Ismerd fel a képről a játékot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
ha tehetsz ha szeretnél, fejhetünk kettõt is😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Remélem, a fájlméret nem túl nagy.
Ha valaki teljes bizonyossággal tudja, mi ez, akkor tegye is a következõt, asszonynak segítek fõzni, és csak megszakításokkal tudok felnézni.
<#vigyor>#vigyor>

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Aztán jött a második rész. Rengeteg újítás, DE sokmindenben vacakabb(pl minden fajnak ugyanolyan épületei vannak, és a küldetésekhez sincs már audio)
Aztán Jött a Haegemonia.. Még egy halom újítás, de abban meg már annyit elvettek a játékból, hogy szinte játszhatatlan.
nem értem, hogy ami régen jó volt, azt miért spórolták ki az újabbakból.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Most, hogy mondjátok, én se rakhattam volna be jobb képet, a cím 75%-a ott pislog a képen 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C