Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
na kaptok egy... nehezet?
"The trees move. Do you not see it?"
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A mirrors edge világa valahogy nem passzol nekem a képhez.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

\"Csak egy kis testbeszéd...Nem!Kussoljon a tested!\"
Glory, Glory Man. United!

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Réges régen még a DOS-os idõben volt egy játék aminek a címére lennék kíváncsi.
A játékban egy vonatot irányítottunk és folyton a segítségünkre volt egy méhecske akivel a váltót tudtuk átváltani. Idõnként el kellett takarítani a földet a sínrõl valamint a tartályokat feltölteni szintén a méhecske segítségével. Emlékszik valaki a nevére? :)
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
X3 Terran Conflict-nál jön el fõleg.tehát 4 fórumnál is emiatt a játék miatt lett a hiba.ha esetleg ezt raktad fel ez lehet a ludas.
A megoldás lehetaz hogy a játék aminél ezt tapasztalod valami másolásvédelem miatt(atari játékoknál pl.) folyamatosan blokkol.
indíts egy daemontools ha azt használsz és távolítsd el a virtuális meghajtókat.Ha ez nem mûködik akkor jelezz vissza.
Én is valami ilyesmire gondoltam, hogy valami túlmelegedés lehet.
Nagyon nem akarok tényleg offolni,szóval egy képbe szedtem mindent.
Kép!
Everest volt fenn,szóval az alapján csináltam ezt a hõmérsékletes képet,elõtte,meg játék közbenit. Bár nem tudom,hogy mik a megszokott paraméterek. De így hátha tudtok valamit mondani,hogy jó v. sem.
Illetve bal oldalt,meg a evewntwmr által kiírt dolgok vannak,mikor leállt a gép. Õszintén nekem sok dolgot nem árul el ez se.
Egyébként a takarítás sem oldotta meg nyáron,mert kb. 2-3 havonta szoktam,sûrített levegõs spray-vel, igaz most nem volt vagy 4 hónapja. De nyáron tudom,hogy utána is jó párszor leállt megától.
Csak most nagyon zavaró,mert 10 percet se bír kb. ki.
Nyáron a Fallout 3-al csinálta, most a Trine 2-vel.
Szóval tûz és víz a két játék,gépkihasználásilag :)
De nagyon sokat segítene rajtad, ha beírnád, hogy evenvwr a start menübe, és az eseménykezelõben megnéznéd, hogy mi a hiba.
Vagy talán a vinyód haldoklik és azért kapcsol ki.
Rakj fel egy hõmérséklet diagnosztizáló programot(aida32) és nézd meg mikor játszol mekkora a hõmérséklete a procinak meg a vga-nak.
ha mocsok magas akkor az a hiba.Akkor van olyan lehetõség hogy kitakarítod a gépet belül mert egy tonna por van benne.tehát a ventiket kifújatod vagy kiporszívózód,de elég az is ha jó erõsen odafújsz(por a szembe nem mókás:D ).
Én nekem hirtelen ennyi ötletem van.
De hátha,van itt valaki,aki nagy gamer,s tud segíteni.
Mi okozhatja azt,hogy elindítok egy játékot,hallom ilyenkor hogy rendesen felpörög a gép, aztán kb. 10 percet játszok,utána kikapcsol az egész gép...
Tavaly nyáron is volt hasonló,akkor játszottam utoljára,de akkor jó pár órát bírta,de akkor is ritkán csinálta ezt. Most meg,egybõl egymás után kétszer is,pedig nem egy nagy játékról van szó...
Ötletek?
Vagy hogyan tudnák utána járni,hogy mi okozhatja?
(Egyébként ebbõl volt egy klasszikus point and click kalandjáték is, az még talán ismertebb is.)