132
-
petko000 #12 ez de jó..
gondolom nagyon sokan lesznek rá kiváncsiak, örülhetünk ha bejön majd ez az oldal.. én tuti nézni fogom -
#11 Élőbe ja -
#10 Na Jó de a BURAN-t oroszok csinálták.
Persze, hogy működik...
A NASA-nál meg nem látsz szinte sehol sem amerikait. Csak néha 1-2-őt seprűvel a kezében. :)
-
#9 élőbe?
7# te meg nagyon hülye vagy -
Tiberius B #8 Én nem, de olyan kicsit a cikk is, meg ez a hangulatkeltés is, én nem hiszem, hogy ilyen nagy baj lenne, egyszerűen elfelejtették, hogy a rendszer nem tökéletes, megszívták. De ment x ideig, mostmeg teljesen be vannak tojva, ha használni akarják. Erre nem tudom mit reagáljak, de a hsz-emhez tényleg nem ártott volna néhány smile. -
bocsesz -
Fen3gyerek #6 BURAN már teljesen automatán csinált mindent... fellszállt, repdesett, leszállt...
30 cmre volt az első kerék a felezővonaltól leszállásnál...
mindez több mint másfél évtizede, mikor is '88 ban? -
wanek #5 Te szoktál rettegni miattuk? Miért? Ezek (nasa) - állításuk szerint - már a Holdon is jártak... egy ilyen kis probléma nem tehet keresztbe... -
#4 Egyébként ha akarja valaki nézni a felszállást, akkor szombat este 10 körül(itteni idő), lehet nézni a nasa tv-n :) -
#3 "Elmondása szerint kizárólag a műszerekre hagyatkozni túl kockázatos lenne"
Hát pedig csak műszerekkel simán vissza lehetne térni a légkörbe, max a földetérésnél lehet gond, hogy nem látnak semmit, na az tényleg nehéz lenne műszerekkel. -
Tiberius B #2 Na végre csinálnak vmi a köznép számára is látható dolgot! Csak így tovább! Csak oldják már meg azt a hülye problémát, mert ez így annira gáz, mostantól mindig rettegünk majd, ha felküldenek egy siklót? Vagy mi? -
#1 Pffff... hát megseik hogy elszáll egy pár dolog a gépöl aztán jön a bazmeg