaaakkor átveszem :)

RedDevilsza
"átadom" és újra áll 3 hónapot a topik.

Calver
<#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Ha esetleg az, akkor átadom valakinek.
Tropico 4: Modern Times?
Calver
btw már volt egyszer itt szerintem ez kép, onnan emlékeztem rá :)

na kaptok egy... nehezet?

Ja :)
Calver
Silent Hill: Homecoming?

Calver
"Download this game at: http://games.mosw.com/"

Rage47
Calver
dettó, de valaki dobjon képet

Gregorius
Ez az a pont, ami után már nem is próbálom követni a dolgot. <#fejvakaras>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

én se vágom, mert ez volt az, de nem is erre válaszolt és ebben nincs benne a fájlnév
Rage47
pamparampa
nem 2005-ös grafika ez :)

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"

Broafka
pedig ez a mirrors edge, a metrós rész, utáltam, mindig akkor ugrottam amikor jött a metró

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

dafuq?
Szerintem pont a megtévesztés miatt van benne.
A mirrors edge világa valahogy nem passzol nekem a képhez.

Rash87
Teljesen másik kommentet beszélnek... :)

Glory, Glory Man. United!

biomage
nem mirrors edge? :D elfelejteted kivenni a nevét a fájlból :D

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

James Bond 007: Nightfire??? :D :D
Nehéz :)

pamparampa
valakinek valami ötlet hogy hogyan lehet játszani vele win7 alatt?rám jött a nosztalgiázhatnék :)

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Talált :)
Rash87
ááá régen mennyit nyomtuk, mikor még azt se tudtuk hogy mi micsoda :D

Rage47
Rage47
Blood
The Fifth Element
pamparampa

TOMSILENT
PS2? mieze Juiced.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

xxdani
oooohhhh yesssss... Köszönöm!!!

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Világpolgár
xxdani
Sziasztok. Bár nem teljesen ide tartozik, de leginkább itt kaphatok választ:)
Réges régen még a DOS-os idõben volt egy játék aminek a címére lennék kíváncsi.
A játékban egy vonatot irányítottunk és folyton a segítségünkre volt egy méhecske akivel a váltót tudtuk átváltani. Idõnként el kellett takarítani a földet a sínrõl valamint a tartályokat feltölteni szintén a méhecske segítségével. Emlékszik valaki a nevére? :)

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

tutituti
megint dp. de még azt kihagytam hogy nagy esélye van hogy valami trójai vagy malware vírust szedtél össze.Futtass le egy vírus ellenõrzést.Malware-t sok vírusírtó nem mutatja,keress rá neten melyik a legszimpatikusabb.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
na amennyire látom és utánaolvasva megtudtam a hiba amiatt van hogy van ez a Tages security cucc.Egy egy másolás elleni védelem.Emiatt sokaknak crashel/t a windows.
X3 Terran Conflict-nál jön el fõleg.tehát 4 fórumnál is emiatt a játék miatt lett a hiba.ha esetleg ezt raktad fel ez lehet a ludas.
A megoldás lehetaz hogy a játék aminél ezt tapasztalod valami másolásvédelem miatt(atari játékoknál pl.) folyamatosan blokkol.
indíts egy daemontools ha azt használsz és távolítsd el a virtuális meghajtókat.Ha ez nem mûködik akkor jelezz vissza.

Rash87
Kösz,mindkettõtöknek.
Én is valami ilyesmire gondoltam, hogy valami túlmelegedés lehet.
Nagyon nem akarok tényleg offolni,szóval egy képbe szedtem mindent.
Kép!
Everest volt fenn,szóval az alapján csináltam ezt a hõmérsékletes képet,elõtte,meg játék közbenit. Bár nem tudom,hogy mik a megszokott paraméterek. De így hátha tudtok valamit mondani,hogy jó v. sem.

Illetve bal oldalt,meg a evewntwmr által kiírt dolgok vannak,mikor leállt a gép. Õszintén nekem sok dolgot nem árul el ez se.

Egyébként a takarítás sem oldotta meg nyáron,mert kb. 2-3 havonta szoktam,sûrített levegõs spray-vel, igaz most nem volt vagy 4 hónapja. De nyáron tudom,hogy utána is jó párszor leállt megától.
Csak most nagyon zavaró,mert 10 percet se bír kb. ki.
Nyáron a Fallout 3-al csinálta, most a Trine 2-vel.
Szóval tûz és víz a két játék,gépkihasználásilag :)

Gregorius
Nem kell Win reinstall. Nem fog rajta segíteni. Ahogy Damien írta, vagy túlmelegedési probléma, vagy memóriaprobléma. RAM/VGA.
De nagyon sokat segítene rajtad, ha beírnád, hogy evenvwr a start menübe, és az eseménykezelõben megnéznéd, hogy mi a hiba.

tutituti
jut eszembe(bocs a duplaposztért):vagy lehetne egy win reinstall is de a legjobb ha leírnád a pc-d paramétereit meg hogy melyik játékoknál van ez a probléma.

tutituti
LEhet a videókártya vagy a processzor melegszik túl és emiatt.
Vagy talán a vinyód haldoklik és azért kapcsol ki.
Rakj fel egy hõmérséklet diagnosztizáló programot(aida32) és nézd meg mikor játszol mekkora a hõmérséklete a procinak meg a vga-nak.
ha mocsok magas akkor az a hiba.Akkor van olyan lehetõség hogy kitakarítod a gépet belül mert egy tonna por van benne.tehát a ventiket kifújatod vagy kiporszívózód,de elég az is ha jó erõsen odafújsz(por a szembe nem mókás:D ).
Én nekem hirtelen ennyi ötletem van.

Rash87
Õszintén nem tudom,h ezt a kérdést hol tehetném fel...
De hátha,van itt valaki,aki nagy gamer,s tud segíteni.

Mi okozhatja azt,hogy elindítok egy játékot,hallom ilyenkor hogy rendesen felpörög a gép, aztán kb. 10 percet játszok,utána kikapcsol az egész gép...
Tavaly nyáron is volt hasonló,akkor játszottam utoljára,de akkor jó pár órát bírta,de akkor is ritkán csinálta ezt. Most meg,egybõl egymás után kétszer is,pedig nem egy nagy játékról van szó...
Ötletek?
Vagy hogyan tudnák utána járni,hogy mi okozhatja?

tutituti
pár hete a filmet újra megnéztem.Azért kerestem rá.Volt valami halvány emlékem hogy kalandjáték-szerû is volt.Rá is keresek gog-on.

BBird
Megnézés nélkül is simán kitalálná az ember, már aki ismeri a filmeket. :-)

(Egyébként ebbõl volt egy klasszikus point and click kalandjáték is, az még talán ismertebb is.)
tutituti
URL-t nem megnézni,sajna tabletrõl nem tudtam feltölteni.