Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meghatározó élmény volt, az tuti. Mai napig nem készült hasonló sem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
hát nem tudom, engem valahogy nem fogott meg, eljutottam az elején valami sziklahalomhoz ami elzárta az utamat, aztán az egész olyan idegesítõ volt, story is egy kicist sablon, világvége, alig maradtunk páran, stb...
nekem nem tetszett
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Életem egyik legjobb játéka volt. /pedig volt már egy pár./
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
shaken, not stirred
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
ezt a szabályt csak a sushimushi online és társai miatt rakták be (gyk. noname ázsiai MMO-k amiket alig ismer pár ember)
miért lehetne berakni 15 ezer forintos GTA4-rõl képet(tudom, hogy még nem jelent meg, de naa😄), ha ingyenes MMO-t tilos?
A mai játékok nagy részéhez úgyis kell net(aktiválási baromságok)... akkor meg?
De azért legyen ismertebb... mer egy Runescape mondjuk ismert, de egy vacak kis flash-játék azért nem annyira.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
shaken, not stirred
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
2, úgyis éjszaka volt
3, ez van😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Viszont ez ütközik a 3-assal.
shaken, not stirred

A kedvenc szériám:
Strike commander, Pacific strike és Wings of glory
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Wanted: Ha ugyanarra a játékra gondolunk, akkor nem.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)