Csajtuning Photoshoppal

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akinek van kedve a bal oldalit plasztikázhatná

Töltöttkáposzta
dsadsasdsfa

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

zsolesz92
FIgyu, õõõ, van Photoshopod?
Elindítottad már?

Már csak azért mert a legalapvetõbb gombokat használja :)

Ha kezdõ vagy, vagy egyáltalán nem láttál még photoshopot felejtsd el a videót :D
Ha profi vagy akkor meg nem kérdeznél ilyet

peace

U.I.: hogy segítsek is, itt használ radírt, hue-saturationt, meg brusht, ja meg pár filtert

ITM
http://www.youtube.com/watch?v=3o-fEsTMlq0

Hello, íme a példa mit is keresnék, ezt a MakeOver funkciót. Vagy csak ez a neve neki? Egyszóval, a PS CS3 az az oldala érdekel, amivel lehet torzítani, mint például azt a nõiesen telt hölgyet az illetõ. Kellene a plugin neve ha esetleg nem alap cucc, vagy ha alap, akkor a helye, mivel lehet elõhívni. Köszönöm elõre is! - Drk.

Mercedes Benz. A szenvedély hatalma. ---------------------------------------- http://www.mercedesfanpage.gportal.hu

hunbasser
sajnos igen...de mondjuk a #211-es lehetne feladat(ha esetleg még van itt valaki)

ReaL MaDRid x siempre

lang14
kicsit beállt a topic...

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezembõl...

mila69en
jaaaaa akkor viszont nincsen<#hehe>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

oO VinyuS Oo
Hát eléggé meg van dolgozva mivel ez eredetileg madonna!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

mila69en
lol... sztem ez már elvan photoshoppolva:D de büntet... kvázimodo felesége-.-

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

hunbasser
amúgy ezen csak átméretezni kell a dolgokat :)
meg egy kicsit sötétebbre csinálni a bõrét,és kész is

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
áá,azért ne ilyet :)
olyan kell,amin a nõ egész teste rajta van,és nem olyan ronda,amin már segíteni sem lehet.

ReaL MaDRid x siempre

Speedbreaker
ezen próbáljatok segíteni :D

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

hunbasser
olyan kellene,amelyiknél az egész teste benne van :)

ReaL MaDRid x siempre

Speedbreaker
omg <#wilting>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az elõtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

én a hátsót ajánlom, de választás rajtatok:DD:
hunbasser
akkor go :)
vmi csajt dobjunk be,és go tuning :)

ReaL MaDRid x siempre

acsati
aha
Speedbreaker
kihalt a topik?

Speedbreaker
:DDDD

peteragoston

PESK
Nem is vettem észre!!<#hehe><#hehe>

ArtlessDesign!!!

hunbasser
hmm...vártam,h vki rakjon be egy képet,egy lelkes ifjú,de még lehet vmi.ha nem rak be senki semmit,majd akkor nyomok be én,és azt lehet photoshoppolni
(pesk,te meg látom,h a 200-ra mentél <#hehe>)

ReaL MaDRid x siempre

PESK
Mer soha senki nem rak képet,én se szoktam :P

ArtlessDesign!!!

Zsoltika 007
Jaja!

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

zsolesz92
nem veszitek észre hogy nagy off a topic és még szar is :P ?
semmi értelem kpéeket soha em raktok be nincs senki aki csinálna full értelmetlen volt ezért külön ilyet nyitni

Speedbreaker
vagy innen sg-rõl is letöltheti

PESK
És szedjél le hozzá egy cracket DC-rõl <#hamm>

ArtlessDesign!!!

Töltsd le a próbaverziót.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

geri777
valaki egy warez oldalt mongyon ahonan lelehet tölteni a ps t nagyon fontos

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

elmagyarázná nekem valaki h h lehet a photoshopot használni? a kivágás meg az alapdolgok nekem is mennek.... de a többi:P
thx az infót :)

Mivan? Miért ne lehetne?
tudom nem egészen a topic profilja, de egy csaj fényképbõl lehet ilyen fekete-fehér "animációsat" készíteni? (mint amilyen ezen a logon van)

ejpaszmek <#vomit>

REAL MADRID

hunbasser
bombázót kell csinálni:)

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
pontosan csúnyaból csinaltam szebbet... hol itt a próbléma?

mila69en
persze, hogy elvan:DDD #81 itt a eredeti

hunbasser
a topik célja,h csúnya lányból szépet csináljunk!!!
és innentõl csak ilyet,mindenki!!

ReaL MaDRid x siempre

mila69en
törölve lesz neked az agyad:DDDDD
sajnos a leányzon csakis egy teljes fej csere segíthet oan randa szegény<#nyes>

Tudod mit kapsz te... egy nagy pofont!
hunbasser
nemá,ezt most miért kellett???
húú,meglesz az 500 hsz,írok a [email protected],megkapom a házigazdaságot,azt ilyenek törölve lesznek -.-

ReaL MaDRid x siempre

ez a kép alapból el van fotosoppolva a csaj fején látszik hogy nem ilyen volt alapból

http://www.lohere.net - a MagyarChan

mila69en
ezen már isten se segithet nemhogy egy fotsopp:DDDD

mila69en
<#idiota><#idiota>

Speedbreaker
a nyanyát :)

CattiBrie
az üveget, vagy a nénit? <#idiota>

[/spam]&#8482;

Speedbreaker
#109 PLS PLS PLS <#rinya>

CattiBrie
ugyehogy ugye? :):)

[/spam]&#8482;

CattiBrie
lol

[/spam]&#8482;

Oldal 1 / 5Következő →