7
  • kerob
    #7
    És néhány idézet végszóként:

    "A magyar még a saját kárán sem okul." (Kossuth)

    "Az eltiport nemzet újjászületik, de öngyilkos nemzetnek nincs feltámadás." (Kossuth)

    "Pusztulunk, veszünk, mint oldott kéve, széthull nemzetünk." (Tompa Mihály)

    "Forradalom csak ott lehet, ahol öntudat van." (Jaures)
  • kerob
    #6
    Egyetértek, de még egy érdekes példa: "kakaóbiztos számítógépek"
    És, ha nyitvatartod a szemed, akkor annyi ilyen botránygyanús üzletet észre fogsz venni, hogy inkább megfogadod a miniszterelnök utasítását, és elmész külföldre, vagy pedig összefogunk, és elzavarjuk innen a kizsákmányolókat!
  • Ghilette
    #5
    "Szóval az informatikát eddig is, meg ezentúl is arra használta a kormány, hogy a közpénzt szétossza a választások szponzorainak, meg ismerősöknek, meg úgy általában aki tartja érte a kezét." - csak az informatikát?
  • Komolytalan
    #4
    Sulinet 1 dolog, de itt arról van szó, hogy míg azt nehezen tudják beadni a lakosságnak hogy 1 kalapács 1MFt, azt simán, hogy 1 logo kerül ennyibe (nem weboldal, az 100MFt alatt nincs). Aki nem hiszi nézze át a tavalyi közbeszerzési pályázatokat, volt benne ilyen (volt belőle botrány is, igaz csak designerek között, media visszhangot - vajon miért - nem kapott). Szóval az informatikát eddig is, meg ezentúl is arra használta a kormány, hogy a közpénzt szétossza a választások szponzorainak, meg ismerősöknek, meg úgy általában aki tartja érte a kezét.
  • kerob
    #3
    A Sulinet nekem alapból nem tetszett, nagyon sokban lekorlátozott volna.
    Az én gépem minden alaktrészei más sz.t.üzletből valók, és szeretem időnként tunningolni a saját magam által válaszott bővítőkártyákkal, eddig még sosem volt kompatibilitási problémám.
  • kerob
    #2
    Ez várható volt. A tisztelt MSZ(M)P -s hozzánemértő elvtársak tönkretették a gazdaságot. Nem is baj, hogy nem lett kormányváltás, mert így nekik kell meginni azt a feketelevest, amit ők főztek (csak az a baj, hogy nekünk is azt kell inni).
    A szüleim majd kinyögik a minimálbérükből a családiház 60 000Ft +30% -os januári gázszámláját, én meg elmehetek melózni a nappali főiskola(napi 10-12 órányi előadásom volt/lesz) mellett, hogy tudjam fizetni a tandíjat.
    Aztán, majd választhatunk, hogy fizetjük a netet, vagy inkább kaját veszünk.
  • Tinman #1
    A sulinet így is qrva nagy érvágás volt az gazdaság számára... én örülök, hogy pár évig most behúzzák a kéziféket.

    Jöhet a flame...